На разклона за Своге!
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Kiceto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS 96'
На разклона за Своге!
Историята е следната- тръгвам аз от София за Своге да зема един приятел и спирам да зареда на ЛукОйл ( помолих момичето дами сипе гориво докато аз си помпам гумите щото бяха меки). Тръгвам аз от бензиностанцията и си карам съвсем нормално, поедно време ме настига една сива Е36-ца и започва да ми свирка светка и аз си викам са па кво стана тамън се отбивам за Своге и спирам веднага да вида дали ми има нещо на колата и кво да вида
тъпата офца не ми е затворила капачката на резервоара и целия калник в нафта (около 10-15лв. са изчезнали щото за 120км. извънградско ми даде около 14-15литра разход
). Моля ви се никога не давайте да ви сипват гориво казвам го от ли4ен опит
защото този път капачката не беше паднала ама от такива малоумници ми е 3-та.
ПП: Искренно благодаря на момчето със сивата Е36-ца от приятели разбрах,че е от Годеч ако чете във форума да идва на Еко-то да има почерпка
ПП2: За пореден път се разочаровах от шофьорите по нашите пътища, трябваше ли да ме настига човек с БМВ за да ми подскаже че нещо не е наред с колата ми.

ПП: Искренно благодаря на момчето със сивата Е36-ца от приятели разбрах,че е от Годеч ако чете във форума да идва на Еко-то да има почерпка

ПП2: За пореден път се разочаровах от шофьорите по нашите пътища, трябваше ли да ме настига човек с БМВ за да ми подскаже че нещо не е наред с колата ми.
Б - Бързо
М - Мощно
В - Возило
М - Мощно
В - Возило
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- Kiceto
- кандидат ентусиаст
-
kiko написа:защо не се върна дая направиш за 5стотинки?ако не друго поне да си го искараш на правилния човек
Нямах път на връщане през тази бензиностанция, иначе това беше първото което ми дойде на ум.

Б - Бързо
М - Мощно
В - Возило
М - Мощно
В - Возило
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Re: На разклона за Своге!
Kiceto написа: Моля ви се никога не давайте да ви сипват гориво казвам го от ли4ен опит

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- Kiceto
- кандидат ентусиаст
-
sonny написа:и другото им любимо нещо е да сложат капачката за горивото не на поставката а на задния капак и да го одерат, или да дръпнат капачето по-силно (и при е32 и е34 то просто пада щото е с пластмасова щипка)
Ооо тогава със сигурност ще има

Б - Бързо
М - Мощно
В - Возило
М - Мощно
В - Возило
сори за капачката и горивото и еваларката на колегата със сивото БМВ.
Чудно ми е само наистина ли горивото изтича ? При мен (Бензин) има обратна клапа която се затваря и не може да изтече гориво... Другият момент е, че тръбата след дупката е изкривена ...
Странно ми е, може би защото не ми се е случвало
Чудно ми е само наистина ли горивото изтича ? При мен (Бензин) има обратна клапа която се затваря и не може да изтече гориво... Другият момент е, че тръбата след дупката е изкривена ...
Странно ми е, може би защото не ми се е случвало

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
Turbo_Ted написа:аз поради тая причина отдавна вече не зареждам от Лукойл
Глешиш колега. На ЛукОйл зареждаш истинско горово, но не и качествено обслужване. Все пак отиваш на бензиностанция заради горивото, а не за обслужването.
Има един друг момент. След скандала с некачествени горива, доста бензиностанции влезнаха в рамките на нормалното.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
вие па .. аз 1 път спирам на лукоила с мотора оставям го до колонката и отивам търся компресора ...
и обръщам се към мотора и гледам онзи фанал черния маркуч и се приготвя да сипва ... е такъв вик не бях надавал никога ...
как па му дойде на акъла, че мотора моеже да е дизел ...
и обръщам се към мотора и гледам онзи фанал черния маркуч и се приготвя да сипва ... е такъв вик не бях надавал никога ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Sharo написа:вие па .. аз 1 път спирам на лукоила с мотора оставям го до колонката и отивам търся компресора ...
Това щото не е видял газовата бутилка

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- Kiceto
- кандидат ентусиаст
-
Pin2 написа:Turbo_Ted написа:аз поради тая причина отдавна вече не зареждам от Лукойл
Глешиш колега. На ЛукОйл зареждаш истинско горово, но не и качествено обслужване. Все пак отиваш на бензиностанция заради горивото, а не за обслужването.
Има един друг момент. След скандала с некачествени горива, доста бензиностанции влезнаха в рамките на нормалното.
Аз от гориво не мога да се оплача нито от ЛукОйл, нито от OMW, нито от Shell, нито от тубата

Аз разлика виждам само в обслужването.
Б - Бързо
М - Мощно
В - Возило
М - Мощно
В - Возило
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2