КАТ прави отбор по бързи регистрации
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
вярно е, приятел мина за прехвърляне точно сега в неделя понеже му се пусна информация че ще работят, застана в 8, мина преди 13:00, когато вече е нямало кьорава кола и евентуално идващи тогава са минали за по 20 минути
и ще си работят събота/неделя, още повече се минава бързо защото претупват ама яко прегледите което е адски зле - пускат се коли в ебати състоянието по пътищата... и после се замисляме чак като някой нещастен тъпанар без спирачки каращ със 100 катафалка за 500 лева удари наш роднина примерно
ЗЗЗЕми
и ще си работят събота/неделя, още повече се минава бързо защото претупват ама яко прегледите което е адски зле - пускат се коли в ебати състоянието по пътищата... и после се замисляме чак като някой нещастен тъпанар без спирачки каращ със 100 катафалка за 500 лева удари наш роднина примерно
ЗЗЗЕми
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Kocil
- младши ентусиаст
-
Мен за кво не ми се ходи да си прехвърлям колата...не че ми пречи да спа вътре де...
ама е обидно и унизително в 21 век да висиш по опашки с дни...а в КАТ май още са преди 89-та...един сайт не си направиха като хората...дори точките не може да си провериш - трябва да им даваш пари,те да ти кажат колко имаш...абе за*би...

и аз така мисля колега , но вече 3 месеца от както съм я купил ..... каква ли ще ми е глобата незнам. Като ме спират полицай не ми правят проблеми като им покажа договора за покупка и им обеснявам , че отпуска няма да си взема само и само да седя пред кат и те така гледат
в следващия момет казват " Прав сте, приятен път !" Глобата предполагам, 4е няма да има разлика до края на годината, тъй 4е не съм се разбързал.....

- NAUGHTY
- кандидат ентусиаст
-
Mart0 написа:и аз така мисля колега , но вече 3 месеца от както съм я купил ..... каква ли ще ми е глобата незнам. Като ме спират полицай не ми правят проблеми като им покажа договора за покупка и им обеснявам , че отпуска няма да си взема само и само да седя пред кат и те така гледатв следващия момет казват " Прав сте, приятен път !" Глобата предполагам, 4е няма да има разлика до края на годината, тъй 4е не съм се разбързал.....
На мен никаква глоба не ми искаха,а повече от 7 месеца отлагах прехвърлянето.Платих единствено 25 лева за новия талон

Някои оставят нещо след себе си само когато клекнат...
Глобата не е кой знае каква, а е и по Закона за административните нарушения и наказания, а не по ЗДвП. Договора изобщо няма смисъл да им го показваш, макар че опашките са повече от достатъчен аргумент за отглагане на регистрацията. А и все повече се чува, че не след дълго смяната на собственост ще става само по документи, без да минава колата на канала за сверка на рама и ДВГ.
PGV написа:Глобата не е кой знае каква, а е и по Закона за административните нарушения и наказания, а не по ЗДвП. Договора изобщо няма смисъл да им го показваш, макар че опашките са повече от достатъчен аргумент за отглагане на регистрацията. А и все повече се чува, че не след дълго смяната на собственост ще става само по документи, без да минава колата на канала за сверка на рама и ДВГ.
крайно време е да го направят така....
Slavi_m: аз така и направих , но сутринта рано отидах и си тръгнах

- Kocil
- младши ентусиаст
-
Ми да го въведат,безсмислено е да висиш по тия опашки,след като колата е регистрирана тук вече и си с нов талон...само дето нямам надежда,че скоро ще стане...като всичките им "революционни" промени...чекай да дойде,ако не тая година,следващата...PGV написа:А и все повече се чува, че не след дълго смяната на собственост ще става само по документи, без да минава колата на канала за сверка на рама и ДВГ.

29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2