Виждам, че дискусиите за скоростта са на мода тук
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
не е точно по тая причина:)
просто имам честта да притежавам прекрасния naturally balanced and vibration free engine M52 B20
просто имам честта да притежавам прекрасния naturally balanced and vibration free engine M52 B20

Engi написа:просто имам честта да притежавам прекрасния naturally balanced and vibration free engine M52 B20
Е, за тва много ви се кефя, момчета! Никак не ви липсва увереност и самочувствие на пътя. И си обичате колите!
Само с едно отклонение - уточнение.
Някъде в отговорите мернах 170 - 120 - 140 км./ч. Това е хубаво, но на магистралата. А в града и 50 понякога са много в навалицата от коли и хора. Аз лично винаги се съобразявам спрямо пътната обстановка. Важно е! особено в града, да стигнеш от точка до точка. А не за време. Все пак не гоним разписание и не сме маршрутки.

А като ме "стегне" за гушката и ми замирише на бензин си карам колицата на ръчка, нощем из квартала, когато няма никой и знам, че ако ще се трепя, ще съм само аз.

Да караш Peugeot е страст!
- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
Penchev написа:не че искам да се заяждам но на мойта кола също 50 км/ч на 5-та няма вибраций и т.н. даже като се возя спокойно из града я включвам на 60![]()
А м/у другото при 40 също мога да се движа на 5-та и да ускорявам но има леки вибрацийа пък снощи се возих в едно БМВ с двигател М50 демек 2.0 150 коня с вАНУС и много спокойно на 5-та от 30 км/ч си върви БЕЗ НИКАКВИ ВИБРАЦИЙ като не говорим за поддържане на скоростта ми за ускоряване
наистина бявно но няма вибраций
![]()
И ако други колеги с 2.0 + шестаци кажат че не могат да се движат на 5-та с 50 без проблем няма да им повярвам
Еее...
Ти си със 6-так. При него леки вибрации има при 500 оборота...
Докато на Хондата е 4 цилиндров восокооборотен мотор...
- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
//M_Power написа:Аз с 316 нямам проблем да карам на 5та с 50 и да ги пддържам камоли за по големи BMWта
Да де ама ти на 5-та надали можеш да направиш повече от 180-190 докато при мен ограничителя е на 256км/ч на 5-та предавка.
Друг въпрос е дали има къде да ги направа с тая малка градска кола и до колко може да ги направи...
- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
Re: малко яснота
july`s написа:2) супер ниско оборотното не-бмв, го кара paradox-a, негово е изказването за ниските скорости на 5-та..
не знам защо скочихте така на темата (ако бяхте запозната по-подробно с писанията на paradox-a нямаше, но това е друга тема...)
Нискообороното не-бмв е с ограничител на 8500 оборота.
Че кво му е на Парадокса, а? Къф ти е проблема?
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3