Кражба - ако можете да помогнете

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Кражба - ако можете да помогнете

Мнение от Ngoro » 29 Май 2007, 22:08

На 15-ти Май в ранните часове ни думнаха гаража в Горубляне на улица 5-ти ноември. Олекнахме с кашон и половина ксенони GHC ( 5 сета биксенон 2 сета 35 вата и 2 сета 50 вата ) и един кашон с 30 ламбда сонди Walker.

И на 2-те марки сме ЕДИНСТВЕНИ вносители и представители за България, като би-ксенон модела е ЕДИНСТВЕН по вида си изобщо произвеждан от фирмите в бранша.
За жалост не ми остана нито една кутиика от ламбда сонди защото това бяха мострите мамицата им крадлива. ДО днес чакахме по нешите канали нещо да изникне че да си ги вземем обратно или разберем кой е палавника но няма информация.

Ако някой има инфо моля пишете ни на info@xenonbg.net или се обаждайте на нашите телефони 088 77 87 949

Ето и снимки на би-ксенон баласта, само да отбележа че за разлика от 'стандартните' китайски ксенони, тези тежат , биксенона е към 1.5кг сингъла е към 1кг. в метални кутии.

картинките са в голям формат като кликнете на тях

Изображение

Изображение

хубавата новина е че някои от сондите са за японки някои са за нови каляски титаниеви и волтажа и жиците са по различни от стандартните та ще има няколко изпушили EKU-та и някой недоволен клиент :hilezh:

П.С. не знам дали съм уцелил подходящия раздел. да помагат модераторите ако се налага.
(__\==oooo==/__)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 30 Май 2007, 18:06

ако може да не рекламираш така нагло :mhihi: :!:

пп: сори ако найстина са ви думнали ама тва си е рекламка

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ngoro » 30 Май 2007, 18:55

не
сам се думнах
изодзадзе
(__\==oooo==/__)

E21 поклонник
Аватар
Кара: e36 компот

Мнение от x3m » 30 Май 2007, 20:39

Човека който търсите е някой който е знаел какво има в гаража ;)
BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria

М10 Разрушителя
Аватар

Мнение от ddt » 30 Май 2007, 20:46

Или с други думи някой познат ;) Или приятел на познат :idea:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ngoro » 30 Май 2007, 21:09

да така е и ние имаме подозрения в 1-2 посоки и ги проучваме ама пипаме деликатно. определено е познат и е знаел кое къде е но е пратил някой друг да свърши работата щото ламбдите са имали нещастието да са на стелажа в кашон. взели са и 2 кашона с каталози само щото тежат ( по 10-12 кила хартия в кашон )
явно да играят на фунийки с тях...
(__\==oooo==/__)

ентусиаст
Аватар

Мнение от lubeto » 30 Май 2007, 22:49

Фунийки,фунийки ама пак са напред....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 31 Май 2007, 15:16

ludiagsm написа:ако може да не рекламираш така нагло :mhihi: :!:

пп: сори ако найстина са ви думнали ама тва си е рекламка

луд ти ме вкара в матрицата ... са ше зема синьото хапче да вида истината и ше ви кажа :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 31 Май 2007, 20:55

Ngoro написа:..........

Определено ако засека на пазара тази марка да я продава някой не регламентиран, ще ти чукна.

Слави
Аватар

Мнение от © » 31 Май 2007, 20:57

Рекламите са платени :)
В Основния форум пък въобще не се предлагат :)
Първото ти мнение е за кражбата ... как така се сети за нашият форум? Ако си писал тук една година и да споделиш - разбирам, но другото си е реклама

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ngoro » 31 Май 2007, 23:16

Да ви снимам служебната бележка от 7-мо да се успокоите ?

Да, косвено имам реклама. Да, във вашия форум. Не, не е платена, а вие сте я пуснали сами безплатно ( R & B Audio - партньори са ни ).

Това че не пускам постове не значи че не чета форума. Или трябва да съм топ-спамер тук че да попитам за помощ.

Защото ние не ревем толко за кражбата а искаме да разберем кой е. Поради ред причини които не смятам да споделям тук. Все пак не сте издание Космос и аз не списвам последната страница и псевдонима не ми е инспектор Стрезов.

Така или иначе ламбдите най-малкото ще се появят от някъде пък и то след година две.

Ако чак толко ви дразни темата ми - изтриите я.
Ако пък не ви сдържа да спамите - имате си цял форум, все пак тук темата е ясна и съм я посочил в заглавието.
(__\==oooo==/__)

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 01 Юни 2007, 0:03

Вие наистина малко прекалихте с човека...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от marione » 01 Юни 2007, 8:45

и аз немога да разбера защо дразните човека и немисля че това е реклама та ако може някои да му помогне да му помогне а не да го обвинява в глупости
като смятам не е много малка цифрата с която са олекнали
и докато непочнат да се режат ръцете на крадците както в арабския свят няма да има оправия

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 01 Юни 2007, 12:16

"Рекламата" мина не само в този форум, не виждам нищо лошо в това че човека се оплаква, че са му откраднали стоката. Още повече, че може и някой да я засече по магазините.
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

Слави
Аватар

Мнение от © » 01 Юни 2007, 13:13

твърде рекламно беше, с толкова много снимки, адрес и телефон
а това, че е пуснато в другите форуми само затвърди съмненията
все пак извинявам се ако наистина не съм бил прав, така или иначе модераторите и администраторите нищо не са направили

Следваща

Назад към Извън Темата