Въпрос за кредит
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Въпрос за кредит
Здравейте,имате ли някаква представа от къде мога да друпна съвсем скромна сума пари,без да ми искат трудов договор,поръчители и т.н. Само срещо лична карта.Благодаря предварително
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
В Пощенска ще ти искат задължително трудов договор и усигоровки за 6 месеца назад, внасяни всеки месец...а и много не те съветвам да работиш с тях. В никаккъв случай ЕВролайн.
Те като цяло навсякъде гледат кредитен регистър и НОИ. Можеш да пробваш вПИБ да си направиш кредитбна карта... обаче лихвата не е ниска.
Те като цяло навсякъде гледат кредитен регистър и НОИ. Можеш да пробваш вПИБ да си направиш кредитбна карта... обаче лихвата не е ниска.
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
ДСК - лична карта и служебна бележка за доходите три месеца назад. Естествено, служебната бележка може да е за сума, различна от това, което пише в трудовия ти договор. Примерно с бележка за 600-700 лева спокойно можеш да вземеш и 10000 лева 

It's not who You are, it's who You know...
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
Re: ре
NESH написа:Кой да е офис на TBI Лизинг ще ти предложат още по-ниска лихва и ниски застраховки ....

Там става най-бурзо,най-лесно и с приемлива лихвичка.
1.В ОББ :кой пък ти каза,че ставало само с лична карта?

2.Пощенска банка:В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ!!!Там са е'бати обирджиите.Става сравнително лесноПопулва се една бланка и до 3 раб.дни имаш некъф резултат.Но после те разепват с лихвта/и не дай боже някакво закъснение,дори и малко/.Зарибяват те и с една кредитна карта/Евролайн/Случи ми се веднъж да закъснея с един ден и разбрах,че глобата ми е 15 лв.
Мани,Бегай!
Съвет;Ако имаш възможност да не теглиш кредит ше си най добре.

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
да, но в зависимост от това което се вижда в кредитния регистър и НОЙ се определя кредитния лимит, който е 250+ лв. 

- TheBlame
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше e34 520
- Мечтае да кара: E34 535
колко пари мислиш да теглиш колега ? иначе аз съм чувал доста добри отзиви за пиреос 

За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Re: ре
:kuku: :kuku: :kuku:
2.Пощенска банка:В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ!!!Там са е'бати обирджиите.Става сравнително лесноПопулва се една бланка и до 3 раб.дни имаш некъф резултат.Но после те разепват с лихвта/и не дай боже някакво закъснение,дори и малко/.Зарибяват те и с една кредитна карта/Евролайн/Случи ми се веднъж да закъснея с един ден и разбрах,че глобата ми е 15 лв.
Мани,Бегай!
[b]след 1 година и 8 месеца в Пощенска и аз ти го казах :mhihi: . Ако решиш за переос пиши ЛС, може да питам при колегите.[/b]
[b]е те тва е приказка:[/b]Съвет;Ако имаш възможност да не теглиш кредит ше си най добре. ;)[/quote]
Мани,Бегай!
[b]след 1 година и 8 месеца в Пощенска и аз ти го казах :mhihi: . Ако решиш за переос пиши ЛС, може да питам при колегите.[/b]
[b]е те тва е приказка:[/b]Съвет;Ако имаш възможност да не теглиш кредит ше си най добре. ;)[/quote]
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Навсякъде по тези реклами лъжат... никои не дава пари само срещу лична карта... от личен опит го казвам... имам приятел където се пробва на 10 места и то за виза карта ... и не му дадоха..... знам ли при всеки е различно 

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Терзийски написа:Навсякъде по тези реклами лъжат... никои не дава пари само срещу лична карта... от личен опит го казвам... имам приятел където се пробва на 10 места и то за виза карта ... и не му дадоха..... знам ли при всеки е различно
Международна Visa си взех от OББ със служебна бележка. От Райфазен ми издадох Райкарт само със заявка по Интернет. От ДСК теглих пари само със служебна бележка на мен и жената и лична карта. Имам Еuroline карта вече 3 години и нито едно наказание или нещо неизгодно (четете си договорите

It's not who You are, it's who You know...
райфайзенбанк 500 лв по 25лв месечна вноска се връщат само срещу лична карта е на 100%
но не си написал дали работиш по принцип или не защото те не ти искат договора но проверяват в РУСО
ако нямаш договор от банка много трудно
краен вариант Джет кредит кеш или плюс защото лихвите им са високи
ти се преценяш Джет кеш е 300 лв връщаш 360 лошото е че вноската е всяка седмица а не месечна
джет плюс на 500 ще върнеш към 600 там са с карта и месечна вноска
проблема е че следващите четири дни са почивни за банки и работят само джетовете и ти би ай
ако искаш по подробна информация драсни едно лично
но не си написал дали работиш по принцип или не защото те не ти искат договора но проверяват в РУСО
ако нямаш договор от банка много трудно
краен вариант Джет кредит кеш или плюс защото лихвите им са високи
ти се преценяш Джет кеш е 300 лв връщаш 360 лошото е че вноската е всяка седмица а не месечна
джет плюс на 500 ще върнеш към 600 там са с карта и месечна вноска
проблема е че следващите четири дни са почивни за банки и работят само джетовете и ти би ай
ако искаш по подробна информация драсни едно лично
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
logout написа:Терзийски написа:Навсякъде по тези реклами лъжат... никои не дава пари само срещу лична карта... от личен опит го казвам... имам приятел където се пробва на 10 места и то за виза карта ... и не му дадоха..... знам ли при всеки е различно
Международна Visa си взех от OББ със служебна бележка. От Райфазен ми издадох Райкарт само със заявка по Интернет. От ДСК теглих пари само със служебна бележка на мен и жената и лична карта. Имам Еuroline карта вече 3 години и нито едно наказание или нещо неизгодно (четете си договорите). Общо-взето проблеми нямам и всяка година ми вдигат кредитните лимити автоматично по всички карти. Номерът е да си плащаш редовно
Аз не ползвам такива неща и не съм и пробвал... принципно за един приятел става дума ... той къде ли не пробва ...като имаш предвид, че работи и пак не му дадоха .... но както казах при всеки е различно
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2