Въпрос за Фитнес център за дами
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Крос тренажор - спортер - китайски е, но има 2 години гаранция + отлично обслужване след това. Цената е 380лв. С него ще заформиш идеално дупето, бедрата, прасетата....за корема - коремни преси, но не стандартните има поне 10 вида ефикасна преса. Разрови се в нета и се научи. Влез в режим от поне 30 мин дневни тренировки. След 6 месеца няма да има тумбак...

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
SpUd3r написа:Zapa написа:с коремни преси шкембито само се оформя, прави му се релеф![]()
иначе са сваляне си требе само кардио, най добрият вариянт си е да си тичаш на пътеката, и от време на време мешеш с коелото![]()
ама с тез пеесе кила най много да колабираш![]()
нема особено много кво да топиш и гориш
с тренировките малко Л-карнитин също е много добра идея
пак прочети кво си написал,защото си противоречиш напълно![]()
Релеф означава оформени мускули с нисък процент мазнини.Как с коремни преси ще прави релеф,но пък за сваляне трябвало кардио?
Коремните преси са да си стегнеш мускулите на корема
Четете Honzik какво Ви пише все е вярно
ПС - Honzik теб ли бях разпитвал в другия форум за BSN-a
пак ще се повторя и перефразирам за да ме разбереш

ако имаш шкембе, сланинки и т.н. те се свалят с диета и много кардио упражнения докато се поизчисти
след това за хубав релеф и оформяне на пресата се правят коремните във всичките им разновидности
Ако имаш 5санта сланинка над мускула знаеш ли кога само с коремни преси ще ги изгориш

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Коремните преси принципно е хубаво да се правят независимо от "мазнинното" натрупване над "пресата".... най-малкото за стягане на самият мускул и коремната област като цяло.... пък кардиото и диетата отделно, те нека чистят мазнините
но дори и без тях е хубаво да се сгъват коремни, повдигане на краката от лег, 180 градусово въртене в кръста от стоеж и т.н. 

- Stormblast
- Потребител
-
Feanor написа:kriso85 написа:корема е най-трудната зона за оформяне
Що бе, аз съм чувал, че бирата много помага за оформянето му!
Кръгът си е форма

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
http://www.spidersport.com
Това е фитнеса на един колега от Ауди форума, а и ти е на път. Хората там определено знаят за какво иде реч.
Това е фитнеса на един колега от Ауди форума, а и ти е на път. Хората там определено знаят за какво иде реч.
Е те тук ще е яко
[url=http://standartnews.com/bg/article.php?d=2007-03-09&article=181184щ]ГОЛ ФИТНЕС[/url]
...............

[url=http://standartnews.com/bg/article.php?d=2007-03-09&article=181184щ]ГОЛ ФИТНЕС[/url]
...............
Honzik написа:При лично тегло 50кг. трябва да си 1.50 висока, че да имаш наистина нужда от отслабване.... в случая велоергометъра ще подпомогне стягането на мускулите на краката и вероятно малко за коремчето... но реално намаляването на бирата, коремните преси и лекото ограничаване на въглехидрати и мазнини вечер ще е от по-решаващо значение
Извинете, че чак сега се включвам, но сега се прибирам от Димитровград.

Точно за стягане на отпуснати мускули иде реч, че и не съм баш в нормата, висока съм 1.68, а си тежа така от момиче. Просто ми се отпусна тялото, от това седене тук и там от две години. Е и днес, от едната кола - в другата.

Колкото до храната, аз диети не спазвам, от както съм се родила. Със ставането пия първо чаша гореща вода (полезен навик), после кафе. Мразя да закусвам и нямам този навик. Обядвам и рядко вечерям. Затова и попитах, за фитнес - за тонус и поддържане на тялото.
Излишно е да ме бъзикате, че провокирам "за не знам си какво" тази тема. Откровено си казвам, че вече съм на 38 годинки. Не си правете илюзии, за разни други неща.

Honzik, Много ценни съвети получих в тази тема, и благодаря на теб и на всички въобще.
Надявам се, темата да е била и да бъде полезна и за мнозина други.

bum_bum, благодаря че ме подсети за Спайдера, съвсем забравих, че той има свой собствен фитнес център, ще му звънна, хем да го чуя, хем да разбера, какво ще ме посъветва.

Да караш Peugeot е страст!
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Младост фитнес център - на светофара на Ал.Малинов, там вече трябва да се повъртиш да стигнеш до фитнеса, от дружба ако идваш, завиваш под моста, преди шел връткаш обратно и първата в дясно и след това само нагоре.
Аз ходя там и съм доста доволен, инструкторите са добри, уредите са новички, има каквито ти търсиш..само вече като цена не знам дали ще е задоволително, че не е от най-евтините в околноста, но си струва
Аз ходя там и съм доста доволен, инструкторите са добри, уредите са новички, има каквито ти търсиш..само вече като цена не знам дали ще е задоволително, че не е от най-евтините в околноста, но си струва

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Eva* написа:...bum_bum, благодаря че ме подсети за Спайдера, съвсем забравих, че той има свой собствен фитнес център, ще му звънна, хем да го чуя, хем да разбера, какво ще ме посъветва.
Ми ще те посъветва да не ядеш въглехидрати, да си разгазираш бирата като пиеш и да тренираш с големи тежести

- Elle
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: mini cooper 91
- Детайли за колата: old mini cooper john cooper edition 1.3 limited
фитнеса е крайно скучен,освен това ефекта е бавен..аз лично ти препоръчвам пилатес или аква аеробика...пилатес има навсякъде..най-добре на стадион Васил Левски( паркинга е безплатен)залата на MD SPORT,ACTIVE SPORT, BODY ART KALLY ,а аква аеробика има в хотел Амбасадор.
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Бре,уж и аз се занимавам с фитнес,ама това животно ПИЛАТЕС за пръв път го чувам.
Би ли пояснила за незнаещите като мен слънце ?

Би ли пояснила за незнаещите като мен слънце ?

- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Kristopher написа:как пък така натуралния сок и млякото са лоши
Не става дума, че са лоши.... ами съдържат от "лошите" т.е. бързите въглехидрати... особено натуралния сок... пиейки вечер натурален сок или приемайки друг бърз въглехидрат шанса да се отложи като мазнина е много голяма... айде, лактозата в млякото не е чак толкова бърза, пък и има разни обезмаслени млека, дето са още по-хубави за консумация.... малко като водичка са, ма.... пият се

P.S. Пилатес е един "таш@к" в стил аеробика/каланетика.... чекнене и жлембене на фона на няква музика.... абе.... тренираш си уж гъвкавостта и тонизираш мускулите без да се качва мръвка.... някои го харесват като "програма".
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3