КАТ прави отбор по бързи регистрации

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 12 Юни 2007, 15:25

Двигателя в белите страни е чарк!За тва и не го пишат в талона-брифа! и си го сменят кога си искат!при нас,обаче,при по-тъмно зелените не стаа....! щот сме лимони и треа си караме с тия матори цел живот! :evil:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го спокойно

Мнение от ///eMo » 12 Юни 2007, 15:34

:bgflag: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bgflag: :bgflag: :drink: :driving:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 12 Юни 2007, 16:06

вярно е, приятел мина за прехвърляне точно сега в неделя понеже му се пусна информация че ще работят, застана в 8, мина преди 13:00, когато вече е нямало кьорава кола и евентуално идващи тогава са минали за по 20 минути

и ще си работят събота/неделя, още повече се минава бързо защото претупват ама яко прегледите което е адски зле - пускат се коли в ебати състоянието по пътищата... и после се замисляме чак като някой нещастен тъпанар без спирачки каращ със 100 катафалка за 500 лева удари наш роднина примерно

ЗЗЗЕми

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 5er

Мнение от aero » 12 Юни 2007, 20:45

:mhihi: сутринта се наредихме в 08 и 30 точно на входа на следствието на гм димитров, взехме номерата в 17 и 30 :mhihi:
а след като кат спря да приема коли навън все още се виеше опашка :mhihi:
Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 12 Юни 2007, 22:42

има шанс да се опраим скоро :mhihi:
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 12 Юни 2007, 22:46

и преди малко имаше опашка :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Mart0 » 12 Юни 2007, 23:00

Явор написа:и преди малко имаше опашка :mhihi:

Много ли коли имаше, че трябва да ходя утре , та се чудя дали да се заредя след малко , та да мина до към 14:00 - 15:00 или да не се захващам въобще ..... :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kocil » 13 Юни 2007, 1:49

Мен за кво не ми се ходи да си прехвърлям колата...не че ми пречи да спа вътре де... :lol: ама е обидно и унизително в 21 век да висиш по опашки с дни...а в КАТ май още са преди 89-та...един сайт не си направиха като хората...дори точките не може да си провериш - трябва да им даваш пари,те да ти кажат колко имаш...абе за*би...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Mart0 » 14 Юни 2007, 13:14

и аз така мисля колега , но вече 3 месеца от както съм я купил ..... каква ли ще ми е глобата незнам. Като ме спират полицай не ми правят проблеми като им покажа договора за покупка и им обеснявам , че отпуска няма да си взема само и само да седя пред кат и те така гледат :shock: в следващия момет казват " Прав сте, приятен път !" Глобата предполагам, 4е няма да има разлика до края на годината, тъй 4е не съм се разбързал.....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 14 Юни 2007, 13:53

Mart0 написа:..

Предишното ти мнение си го написал в 11 часа вечерта,каква ти беше мисълта?Да отидеш през нощта и да хванеш старта на работата,на другия ден ли?Какъв е смисълът,след като няма да си първи,има опашка денонощно....
Пък да не би те да работят нон стоп? :) Какво е работното време всъщност?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от NAUGHTY » 14 Юни 2007, 13:53

Mart0 написа:и аз така мисля колега , но вече 3 месеца от както съм я купил ..... каква ли ще ми е глобата незнам. Като ме спират полицай не ми правят проблеми като им покажа договора за покупка и им обеснявам , че отпуска няма да си взема само и само да седя пред кат и те така гледат :shock: в следващия момет казват " Прав сте, приятен път !" Глобата предполагам, 4е няма да има разлика до края на годината, тъй 4е не съм се разбързал.....

На мен никаква глоба не ми искаха,а повече от 7 месеца отлагах прехвърлянето.Платих единствено 25 лева за новия талон
ИзображениеИзображение
Някои оставят нещо след себе си само когато клекнат...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от PGV » 14 Юни 2007, 14:18

Глобата не е кой знае каква, а е и по Закона за административните нарушения и наказания, а не по ЗДвП. Договора изобщо няма смисъл да им го показваш, макар че опашките са повече от достатъчен аргумент за отглагане на регистрацията. А и все повече се чува, че не след дълго смяната на собственост ще става само по документи, без да минава колата на канала за сверка на рама и ДВГ.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Mart0 » 14 Юни 2007, 14:26

PGV написа:Глобата не е кой знае каква, а е и по Закона за административните нарушения и наказания, а не по ЗДвП. Договора изобщо няма смисъл да им го показваш, макар че опашките са повече от достатъчен аргумент за отглагане на регистрацията. А и все повече се чува, че не след дълго смяната на собственост ще става само по документи, без да минава колата на канала за сверка на рама и ДВГ.

крайно време е да го направят така....

Slavi_m: аз така и направих , но сутринта рано отидах и си тръгнах :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kocil » 14 Юни 2007, 21:18

PGV написа:А и все повече се чува, че не след дълго смяната на собственост ще става само по документи, без да минава колата на канала за сверка на рама и ДВГ.
Ми да го въведат,безсмислено е да висиш по тия опашки,след като колата е регистрирана тук вече и си с нов талон...само дето нямам надежда,че скоро ще стане...като всичките им "революционни" промени...чекай да дойде,ако не тая година,следващата... :lol:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата