Тия вече се чувстват като у дома си

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 18 Юни 2007, 22:00

Темата изобщо не е безмислена !!!!! Евала на колегата , че е повдигнал въпроса !!! Това е недопустимо !!! Турски боклуци да ни бият по нашето черноморие . :evil: :evil: И това ако не е сериозна тема ........ Е са ако ни е читава управата ( или ако съм аз на власт ) тия 10-ма турци заминават мометалически в една тясна стаичка и бой докато не посинеят целите и почнат да пикаят кръв и после чисто голи пак с бой през турската граница Шут в Газа !!! Писна ми да ни тормозят в нашата родина мама им турска !!!!!! Ама и наще политици са за ебание !!!! Ебал съм ти търпимост , ебал съм аз тия турчуля !!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 18 Юни 2007, 22:01

Къв бой за момиче бе тия турци си мислят че тука могат да си правят какво си поискат
тази година бях в турция и видях как се държат с момичетата турците
толкова нахални хора няма никаде на света
жалко в случея че наще хора са били 3-ма а не повече
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 18 Юни 2007, 22:08

denko написа:...жалко в случея че наще хора са били 3-ма а не повече

Повече са били, плажа не е бил празен със сигурност. Но са били ТОЛЕРАНТНИ, щото явно така е модерно. Седиш, гледаш, но не щото си женски полов орган, а щото си ТОЛЕРАНТЕН.
Точно за това пуснах темата.

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 18 Юни 2007, 22:10

ivan1979g написа:Ти доколкото разбрах смяташ, че мацката е виновна за боя, понеже е била по бански или монокини на плажа. Умно.
Думата "потеря" значи група на турски. Та какво точно ти говори?

Тц, Тц, Тц 1во много добре знам какво значи потеря не е нужно ти да ми обясняваш и 2ро ясно колко си ме разбрал след горния ти извод - ВИНОВНИ СА ВОЙНИЦИТЕ БЕ - така разбра ли ме? - против съм да го обръщате на етнически, един чисто социален въпрос :evil: :!:

Stanchev написа:само един въпрос ти Българин ли си? ако се чувстваш неудобно може да не отговаряш. не целя да те засегна или обидя :idea:

Stanchev , да българин съм и по гражданство и по етнос - да ти снимам личната си карта искаш ли? - и какво като съм българин, трябва да мразя турците автоматично ли и турците да са ми виновни за всичко :roll: ?!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 18 Юни 2007, 22:13

Stanchev , да българин съм и по гражданство и по етнос - да ти снимам личната си карта искаш ли? - и какво като съм българин трябва да мразя турците и турците да са ми виновни за всичко ли

Дааааааааааааааааааааааааааааааааа трябва да ги мразиш !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И то много да ги мразиш !!! Има ли причина поради която да ги обичаш .. Хора които са клали нашите деди поколения наред :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Maverick_VS » 18 Юни 2007, 22:16

BMW_325 TDS написа:Stanchev , да българин съм и по гражданство и по етнос - да ти снимам личната си карта искаш ли? - и какво като съм българин трябва да мразя турците и турците да са ми виновни за всичко ли

Дааааааааааааааааааааааааааааааааа трябва да ги мразиш !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И то много да ги мразиш !!! Има ли причина поради която да ги обичаш .. Хора които са клали нашите деди поколения наред :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

За теб имам само едно съкращение, но понеже няма толкова точен аналог на български ще ти го напиша на английски - OMG :!: :!: :!: :!: :!:
С другите поне може да се води някаква що годе нормална дискусия - ти по-добре си замълчи ;) !

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 18 Юни 2007, 22:28

Maverick_VS написа:
ivan1979g написа:Ти доколкото разбрах смяташ, че мацката е виновна за боя, понеже е била по бански или монокини на плажа. Умно.
Думата "потеря" значи група на турски. Та какво точно ти говори?

Тц, Тц, Тц 1во много добре знам какво значи потеря не е нужно ти да ми обясняваш и 2ро ясно колко си ме разбрал след горния ти извод - ВИНОВНИ СА ВОЙНИЦИТЕ БЕ - така разбра ли ме? - против съм да го обръщате на етнически, един чисто социален въпрос :evil: :!:

Тогава какъв е проблемът, че съм използвал думата "потеря". Обясни предишния си пост.
И аз не мисля, че войниците трябва да ги накажат, щото са турци. Но наказанието за подобно нещо не е "писане в полицията" както си писал. А понеже са турски войници, командващия на фрегата или който там им е началник, трябва да се извини официално. Да видим дали ще има наказание и официално извинение.
Резултатът от цялата работа е, че четирима българи за ги били и унижили на плаж в собствената им държава.

T.N.T. for the brain
Аватар
Кара: Слънцето да се мръщи!!!

