Някой от вас да се е занимавал с DSP процесор?
Модератор: Icco
10 мнения
• Страница 1 от 1
Някой от вас да се е занимавал с DSP процесор?
По-конкретно ме интересува модела на Pioneer DEQ-9200. Купих си такъв, прочетох му няколко пъти описанията и на английски, и на немски, но въпреки това имам няколко въпроса, на коиото засега никой не може да ми отговори. Май в БГ е ужасно рядко това чудо.
Затова моля, ако някой има опит - да го сподели, защото много мразя да се блъскам яко, за да открия топлата вода, с която хората вече се къпят!!!
Затова моля, ако някой има опит - да го сподели, защото много мразя да се блъскам яко, за да открия топлата вода, с която хората вече се къпят!!!

- sonic
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се с повече от 525 hp
- Мечтае да кара: ама честно: ONE1
- Детайли за колата: важи
Излезе ми около 350лв. грубо с доставката от Германия, но съм много доволен, понеже е много рядък модел и аз дълго го търсих, а това точно е много запазено и почти ново, дадоха ми го с всички джунджорийки, с които е заводско - микрофон, 4-5 описания, поставки, калъфче и др.
Сега съм го инсталирал, но още се колебая в коя от двете функции да го ползвам - STD или PRO. Досега горе-долу го бях закрепил да писука в STD, но онзи ден се рових в PRO и установих, че има нечовешки корекции и настройки! Нещо невероятно е, стига да можеш да го управляваш правилно. КОЕТО обаче от своя страна си е направо MISSION IMPOSIBLE! Затова като за начало питам - как да го ползвам - STD или PRO (повече ми се иска да е PRO). Ако някой може да ми помогне с инфо за нагласянето в режим PRO - супер! Ако ли не - ще е по-орязаният STD, който е почти ясен. Въобще споделете ВСИЧКО, което може да е от полза по темата DSP.
Сега съм го инсталирал, но още се колебая в коя от двете функции да го ползвам - STD или PRO. Досега горе-долу го бях закрепил да писука в STD, но онзи ден се рових в PRO и установих, че има нечовешки корекции и настройки! Нещо невероятно е, стига да можеш да го управляваш правилно. КОЕТО обаче от своя страна си е направо MISSION IMPOSIBLE! Затова като за начало питам - как да го ползвам - STD или PRO (повече ми се иска да е PRO). Ако някой може да ми помогне с инфо за нагласянето в режим PRO - супер! Ако ли не - ще е по-орязаният STD, който е почти ясен. Въобще споделете ВСИЧКО, което може да е от полза по темата DSP.

ами съдейки по това:
"When this unit is operated in PRO mode, each of the high, middle and low frequency
ranges can be reproduced through an exclusive speaker unit, which is driven by an
exclusive power amp to form a multi-amp, 3-way multi-speaker system."
от този филе: http://www.pioneerelectronics.com/Pione ... /10008.pdf
май ще си на pro
от тука го видях:
http://www.pioneerelectronics.com/pna/a ... 31,00.html
"When this unit is operated in PRO mode, each of the high, middle and low frequency
ranges can be reproduced through an exclusive speaker unit, which is driven by an
exclusive power amp to form a multi-amp, 3-way multi-speaker system."
от този филе: http://www.pioneerelectronics.com/Pione ... /10008.pdf
май ще си на pro

от тука го видях:
http://www.pioneerelectronics.com/pna/a ... 31,00.html
<br>
br
br
Това не казва нищо ново - просто е преписано част от Owner's Manual...
Проблемът при мен е, че не съм с компонентни, а с коаксиални говорители - а за PRO Mode иска всеки чифт канали да управлява отделна чистота - предните - високи, задните среди и басът си е бас... Съответно всяко да си е през отделно стъпало и т.н. Което ще рече компонентни говорители. А аз мисля разни варианти. Понеже отпред съм с някаква система, която според мен не е нито компонентна, нито коаксиална - Pioneer TS-H1AT (специално за Голф 3 и Венто), ами нещо средно...
Офффффффф не знам вече....... К'во лесно и ясно си беше без тая джаджа, зак'во ли се занимавам с глупости...
Ако някой не знае с какво съм в колата (за да не пиша пак), моля да погледне оная тема за надсвирването в София лятото. Там пише...
Промяна оттогава има само в това, че ще сложа още един усилвател Pioneer GM-X334 (засега!), който да храни предните колони и задните на вратите... Давайте идеи и разяснения какво да правим с такава система и кой вариант ще е най-удачен.

Офффффффф не знам вече....... К'во лесно и ясно си беше без тая джаджа, зак'во ли се занимавам с глупости...
Ако някой не знае с какво съм в колата (за да не пиша пак), моля да погледне оная тема за надсвирването в София лятото. Там пише...
Промяна оттогава има само в това, че ще сложа още един усилвател Pioneer GM-X334 (засега!), който да храни предните колони и задните на вратите... Давайте идеи и разяснения какво да правим с такава система и кой вариант ще е най-удачен.
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Вземи да минеш през ЕКО някоя неделя може и да измислим нещо.Ако пък не ще обърнем някоя бира.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
10 мнения
• Страница 1 от 1