Съвет за покупка на 320I?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
59 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Ти май си от ония дето си мислят,че като са си взели колата за 5000Е преди 5г то сега ще и тъсят същите пари. Е36 е супер успешен модел,но това не означава ,че цената му не пада.Факт е също така,че в последните 2 - 3 г (като изключим отпадането на митото) цената на Е36 за година пада с поне 1500лв .
[/quote]
ти v_v_v си маи от долните търгаши на горубляне.влезнах и в саит в италия за коли такива цени като в бг няма,а за километрите да не говорим 120-130000 кола на 10-15г.само уникати в тая България бе
.

ти v_v_v си маи от долните търгаши на горубляне.влезнах и в саит в италия за коли такива цени като в бг няма,а за километрите да не говорим 120-130000 кола на 10-15г.само уникати в тая България бе

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Май пак прекалихте
Единствената кола,която няма недостатъци,е тази от магазина.И то даже
не е много сигурно,че няма.Та при покупката на старо най-важен май
си остава късмета.
Определено,при обстоен преглед,могат да се видят повечето проблеми,
но пак не е сигурно,че след ден или седмица няма да изскочи нещо друго.
Иначе,обикновено цената на колата се определя според външния вид,
а не толко според техническата изправност.Доста често се случва
не толко лъскави возила да са перфектни технически,и обратно.Това
е пряко следствие от вижданията и разбиранията на предишния собственик.

Единствената кола,която няма недостатъци,е тази от магазина.И то даже
не е много сигурно,че няма.Та при покупката на старо най-важен май
си остава късмета.
Определено,при обстоен преглед,могат да се видят повечето проблеми,
но пак не е сигурно,че след ден или седмица няма да изскочи нещо друго.
Иначе,обикновено цената на колата се определя според външния вид,
а не толко според техническата изправност.Доста често се случва
не толко лъскави возила да са перфектни технически,и обратно.Това
е пряко следствие от вижданията и разбиранията на предишния собственик.
t0sh написа:бе все се отказвам уж да пиша ама... то и без това не четеет дългите постове май та все тая
както виждаш, един път не съм споменал мойта. мненията са ми на база че следя пазара последната година, плюс съм живал 2006-та в Мюнхен плюс имам приятел който докарва 2 пъти месечно автовоз от Германия + държи места на Горубляне. някои от колите отиват при приятели, след масови огледи на българския пазар които ги отказват - и виждам след месеци какво излиза по колите включително.
та може да греша но си мисля, че това е достатъчно за да мога да определя цената на читава такава кола, пак повтарям без да броя късметите. на късмет и за 0 може да си намериш - ми търси![]()
а тука се почват едни примери с линкове все едно си пише 100% цялата характеристика на колата с всички забележки по мобилетата.
за моята специално е отделен въпрос, защото зависи колко си маниаксметнато в лева налял съм и грубо над 3 бона досега без да броя бензин мита данъци каско гуми и консумативи - за да има единствена забележка леко обаждащ се повдигач. което е още 1000, а е цялата сток. и не съм я взел скъпо точно защото предпочитах аз да знам какво и как съм й правил - личен избор
можеше да съм ги дал при покупката тези пари и да не я пипна - но това е положението
също е личен избор дали караш трошка - както се обощи, въпроса е да не платиш за перфектна и да караш трошка. аз не отказвам никой, опитвам се да кажа нещо от опит за да няма изненадани.
който е намерил на късмет изгодно без забележки - евалата за търпението и търсенето.
Ти нали знаеш,че тия 3000 дето си ги налял неможеш да си ги сложиш в цената като я продаваш.На търсещия му е леко през к*ра колко пари са наляти за подръжка на колата преди това(за хубаво или лоюшо).Нека да спрем да говорим за твоята.Явно си я пазиш и подържаш добре колицата,за което само ЕВАЛА.

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
ох
ако са еднакво читави, идентични, 95 вместо 93 е допълнителна екстра дефакто, и ще вдигне цената, не мислиш ли?
моята много добре й знам цената, и цената на която бих могъл да я продам евентуално, споко
ако са еднакво читави, идентични, 95 вместо 93 е допълнителна екстра дефакто, и ще вдигне цената, не мислиш ли?
моята много добре й знам цената, и цената на която бих могъл да я продам евентуално, споко

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
v_V_v написа:t0sh написа:ох
Дефакто да,но каква е гаранцията,че като е 95 е по-запазена.
Никаква

Най-голямо значение има колко е карана и как е поддържана!
Ако е гледана добре и 91 да е пак ще е кола.
Ако я е карал някой дето само бензин сипва и ходи на сервиз когато чуе че лопа и на пусната музика

Лошо

- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
Ако я е карал някой дето само бензин сипва и ходи на сервиз когато чуе че лопа и на пусната музика
Лошо
[/quote]

Лошо

- Konov1977
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 325Ci
Ей, пичове направо ми разбихте фантазиите с мнения.
....аз така или иначе няма да се хлърля на първата попаднала ми кола и задължително ще мина през диагностика и разбирач, който да си каже мнението. .......а лошото е, че досега съм гледал и карал няколко 318is-ки е две 320i-ки и честно казано особено от купетата съм разочарован. Или са като ритани чайници откъм ламарина, или са издухани и разклопани отвсякъде
ноооо както вече писах, аз не бързам. Все ще изпадне някой добър екземпляр
.
А между другото, един познат ми обеща да ми докара ( за до 8000лв) от Швейцария уж перфектна 320i, така че сега съм в очакване.
...а що се отнася до късмета съм абсолютно съгласен, че е много важен....лошото е че аз съм голям КАРЪК
, затова ще трябва да си отварям очите на 4х4
преди да купувам!
Мерси за активността ви

А между другото, един познат ми обеща да ми докара ( за до 8000лв) от Швейцария уж перфектна 320i, така че сега съм в очакване.
...а що се отнася до късмета съм абсолютно съгласен, че е много важен....лошото е че аз съм голям КАРЪК

Мерси за активността ви

Конов!
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
vld написа:Ако е гледана добре и 91 да е пак ще е кола.
Е ти нищо не каза.Тая отдолу на подписа е '91 и поне от далече малко
прилича на кола

- Konov1977
- Потребител
-
Какво може да покаже една диагнозтика???
Здравейте фенове на марката.
Въпроса ми е следния: Днес видях една 320-ка в Плевен 95-та год. доста добре изглеждаща, но с неработещ климатроник (дигиталния). Иначе двигателя работи като часовник и ходовата част е добре (поне не тропаше като я пробвахме). Проблема с климатроника обаче ме притеснява....онези ми казаха, че само трябвало да му се сменят някакви предпазителчета, ама май не е само това, защото като се даде контакт и започва да работи вентилатора постоянно и нито един бутон както и дисплея не свети. Интересува ме какво да очаквам от една диагнозтика в сервиза на БМВ....т.е каква информация ще могат да ми дадат и какви проблеми могат да се открият така по колата, питам защото нямам представа.
ааа и ако някой знае, моля кажете ми колко може да струва втора ръка или ново това табло на дигиталния климатроник? Мерси предварително!!

ааа и ако някой знае, моля кажете ми колко може да струва втора ръка или ново това табло на дигиталния климатроник? Мерси предварително!!

Конов!
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Може да ти се стори странно, но проблемът ти с дигиталния климатроник може да се окаже, че ще ти струва между 0,30 и 0,50 лева, за да се оправи. За цъжаление може да се окаже и доста по-сложно... Самите управления се появяват в продава на добра цена.
Диагностиката в БМВ сервиз е добра като идея особено за двигателя.
Диагностиката в БМВ сервиз е добра като идея особено за двигателя.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- Konov1977
- Потребител
-
Мерси turbo .... това за диагнозтиката от такива като теб тук го разбрах и няма да го пропусна преди да купя кола колкото и пари да струва услугата в сервиза на БМВ. Поне ще съм наясно каква кола ми предлага някой си "играч". А между другото повечето търговци гледат все да те прекарат по бързата процедура и се мръщят като чуят за пробване на колата или за диагнозтика в сервиз. .....и незнам защо по подразбиране се отнасят към повечето си потенциални клиенти като към 100% балъци ......Ама дано си прав за парите за ремонта ...в понеделник ако е рекъл господ ще разбера точно за какво става дума.
Конов!
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=
Тази тема ще те осветли на тема дигитален климатроник проблем
Тази тема ще те осветли на тема дигитален климатроник проблем

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED

59 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4