Мнение от PeBuLs » 18 Юни 2007, 22:31

Maverick_VS написа:
За теб имам само едно съкращение, но понеже няма толкова точен аналог на български ще ти го напиша на английски - OMG :!: :!: :!: :!: :!:

няма връзка бате ... както казах некой са яко фанатици...не се опитвай да обясняваш , че тва е нещо нормално което става постоянно по дискотеки и каде ли не ...някой харесал някоя...и едва ли не...

като се случва с момичетата в тука в България постоянно ...ние кво да направим...възстание?!?!?!?!

верно не е нормално да мислите така ...давате вид на интелигентни орица ...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 18 Юни 2007, 22:43

Maverick_VS написа:...
С другите поне може да се води някаква що годе нормална дискусия - ти по-добре си замълчи ;) !

Колега, не съм пуснал темата за да се обиждаме. Защо се опитваш ти да определяш кое е модерно, кое е глупост, кой какъв е. Човекът е българин, пише в бг-форум, има право да мрази когото си пожелае. Не е надзирател в концлагер. Как така си толерантен към турците и смяташ, че случката е битова ("бой за момиче"), а критикуваш колегата, че ги мрази. Той все пак не е пребил турци на турски плаж заради жена. Свободна страна, имаш право да мразиш когото пожелаеш ;)

Какво е OMG, може да го напишеш и в оригинал, ще си го преведа някак си. :winky:

И пак, колеги, не пуснах темата за де се обиждаме един друг, а защото ме впечатли от нахалството на 10-тина турци на плаж, пълен с българи. Явно са били сигурни, че сме овце.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 18 Юни 2007, 22:44

скапаняци гадни :puke:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 18 Юни 2007, 22:52

PeBaLs написа:...няма връзка бате ... както казах некой са яко фанатици...

Е как ние дето пишем във форума излезнахме фанатиците?
Аз до сега си мислех, че е фанатизъм съчетан с простотия е да отидеш в чужда държава на гости и да унижаваш така жените на плажа. А след това да скочиш да се биеш с три пъти по-малко на брой хора.
Последна промяна ivan1979g на 18 Юни 2007, 22:57, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 18 Юни 2007, 22:53

били са кюрди не турци а те рядко виждат не-забулени жени и редовно си шибат козите и кучетата :mhihi: :mhihi: :mhihi: за това налитат така :mhihi:

T.N.T. for the brain
Аватар
Кара: Слънцето да се мръщи!!!

Мнение от PeBuLs » 18 Юни 2007, 22:59

ivan1979g написа:
PeBaLs написа:...няма връзка бате ... както казах некой са яко фанатици...

Е как ние дето пишем във форума излезнахме фанатиците?
Аз до сега си мислех, че е фанатизъм съчетан с простотия да отидеш в чужда държава на гости и да унижаваш така жените на плажа. А след това да скочиш да се биеш с три пъти по-малко на брой хора.

аме човек ако нещата са обратно .....няма ли да се сбиете всички или да сте по равно ....ще пуснете само 3-ма?!?!?!?!!?

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

реална ситуация, просто ми се струва, че тва е афект от скорошните събития...

;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Maverick_VS » 18 Юни 2007, 23:04

ivan1979g написа:Да видим дали ще има наказание и официално извинение.
Резултатът от цялата работа е, че четирима българи за ги били и унижили на плаж в собствената им държава.

Тъкмо ти се зарадвах на първото изречение и прочетох 2рото :mhihi: ! Ето това е всичко - да ги накажат ако заслужават спор няма - а под писане в полицията имах предвид да обяснят какво е станало и тогава органите да преценят дали ще ги наказват или не - важното е, че са ги прибрали и разследват и нещо се прави ;) ! Сега за унижението - защо пак почваш така - а ако 10 българи пребият 4ма турци ще са герои ли или ако 10 българи пребият 4ма българи, това не е ли пак унижение, или ако аз те пребия теб нали пак е унижение и пак си е в собствената ни държава ;) !
OMG - значи Oh My God :mhihi: !
Аз не го критикувам , че ги мрази - ето и ти ги мразиш, но караш по-умерено в изказванията и с теб си спорим нормално с аргументи и така нататък - той какво, наслагал ми по 10 удивителни след всяко изречение и си мисли, че е изразил позиция и се е аргументирал!
И като за финал - аз не ги обичам турците, просто са ми безразлични и съм свикнал, че са част от държавата и обществото и историята ;) ! Не е зле и вие да го осмислите и приемете, защото никак не искам да стане като Сърбия и Косово - НЕ МИ СЕ ХОДИ С ВИЗА в Родопите и на язовир Доспат примерно :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Последна промяна Maverick_VS на 18 Юни 2007, 23:07, променена общо 2 пъти

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 18 Юни 2007, 23:05

Докато не се прочистиме от фесовете нема да се оправиме !!!! Видите ли турци ( особено па ако се отварат ) бой по чалмата докато не почнат да щракат от счупени кости !!!! Да разберат , че нямат място в тази страна !!!!! :twisted: :evil: :evil: :evil:
Кой какво ще да ми казва тия не ми требат

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата