Въпрос за Фитнес център за дами

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 19 Юни 2007, 13:34

Според мен колежката не пита нищо......а се фали!!! ;)
Почти си в мерките да влезеш в жакузито на Митьо Пищова! Едно кило ти требва да свалиш... :lol:

Потребител
Аватар

Мнение от chefito » 19 Юни 2007, 15:22

Крос тренажор - спортер - китайски е, но има 2 години гаранция + отлично обслужване след това. Цената е 380лв. С него ще заформиш идеално дупето, бедрата, прасетата....за корема - коремни преси, но не стандартните има поне 10 вида ефикасна преса. Разрови се в нета и се научи. Влез в режим от поне 30 мин дневни тренировки. След 6 месеца няма да има тумбак...

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 19 Юни 2007, 15:45

SpUd3r написа:
Zapa написа:с коремни преси шкембито само се оформя, прави му се релеф :)
иначе са сваляне си требе само кардио, най добрият вариянт си е да си тичаш на пътеката, и от време на време мешеш с коелото 8)
ама с тез пеесе кила най много да колабираш :mhihi:
нема особено много кво да топиш и гориш
с тренировките малко Л-карнитин също е много добра идея 8)

пак прочети кво си написал,защото си противоречиш напълно :idea:

Релеф означава оформени мускули с нисък процент мазнини.Как с коремни преси ще прави релеф,но пък за сваляне трябвало кардио?
Коремните преси са да си стегнеш мускулите на корема

Четете Honzik какво Ви пише все е вярно ;)

ПС - Honzik теб ли бях разпитвал в другия форум за BSN-a :roll:

пак ще се повторя и перефразирам за да ме разбереш 8)

ако имаш шкембе, сланинки и т.н. те се свалят с диета и много кардио упражнения докато се поизчисти
след това за хубав релеф и оформяне на пресата се правят коремните във всичките им разновидности
Ако имаш 5санта сланинка над мускула знаеш ли кога само с коремни преси ще ги изгориш :winky:
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 19 Юни 2007, 15:53

Коремните преси принципно е хубаво да се правят независимо от "мазнинното" натрупване над "пресата".... най-малкото за стягане на самият мускул и коремната област като цяло.... пък кардиото и диетата отделно, те нека чистят мазнините :) но дори и без тях е хубаво да се сгъват коремни, повдигане на краката от лег, 180 градусово въртене в кръста от стоеж и т.н. :)

Потребител
Аватар

Мнение от Stormblast » 19 Юни 2007, 16:14

Feanor написа:
kriso85 написа:корема е най-трудната зона за оформяне

Що бе, аз съм чувал, че бирата много помага за оформянето му! :mhihi:

Кръгът си е форма :idea:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 19 Юни 2007, 18:30

http://www.spidersport.com

Това е фитнеса на един колега от Ауди форума, а и ти е на път. Хората там определено знаят за какво иде реч.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diavolo » 19 Юни 2007, 21:18

Е те тук ще е яко :mhihi: :mhihi: :mhihi:
[url=http://standartnews.com/bg/article.php?d=2007-03-09&article=181184щ]ГОЛ ФИТНЕС[/url]
...............

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 19 Юни 2007, 22:36

Honzik написа:При лично тегло 50кг. трябва да си 1.50 висока, че да имаш наистина нужда от отслабване.... в случая велоергометъра ще подпомогне стягането на мускулите на краката и вероятно малко за коремчето... но реално намаляването на бирата, коремните преси и лекото ограничаване на въглехидрати и мазнини вечер ще е от по-решаващо значение :)

Извинете, че чак сега се включвам, но сега се прибирам от Димитровград. :D

Точно за стягане на отпуснати мускули иде реч, че и не съм баш в нормата, висока съм 1.68, а си тежа така от момиче. Просто ми се отпусна тялото, от това седене тук и там от две години. Е и днес, от едната кола - в другата. :) И таз любима биричка... май ще я заменя само с минерална вода. (Това, ако го прочете X-siter-а, ще падне от стола.) :D

Колкото до храната, аз диети не спазвам, от както съм се родила. Със ставането пия първо чаша гореща вода (полезен навик), после кафе. Мразя да закусвам и нямам този навик. Обядвам и рядко вечерям. Затова и попитах, за фитнес - за тонус и поддържане на тялото.

Излишно е да ме бъзикате, че провокирам "за не знам си какво" тази тема. Откровено си казвам, че вече съм на 38 годинки. Не си правете илюзии, за разни други неща. :) Просто е време да прочета, да направя нещо и така. Скоро четох в Блясък май, че до определена възраст, ние дамите не жалим тялото си, чак като я прехвърлим и се сещаме, че цигарите, обездвижването и вредните навици си оказват своето.

Honzik, Много ценни съвети получих в тази тема, и благодаря на теб и на всички въобще.

Надявам се, темата да е била и да бъде полезна и за мнозина други. :D

bum_bum, благодаря че ме подсети за Спайдера, съвсем забравих, че той има свой собствен фитнес център, ще му звънна, хем да го чуя, хем да разбера, какво ще ме посъветва. :)
Да караш Peugeot е страст!

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 20 Юни 2007, 0:41

Младост фитнес център - на светофара на Ал.Малинов, там вече трябва да се повъртиш да стигнеш до фитнеса, от дружба ако идваш, завиваш под моста, преди шел връткаш обратно и първата в дясно и след това само нагоре.
Аз ходя там и съм доста доволен, инструкторите са добри, уредите са новички, има каквито ти търсиш..само вече като цена не знам дали ще е задоволително, че не е от най-евтините в околноста, но си струва :)
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 20 Юни 2007, 7:26

Eva* написа:...bum_bum, благодаря че ме подсети за Спайдера, съвсем забравих, че той има свой собствен фитнес център, ще му звънна, хем да го чуя, хем да разбера, какво ще ме посъветва. :)

Ми ще те посъветва да не ядеш въглехидрати, да си разгазираш бирата като пиеш и да тренираш с големи тежести :mhihi: И ще е прав де ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: mini cooper 91
Детайли за колата: old mini cooper john cooper edition 1.3 limited

Мнение от Elle » 20 Юни 2007, 9:12

фитнеса е крайно скучен,освен това ефекта е бавен..аз лично ти препоръчвам пилатес или аква аеробика...пилатес има навсякъде..най-добре на стадион Васил Левски( паркинга е безплатен)залата на MD SPORT,ACTIVE SPORT, BODY ART KALLY ,а аква аеробика има в хотел Амбасадор.
ИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 20 Юни 2007, 20:29

Бре,уж и аз се занимавам с фитнес,ама това животно ПИЛАТЕС за пръв път го чувам.
Би ли пояснила за незнаещите като мен слънце ? :uups: :lol:

Аватар
Кара: e34, e36

Мнение от Kristopher » 20 Юни 2007, 20:49

как пък така натуралния сок и млякото са лоши :shock:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gamena » 20 Юни 2007, 21:22

Пиле ела у нас има фитнес :winky:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 20 Юни 2007, 22:34

Kristopher написа:как пък така натуралния сок и млякото са лоши :shock:

Не става дума, че са лоши.... ами съдържат от "лошите" т.е. бързите въглехидрати... особено натуралния сок... пиейки вечер натурален сок или приемайки друг бърз въглехидрат шанса да се отложи като мазнина е много голяма... айде, лактозата в млякото не е чак толкова бърза, пък и има разни обезмаслени млека, дето са още по-хубави за консумация.... малко като водичка са, ма.... пият се :) Що се отнася до натуралния сок - ако не е фреш.... не ми го хвали... консерванти, чудеса..... един пример - сипи си натурален сок в чаша и го остави за 20 мин.... ще забележиш за какво иде реч.... затова и на опаковката пише "Shake well before use"... при фреш-а това няма как да се случи...

P.S. Пилатес е един "таш@к" в стил аеробика/каланетика.... чекнене и жлембене на фона на няква музика.... абе.... тренираш си уж гъвкавостта и тонизираш мускулите без да се качва мръвка.... някои го харесват като "програма".

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата