Кражба - ако можете да помогнете
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Кражба - ако можете да помогнете
На 15-ти Май в ранните часове ни думнаха гаража в Горубляне на улица 5-ти ноември. Олекнахме с кашон и половина ксенони GHC ( 5 сета биксенон 2 сета 35 вата и 2 сета 50 вата ) и един кашон с 30 ламбда сонди Walker.
И на 2-те марки сме ЕДИНСТВЕНИ вносители и представители за България, като би-ксенон модела е ЕДИНСТВЕН по вида си изобщо произвеждан от фирмите в бранша.
За жалост не ми остана нито една кутиика от ламбда сонди защото това бяха мострите мамицата им крадлива. ДО днес чакахме по нешите канали нещо да изникне че да си ги вземем обратно или разберем кой е палавника но няма информация.
Ако някой има инфо моля пишете ни на info@xenonbg.net или се обаждайте на нашите телефони 088 77 87 949
Ето и снимки на би-ксенон баласта, само да отбележа че за разлика от 'стандартните' китайски ксенони, тези тежат , биксенона е към 1.5кг сингъла е към 1кг. в метални кутии.
картинките са в голям формат като кликнете на тях
хубавата новина е че някои от сондите са за японки някои са за нови каляски титаниеви и волтажа и жиците са по различни от стандартните та ще има няколко изпушили EKU-та и някой недоволен клиент :hilezh:
П.С. не знам дали съм уцелил подходящия раздел. да помагат модераторите ако се налага.
И на 2-те марки сме ЕДИНСТВЕНИ вносители и представители за България, като би-ксенон модела е ЕДИНСТВЕН по вида си изобщо произвеждан от фирмите в бранша.
За жалост не ми остана нито една кутиика от ламбда сонди защото това бяха мострите мамицата им крадлива. ДО днес чакахме по нешите канали нещо да изникне че да си ги вземем обратно или разберем кой е палавника но няма информация.
Ако някой има инфо моля пишете ни на info@xenonbg.net или се обаждайте на нашите телефони 088 77 87 949
Ето и снимки на би-ксенон баласта, само да отбележа че за разлика от 'стандартните' китайски ксенони, тези тежат , биксенона е към 1.5кг сингъла е към 1кг. в метални кутии.
картинките са в голям формат като кликнете на тях

хубавата новина е че някои от сондите са за японки някои са за нови каляски титаниеви и волтажа и жиците са по различни от стандартните та ще има няколко изпушили EKU-та и някой недоволен клиент :hilezh:
П.С. не знам дали съм уцелил подходящия раздел. да помагат модераторите ако се налага.
(__\==oooo==/__)
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
- x3m
- E21 поклонник
-
- Кара: e36 компот
да така е и ние имаме подозрения в 1-2 посоки и ги проучваме ама пипаме деликатно. определено е познат и е знаел кое къде е но е пратил някой друг да свърши работата щото ламбдите са имали нещастието да са на стелажа в кашон. взели са и 2 кашона с каталози само щото тежат ( по 10-12 кила хартия в кашон )
явно да играят на фунийки с тях...
явно да играят на фунийки с тях...
(__\==oooo==/__)
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
ludiagsm написа:ако може да не рекламираш така нагло![]()
пп: сори ако найстина са ви думнали ама тва си е рекламка
луд ти ме вкара в матрицата ... са ше зема синьото хапче да вида истината и ше ви кажа

Да ви снимам служебната бележка от 7-мо да се успокоите ?
Да, косвено имам реклама. Да, във вашия форум. Не, не е платена, а вие сте я пуснали сами безплатно ( R & B Audio - партньори са ни ).
Това че не пускам постове не значи че не чета форума. Или трябва да съм топ-спамер тук че да попитам за помощ.
Защото ние не ревем толко за кражбата а искаме да разберем кой е. Поради ред причини които не смятам да споделям тук. Все пак не сте издание Космос и аз не списвам последната страница и псевдонима не ми е инспектор Стрезов.
Така или иначе ламбдите най-малкото ще се появят от някъде пък и то след година две.
Ако чак толко ви дразни темата ми - изтриите я.
Ако пък не ви сдържа да спамите - имате си цял форум, все пак тук темата е ясна и съм я посочил в заглавието.
Да ви снимам служебната бележка от 7-мо да се успокоите ?
Да, косвено имам реклама. Да, във вашия форум. Не, не е платена, а вие сте я пуснали сами безплатно ( R & B Audio - партньори са ни ).
Това че не пускам постове не значи че не чета форума. Или трябва да съм топ-спамер тук че да попитам за помощ.
Защото ние не ревем толко за кражбата а искаме да разберем кой е. Поради ред причини които не смятам да споделям тук. Все пак не сте издание Космос и аз не списвам последната страница и псевдонима не ми е инспектор Стрезов.
Така или иначе ламбдите най-малкото ще се появят от някъде пък и то след година две.
Ако чак толко ви дразни темата ми - изтриите я.
Ако пък не ви сдържа да спамите - имате си цял форум, все пак тук темата е ясна и съм я посочил в заглавието.
(__\==oooo==/__)
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
"Рекламата" мина не само в този форум, не виждам нищо лошо в това че човека се оплаква, че са му откраднали стоката. Още повече, че може и някой да я засече по магазините.
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2