Виждам, че дискусиите за скоростта са на мода тук

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 28 Яну 2004, 17:11

не е точно по тая причина:)
просто имам честта да притежавам прекрасния naturally balanced and vibration free engine M52 B20
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 28 Яну 2004, 18:55

Engi написа:просто имам честта да притежавам прекрасния naturally balanced and vibration free engine M52 B20

Е, за тва много ви се кефя, момчета! Никак не ви липсва увереност и самочувствие на пътя. И си обичате колите!

Само с едно отклонение - уточнение.
Някъде в отговорите мернах 170 - 120 - 140 км./ч. Това е хубаво, но на магистралата. А в града и 50 понякога са много в навалицата от коли и хора. Аз лично винаги се съобразявам спрямо пътната обстановка. Важно е! особено в града, да стигнеш от точка до точка. А не за време. Все пак не гоним разписание и не сме маршрутки. :D

А като ме "стегне" за гушката и ми замирише на бензин си карам колицата на ръчка, нощем из квартала, когато няма никой и знам, че ако ще се трепя, ще съм само аз. :D
Да караш Peugeot е страст!

ентусиаст
Аватар

Мнение от PARADOX_sf » 28 Яну 2004, 19:07

Penchev написа:не че искам да се заяждам но на мойта кола също 50 км/ч на 5-та няма вибраций и т.н. даже като се возя спокойно из града я включвам на 60 :!:
А м/у другото при 40 също мога да се движа на 5-та и да ускорявам но има леки вибраций :arrow: а пък снощи се возих в едно БМВ с двигател М50 демек 2.0 150 коня с вАНУС и много спокойно на 5-та от 30 км/ч си върви БЕЗ НИКАКВИ ВИБРАЦИЙ като не говорим за поддържане на скоростта ми за ускоряване :arrow: наистина бявно но няма вибраций :idea:
И ако други колеги с 2.0 + шестаци кажат че не могат да се движат на 5-та с 50 без проблем няма да им повярвам :idea:

Еее...
Ти си със 6-так. При него леки вибрации има при 500 оборота...
Докато на Хондата е 4 цилиндров восокооборотен мотор...

ентусиаст
Аватар

Мнение от PARADOX_sf » 28 Яну 2004, 19:09

//M_Power написа:Аз с 316 нямам проблем да карам на 5та с 50 и да ги пддържам камоли за по големи BMWта :lol:

Да де ама ти на 5-та надали можеш да направиш повече от 180-190 докато при мен ограничителя е на 256км/ч на 5-та предавка.
Друг въпрос е дали има къде да ги направа с тая малка градска кола и до колко може да ги направи...

ентусиаст
Аватар

Re: малко яснота

Мнение от PARADOX_sf » 28 Яну 2004, 19:11

july`s написа:2) супер ниско оборотното не-бмв, го кара paradox-a, негово е изказването за ниските скорости на 5-та..

не знам защо скочихте така на темата (ако бяхте запозната по-подробно с писанията на paradox-a нямаше, но това е друга тема...)

Нискообороното не-бмв е с ограничител на 8500 оборота.
Че кво му е на Парадокса, а? Къф ти е проблема?

Предишна

Назад към Основен Форум