Въпрос за кредит

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Въпрос за кредит

Мнение от 520i » 22 Май 2007, 22:25

Здравейте,имате ли някаква представа от къде мога да друпна съвсем скромна сума пари,без да ми искат трудов договор,поръчители и т.н. Само срещо лична карта.Благодаря предварително

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 22 Май 2007, 23:15

ОББ само с лична карта.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 23 Май 2007, 1:37

Пощенска са най-надежни, но искат трудов договор за 6 месеца назад.

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 23 Май 2007, 9:06

В Пощенска ще ти искат задължително трудов договор и усигоровки за 6 месеца назад, внасяни всеки месец...а и много не те съветвам да работиш с тях. В никаккъв случай ЕВролайн.
Те като цяло навсякъде гледат кредитен регистър и НОИ. Можеш да пробваш вПИБ да си направиш кредитбна карта... обаче лихвата не е ниска.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 23 Май 2007, 9:11

ДСК - лична карта и служебна бележка за доходите три месеца назад. Естествено, служебната бележка може да е за сума, различна от това, което пише в трудовия ти договор. Примерно с бележка за 600-700 лева спокойно можеш да вземеш и 10000 лева ;)
It's not who You are, it's who You know...

младши ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от NESH » 23 Май 2007, 11:34

Кой да е офис на TBI Лизинг ще ти предложат още по-ниска лихва и ниски застраховки ....

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

Re: ре

Мнение от Is. » 23 Май 2007, 14:32

NESH написа:Кой да е офис на TBI Лизинг ще ти предложат още по-ниска лихва и ниски застраховки ....

:yes: :yes: :yes:
Там става най-бурзо,най-лесно и с приемлива лихвичка.
1.В ОББ :кой пък ти каза,че ставало само с лична карта? :kuku: :kuku: :kuku:
2.Пощенска банка:В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ!!!Там са е'бати обирджиите.Става сравнително лесноПопулва се една бланка и до 3 раб.дни имаш некъф резултат.Но после те разепват с лихвта/и не дай боже някакво закъснение,дори и малко/.Зарибяват те и с една кредитна карта/Евролайн/Случи ми се веднъж да закъснея с един ден и разбрах,че глобата ми е 15 лв.
Мани,Бегай!
Съвет;Ако имаш възможност да не теглиш кредит ше си най добре. ;)
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 23 Май 2007, 14:48

Може да пробваш с кредитна карта от първа инвестиционна, стана само с лична карта там :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 23 Май 2007, 14:50

да, но в зависимост от това което се вижда в кредитния регистър и НОЙ се определя кредитния лимит, който е 250+ лв. ;)
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше e34 520
Мечтае да кара: E34 535

Мнение от TheBlame » 23 Май 2007, 14:50

колко пари мислиш да теглиш колега ? иначе аз съм чувал доста добри отзиви за пиреос ;)
За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ

Алчността убива всички !

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Re: ре

Мнение от Burningparis » 23 Май 2007, 15:24

:kuku: :kuku: :kuku:
2.Пощенска банка:В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ!!!Там са е'бати обирджиите.Става сравнително лесноПопулва се една бланка и до 3 раб.дни имаш некъф резултат.Но после те разепват с лихвта/и не дай боже някакво закъснение,дори и малко/.Зарибяват те и с една кредитна карта/Евролайн/Случи ми се веднъж да закъснея с един ден и разбрах,че глобата ми е 15 лв.
Мани,Бегай!

[b]след 1 година и 8 месеца в Пощенска и аз ти го казах :mhihi: . Ако решиш за переос пиши ЛС, може да питам при колегите.[/b]

[b]е те тва е приказка:[/b]Съвет;Ако имаш възможност да не теглиш кредит ше си най добре. ;)[/quote]

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 23 Май 2007, 15:37

Навсякъде по тези реклами лъжат... никои не дава пари само срещу лична карта... от личен опит го казвам... имам приятел където се пробва на 10 места и то за виза карта ... и не му дадоха..... знам ли при всеки е различно :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 23 Май 2007, 16:04

Терзийски написа:Навсякъде по тези реклами лъжат... никои не дава пари само срещу лична карта... от личен опит го казвам... имам приятел където се пробва на 10 места и то за виза карта ... и не му дадоха..... знам ли при всеки е различно :roll:

Международна Visa си взех от OББ със служебна бележка. От Райфазен ми издадох Райкарт само със заявка по Интернет. От ДСК теглих пари само със служебна бележка на мен и жената и лична карта. Имам Еuroline карта вече 3 години и нито едно наказание или нещо неизгодно (четете си договорите ;) ). Общо-взето проблеми нямам и всяка година ми вдигат кредитните лимити автоматично по всички карти. Номерът е да си плащаш редовно ;)
It's not who You are, it's who You know...

Потребител
Аватар

Мнение от Evo 99 » 23 Май 2007, 19:26

райфайзенбанк 500 лв по 25лв месечна вноска се връщат само срещу лична карта е на 100%
но не си написал дали работиш по принцип или не защото те не ти искат договора но проверяват в РУСО
ако нямаш договор от банка много трудно
краен вариант Джет кредит кеш или плюс защото лихвите им са високи
ти се преценяш Джет кеш е 300 лв връщаш 360 лошото е че вноската е всяка седмица а не месечна
джет плюс на 500 ще върнеш към 600 там са с карта и месечна вноска
проблема е че следващите четири дни са почивни за банки и работят само джетовете и ти би ай
ако искаш по подробна информация драсни едно лично

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 23 Май 2007, 23:49

logout написа:
Терзийски написа:Навсякъде по тези реклами лъжат... никои не дава пари само срещу лична карта... от личен опит го казвам... имам приятел където се пробва на 10 места и то за виза карта ... и не му дадоха..... знам ли при всеки е различно :roll:

Международна Visa си взех от OББ със служебна бележка. От Райфазен ми издадох Райкарт само със заявка по Интернет. От ДСК теглих пари само със служебна бележка на мен и жената и лична карта. Имам Еuroline карта вече 3 години и нито едно наказание или нещо неизгодно (четете си договорите ;) ). Общо-взето проблеми нямам и всяка година ми вдигат кредитните лимити автоматично по всички карти. Номерът е да си плащаш редовно ;)

Аз не ползвам такива неща и не съм и пробвал... принципно за един приятел става дума ... той къде ли не пробва ...като имаш предвид, че работи и пак не му дадоха .... но както казах при всеки е различно

Следваща

Назад към Извън Темата