Ебават ли ме ????

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Ебават ли ме ????

Мнение от BMW_325 TDS » 01 Юни 2007, 13:08

Колеги чакайте да ви разкажа една история !!! Значи аз съм 11-ти клас и вчера дойде един нов господин по философия . И почнахме да говориме кой какви мечти има и как мисля да продължи живота си . И така дойде и моя ред и господина ме пита какво искам да работя , и аз казвам " Господине искам да работя в центровете на BMW " , ама казах че според мен е невъзможно и няма да стане защото уча гимназия и за сега нямам шанс " . Господина каза само няма невъзможни неща и в този момент би звънеца и той си излезна . И всичко ОК живота си продължи . Днес ям в лафката и господина идва при мене и ми казва още ли искаш да работиш в BMW . Аз го гледам е така :shock: :shock: и викам да искам !!!!! И той ми казва познавам един от директорите в " Дару Кар " Дружба , говорихме и той ми каза , че ще измислим нещо за теб !!!! Аз пак го гледам е така :shock: :shock: и викам господине не ме ебавайте така гадно !!! А той пак ми вика момче напълно съм сериозен !!!! В сряда или четвъртък ще ходиме до там и ще говориме ... :shock: :shock: . Господине ама аз не съм учил за това как така ???? А той вика става дума че работат на първо време ще ти е помагаш на майсторите , ще редиш чсти , ще разтовараш и товариш разни работи и това ще ти е работата . Паралелно с това може и да минеш през обучение за по висок пост !!! Аз пак :shock: :shock: :shock: :shock:
И сега не знам дали да му вярвам или ме баламосва !!!!! Ама се питам какав му е келепира да ме лъже ????? Вив какво ще кажете ???? Споделете моля ви . Отначало бях в еуфория , ама сега гледам по реалистично и се съмнявам . че това е истина !!!!

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 01 Юни 2007, 13:12

тоя да те не те е аресал...... :mhihi:
пробвай па квот стане!
и на мене мечтата ми беше да слагам предна десна в бокса на Шумахер,ма явно са разбрали ,че нема да му я завия с гайката и не ме викат! ти си гони мечтите,па квот излезе-се е работа.... :idea:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 01 Юни 2007, 13:14

Те и мен ме бъзикаха да ходя на работа в БМВ, ама така и не отидох :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 01 Юни 2007, 13:17

Възможно е да не се ебава ;) Успех ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 01 Юни 2007, 13:17

Да бе, базикаха те, кажи си, че такава работа ти е под достойнството ... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
In Ban We Trust!

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 01 Юни 2007, 13:18

земи некой приятел с тебе да не си сам за всеки случай и ходете, винаги има добри хора дето помагат...аз съм помагал така на наи-различни хора да си намерят работа.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 01 Юни 2007, 13:24

Колега eraziel това за роботата под достойнството ми каде го каза беше пална глупост !!!! За мене срамна работа няма ... Дори и за хамалин да ме ползват на първо време в Дару Кар пак бих почнал .
Иначе ако наистина ходиме ще взема някой приятел , че не го знам тоя какав е !!!!

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 01 Юни 2007, 13:24

Burningparis написа:земи некой приятел с тебе да не си сам за всеки случай и ходете, винаги има добри хора дето помагат...аз съм помагал така на наи-различни хора да си намерят работа.

напълно те подкрепям :yes:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 01 Юни 2007, 13:24

SKISA написа:....
ти си гони мечтите,па квот излезе ..... :idea:

Правилно ти го каза.
Много истинска приказка 8)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 01 Юни 2007, 13:37

Колега 325ТДС, аз го написах на максимал, не на тебе, все пак ти не си богопомазан :mhihi: :mhihi: :mhihi:
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 01 Юни 2007, 13:43

eraziel написа:Колега 325ТДС, аз го написах на максимал, не на тебе, все пак ти не си богопомазан :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Офтопик:

Ще те омажа аз теб :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 01 Юни 2007, 13:58

MaXimal написа:Ще те омажа аз теб :mhihi:

Направо шокоразмазваща терапия.. :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 01 Юни 2007, 14:01

///MapTo написа:
MaXimal написа:Ще те омажа аз теб :mhihi:

Направо шокоразмазваща терапия.. :mhihi: :mhihi:

офф - не се базикай с максималчо, щото един път ме нахрани мнооо яко :help:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 01 Юни 2007, 14:14

BMW_325 TDS написа:Дори и за хамалин да ме ползват на първо време в Дару Кар пак бих почнал .

[майтап]
Така ще можеш да облизваш BMW-тата, дето са изложени там.... :D
[/майтап]

Сега сериозно... едва ли се бъзика с теб, но наистина вземи някой за подпиране.... но вероятно ще имаш възможността, така че по-добре мисли трезво и внимавай какво ще говориш... че ако само подскачаш насам-натам викайки "САМО BMW" мое и да не те вземат ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diablo » 01 Юни 2007, 14:18

BMW_325 TDS написа:Колега eraziel това за роботата под достойнството ми каде го каза беше пална глупост !!!! За мене срамна работа няма ... Дори и за хамалин да ме ползват на първо време в Дару Кар пак бих почнал .
Иначе ако наистина ходиме ще взема някой приятел , че не го знам тоя какав е !!!!

11 а после? Живота свър6ва ли?
3а6то не 3авър6и6 подходя6ото обра3ование и да гледа6 междувременно колко жалки са дарукар със условията, 3аплатите които предлагат? 3а6то да не конструира6 БМВтата?

БМВ е една от хубавите фирма 3а които може6 да работи6 в Германия ... или поне бе6е до нова година. Да видим как 6те се ра3вият та3и година не6тата.

Следваща

Назад към Извън Темата