Тия вече се чувстват като у дома си
Модератор: Общи модератори
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Темата изобщо не е безмислена !!!!! Евала на колегата , че е повдигнал въпроса !!! Това е недопустимо !!! Турски боклуци да ни бият по нашето черноморие .
И това ако не е сериозна тема ........ Е са ако ни е читава управата ( или ако съм аз на власт ) тия 10-ма турци заминават мометалически в една тясна стаичка и бой докато не посинеят целите и почнат да пикаят кръв и после чисто голи пак с бой през турската граница Шут в Газа !!! Писна ми да ни тормозят в нашата родина мама им турска !!!!!! Ама и наще политици са за ебание !!!! Ебал съм ти търпимост , ебал съм аз тия турчуля !!!!

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
ivan1979g написа:Ти доколкото разбрах смяташ, че мацката е виновна за боя, понеже е била по бански или монокини на плажа. Умно.
Думата "потеря" значи група на турски. Та какво точно ти говори?
Тц, Тц, Тц 1во много добре знам какво значи потеря не е нужно ти да ми обясняваш и 2ро ясно колко си ме разбрал след горния ти извод - ВИНОВНИ СА ВОЙНИЦИТЕ БЕ - така разбра ли ме? - против съм да го обръщате на етнически, един чисто социален въпрос

Stanchev написа:само един въпрос ти Българин ли си? ако се чувстваш неудобно може да не отговаряш. не целя да те засегна или обидя
Stanchev , да българин съм и по гражданство и по етнос - да ти снимам личната си карта искаш ли? - и какво като съм българин, трябва да мразя турците автоматично ли и турците да са ми виновни за всичко

- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Stanchev , да българин съм и по гражданство и по етнос - да ти снимам личната си карта искаш ли? - и какво като съм българин трябва да мразя турците и турците да са ми виновни за всичко ли
Дааааааааааааааааааааааааааааааааа трябва да ги мразиш !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И то много да ги мразиш !!! Има ли причина поради която да ги обичаш .. Хора които са клали нашите деди поколения наред

Дааааааааааааааааааааааааааааааааа трябва да ги мразиш !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И то много да ги мразиш !!! Има ли причина поради която да ги обичаш .. Хора които са клали нашите деди поколения наред

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
BMW_325 TDS написа:Stanchev , да българин съм и по гражданство и по етнос - да ти снимам личната си карта искаш ли? - и какво като съм българин трябва да мразя турците и турците да са ми виновни за всичко ли
Дааааааааааааааааааааааааааааааааа трябва да ги мразиш !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И то много да ги мразиш !!! Има ли причина поради която да ги обичаш .. Хора които са клали нашите деди поколения наред![]()
![]()
![]()
За теб имам само едно съкращение, но понеже няма толкова точен аналог на български ще ти го напиша на английски - OMG

С другите поне може да се води някаква що годе нормална дискусия - ти по-добре си замълчи

Maverick_VS написа:ivan1979g написа:Ти доколкото разбрах смяташ, че мацката е виновна за боя, понеже е била по бански или монокини на плажа. Умно.
Думата "потеря" значи група на турски. Та какво точно ти говори?
Тц, Тц, Тц 1во много добре знам какво значи потеря не е нужно ти да ми обясняваш и 2ро ясно колко си ме разбрал след горния ти извод - ВИНОВНИ СА ВОЙНИЦИТЕ БЕ - така разбра ли ме? - против съм да го обръщате на етнически, един чисто социален въпрос![]()
![]()
Тогава какъв е проблемът, че съм използвал думата "потеря". Обясни предишния си пост.
И аз не мисля, че войниците трябва да ги накажат, щото са турци. Но наказанието за подобно нещо не е "писане в полицията" както си писал. А понеже са турски войници, командващия на фрегата или който там им е началник, трябва да се извини официално. Да видим дали ще има наказание и официално извинение.
Резултатът от цялата работа е, че четирима българи за ги били и унижили на плаж в собствената им държава.
- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
Maverick_VS написа:
За теб имам само едно съкращение, но понеже няма толкова точен аналог на български ще ти го напиша на английски - OMG![]()
![]()
![]()
![]()
няма връзка бате ... както казах некой са яко фанатици...не се опитвай да обясняваш , че тва е нещо нормално което става постоянно по дискотеки и каде ли не ...някой харесал някоя...и едва ли не...
като се случва с момичетата в тука в България постоянно ...ние кво да направим...възстание?!?!?!?!
верно не е нормално да мислите така ...давате вид на интелигентни орица ...

Maverick_VS написа:...
За теб имам само едно съкращение, но понеже няма толкова точен аналог на български ще ти го напиша на английски - OMG![]()
![]()
![]()
![]()
С другите поне може да се води някаква що годе нормална дискусия - ти по-добре си замълчи!
Колега, не съм пуснал темата за да се обиждаме. Защо се опитваш ти да определяш кое е модерно, кое е глупост, кой какъв е. Човекът е българин, пише в бг-форум, има право да мрази когото си пожелае. Не е надзирател в концлагер. Как така си толерантен към турците и смяташ, че случката е битова ("бой за момиче"), а критикуваш колегата, че ги мрази. Той все пак не е пребил турци на турски плаж заради жена. Свободна страна, имаш право да мразиш когото пожелаеш

Какво е OMG, може да го напишеш и в оригинал, ще си го преведа някак си.

И пак, колеги, не пуснах темата за де се обиждаме един друг, а защото ме впечатли от нахалството на 10-тина турци на плаж, пълен с българи. Явно са били сигурни, че сме овце.
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
PeBaLs написа:...няма връзка бате ... както казах некой са яко фанатици...
Е как ние дето пишем във форума излезнахме фанатиците?
Аз до сега си мислех, че е фанатизъм съчетан с простотия е да отидеш в чужда държава на гости и да унижаваш така жените на плажа. А след това да скочиш да се биеш с три пъти по-малко на брой хора.
Последна промяна ivan1979g на 18 Юни 2007, 22:57, променена общо 1 път
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
били са кюрди не турци а те рядко виждат не-забулени жени и редовно си шибат козите и кучетата
за това налитат така 

- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
ivan1979g написа:PeBaLs написа:...няма връзка бате ... както казах некой са яко фанатици...
Е как ние дето пишем във форума излезнахме фанатиците?
Аз до сега си мислех, че е фанатизъм съчетан с простотия да отидеш в чужда държава на гости и да унижаваш така жените на плажа. А след това да скочиш да се биеш с три пъти по-малко на брой хора.
аме човек ако нещата са обратно .....няма ли да се сбиете всички или да сте по равно ....ще пуснете само 3-ма?!?!?!?!!?

реална ситуация, просто ми се струва, че тва е афект от скорошните събития...

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
ivan1979g написа:Да видим дали ще има наказание и официално извинение.
Резултатът от цялата работа е, че четирима българи за ги били и унижили на плаж в собствената им държава.
Тъкмо ти се зарадвах на първото изречение и прочетох 2рото

OMG - значи Oh My God

Аз не го критикувам , че ги мрази - ето и ти ги мразиш, но караш по-умерено в изказванията и с теб си спорим нормално с аргументи и така нататък - той какво, наслагал ми по 10 удивителни след всяко изречение и си мисли, че е изразил позиция и се е аргументирал!
И като за финал - аз не ги обичам турците, просто са ми безразлични и съм свикнал, че са част от държавата и обществото и историята

Последна промяна Maverick_VS на 18 Юни 2007, 23:07, променена общо 2 пъти
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Докато не се прочистиме от фесовете нема да се оправиме !!!! Видите ли турци ( особено па ако се отварат ) бой по чалмата докато не почнат да щракат от счупени кости !!!! Да разберат , че нямат място в тази страна !!!!!
Кой какво ще да ми казва тия не ми требат

Кой какво ще да ми казва тия не ми требат