SonY XploD
Модератор: Icco
72 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
При мене свирят 2 броя W307D4 в една двойна кутийка всяка с обем 48л вентилирана
то като си купиш баса си има интрукции за това в каква кутийка искаш да го сложиш и жалко че съм запратил някъде книжката за да ви покажа какво пишат в нея
то като си купиш баса си има интрукции за това в каква кутийка искаш да го сложиш и жалко че съм запратил някъде книжката за да ви покажа какво пишат в нея
Icco® написа:При мене свирят 2 броя W307D4 в една двойна кутийка всяка с обем 48л вентилирана
тука в града има един с голф 4-ка и е с МТХ усилвател тъндер ... и като удари пасса ти играе седалката направо ти спира даха при теб как е ?:) че аз искам да направя като неговата музика иска ми продава усилвателя си за 220лв

- Icco
- Музикално деформиран
-
bmw_e36_fen написа:Затворен обем е бокс без вентове (бас рефлекс)
Затворен обем е всичко що е в кутия и вариянтите са 3
Closed
Bandpass
i Vented
а всичко що е без кутия а прото проснато някаде е FreeAir
- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
Напротив самата дума ти подсказва
Затворен обем (бекс през който няма портове от където да излиза въздух) отворен обем (боск с портове през който да излиза въздух) става дума за боксовете
Затворен обем (бекс през който няма портове от където да излиза въздух) отворен обем (боск с портове през който да излиза въздух) става дума за боксовете
...."БМВ караш ,а ти е скъпо"!
- Icco
- Музикално деформиран
-
PREDATORA написа:Icco® написа:При мене свирят 2 броя W307D4 в една двойна кутийка всяка с обем 48л вентилирана
тука в града има един с голф 4-ка и е с МТХ усилвател тъндер ... и като удари пасса ти играе седалката направо ти спира даха при теб как е ?:) че аз искам да направя като неговата музика иска ми продава усилвателя си за 220лв
Спирам си аз вчера да си купя закуска естествено умрял от глад сядам и си хапвам в колата и по едно време почва онова чкото ново парче на Justin timbеrake и усилено горедолу в центъра и забелязвам как хартията и найлоновата торбичка почват да треперят прилично спрях да ям усилих още малко но бързо намалих почнаха да ме болят ушите !
Та какво да ти кажа вземи си пионерите сложи им тъндара даже от ония наи новата серия

и после да не кажеш ама болят ме ушите или гледай как ми вибрира номера на багажника та не може да се види какви са му цифрите

- Icco
- Музикално деформиран
-
bmw_e36_fen написа:Напротив самата дума ти подсказва
Гледам и тази тема ще се осере безсрамно !!

или Затворен обем (Closed Box)
и много ми е странно защо всички производители на субове в своите схеми на монтаж описват че баса е за затворен обем и дават описание на трите вида монтаж които има и защо тогава на говорителите които са свободен обем не им препоръчат няква си кутиика вентилирана !!
давам ти елементарни перимери с които да се замислиш за твърденията си а ако продължаваш да твърдиш глуспости ще ти искарам малко техническа литература и ще ти докажа кое какво е
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
ебати безобразно осраната тема, с цитати от други форуми.
сигурен съм че ултра-тъпия е36_нефелен не знае и 'тояга' какво е, тръгнал да дава акъл.
чуепте си галвите аз просто игнорирам тази тема - че дори може и да бъде трито дреме ми. бати колко тъпи хора налазиха тука че и компетентни, ма им треперят гащите за бас на 1000-ка, за сметка на това не млъкват
сигурен съм че ултра-тъпия е36_нефелен не знае и 'тояга' какво е, тръгнал да дава акъл.
чуепте си галвите аз просто игнорирам тази тема - че дори може и да бъде трито дреме ми. бати колко тъпи хора налазиха тука че и компетентни, ма им треперят гащите за бас на 1000-ка, за сметка на това не млъкват
- Icco
- Музикално деформиран
-
PREDATORA написа:хах добре звучиаз с тоя говорител и усилвател паинер гм 5200Т мисля че е по добре... само дето е по скъп ама маината му там не съм за 80 лв
искам всичко да ми е една марка
ти с тоя тъндер ли си ? 2000 вата... и два говоритела ?
в момента съм с един JBL но идва слабо 320в рмс на 4 ома бридж но не може да свири на 2 ома бридж изклучва постоянно

72 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5