Ебават ли ме ????
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Ебават ли ме ????
Колеги чакайте да ви разкажа една история !!! Значи аз съм 11-ти клас и вчера дойде един нов господин по философия . И почнахме да говориме кой какви мечти има и как мисля да продължи живота си . И така дойде и моя ред и господина ме пита какво искам да работя , и аз казвам " Господине искам да работя в центровете на BMW " , ама казах че според мен е невъзможно и няма да стане защото уча гимназия и за сега нямам шанс " . Господина каза само няма невъзможни неща и в този момент би звънеца и той си излезна . И всичко ОК живота си продължи . Днес ям в лафката и господина идва при мене и ми казва още ли искаш да работиш в BMW . Аз го гледам е така
и викам да искам !!!!! И той ми казва познавам един от директорите в " Дару Кар " Дружба , говорихме и той ми каза , че ще измислим нещо за теб !!!! Аз пак го гледам е така
и викам господине не ме ебавайте така гадно !!! А той пак ми вика момче напълно съм сериозен !!!! В сряда или четвъртък ще ходиме до там и ще говориме ...
. Господине ама аз не съм учил за това как така ???? А той вика става дума че работат на първо време ще ти е помагаш на майсторите , ще редиш чсти , ще разтовараш и товариш разни работи и това ще ти е работата . Паралелно с това може и да минеш през обучение за по висок пост !!! Аз пак
И сега не знам дали да му вярвам или ме баламосва !!!!! Ама се питам какав му е келепира да ме лъже ????? Вив какво ще кажете ???? Споделете моля ви . Отначало бях в еуфория , ама сега гледам по реалистично и се съмнявам . че това е истина !!!!

И сега не знам дали да му вярвам или ме баламосва !!!!! Ама се питам какав му е келепира да ме лъже ????? Вив какво ще кажете ???? Споделете моля ви . Отначало бях в еуфория , ама сега гледам по реалистично и се съмнявам . че това е истина !!!!
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
земи некой приятел с тебе да не си сам за всеки случай и ходете, винаги има добри хора дето помагат...аз съм помагал така на наи-различни хора да си намерят работа.
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Колега eraziel това за роботата под достойнството ми каде го каза беше пална глупост !!!! За мене срамна работа няма ... Дори и за хамалин да ме ползват на първо време в Дару Кар пак бих почнал .
Иначе ако наистина ходиме ще взема някой приятел , че не го знам тоя какав е !!!!
Иначе ако наистина ходиме ще взема някой приятел , че не го знам тоя какав е !!!!
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
Burningparis написа:земи некой приятел с тебе да не си сам за всеки случай и ходете, винаги има добри хора дето помагат...аз съм помагал така на наи-различни хора да си намерят работа.
напълно те подкрепям

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
SKISA написа:....
ти си гони мечтите,па квот излезе .....
Правилно ти го каза.
Много истинска приказка

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
///MapTo написа:MaXimal написа:Ще те омажа аз теб
Направо шокоразмазваща терапия..![]()
офф - не се базикай с максималчо, щото един път ме нахрани мнооо яко

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
BMW_325 TDS написа:Дори и за хамалин да ме ползват на първо време в Дару Кар пак бих почнал .
[майтап]
Така ще можеш да облизваш BMW-тата, дето са изложени там....

[/майтап]
Сега сериозно... едва ли се бъзика с теб, но наистина вземи някой за подпиране.... но вероятно ще имаш възможността, така че по-добре мисли трезво и внимавай какво ще говориш... че ако само подскачаш насам-натам викайки "САМО BMW" мое и да не те вземат

BMW_325 TDS написа:Колега eraziel това за роботата под достойнството ми каде го каза беше пална глупост !!!! За мене срамна работа няма ... Дори и за хамалин да ме ползват на първо време в Дару Кар пак бих почнал .
11 а после? Живота свър6ва ли?
3а6то не 3авър6и6 подходя6ото обра3ование и да гледа6 междувременно колко жалки са дарукар със условията, 3аплатите които предлагат? 3а6то да не конструира6 БМВтата?
БМВ е една от хубавите фирма 3а които може6 да работи6 в Германия ... или поне бе6е до нова година. Да видим как 6те се ра3вият та3и година не6тата.
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2