На разклона за Своге!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS 96'

На разклона за Своге!

Мнение от Kiceto » 14 Май 2007, 19:15

Историята е следната- тръгвам аз от София за Своге да зема един приятел и спирам да зареда на ЛукОйл ( помолих момичето дами сипе гориво докато аз си помпам гумите щото бяха меки). Тръгвам аз от бензиностанцията и си карам съвсем нормално, поедно време ме настига една сива Е36-ца и започва да ми свирка светка и аз си викам са па кво стана тамън се отбивам за Своге и спирам веднага да вида дали ми има нещо на колата и кво да вида :shock: тъпата офца не ми е затворила капачката на резервоара и целия калник в нафта (около 10-15лв. са изчезнали щото за 120км. извънградско ми даде около 14-15литра разход :shock: ). Моля ви се никога не давайте да ви сипват гориво казвам го от ли4ен опит :mhihi: защото този път капачката не беше паднала ама от такива малоумници ми е 3-та.

ПП: Искренно благодаря на момчето със сивата Е36-ца от приятели разбрах,че е от Годеч ако чете във форума да идва на Еко-то да има почерпка :bchug:

ПП2: За пореден път се разочаровах от шофьорите по нашите пътища, трябваше ли да ме настига човек с БМВ за да ми подскаже че нещо не е наред с колата ми.
Б - Бързо
М - Мощно
В - Возило

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 14 Май 2007, 20:02

защо не се върна дая направиш за 5стотинки?ако не друго поне да си го искараш на правилния човек

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Kiceto » 14 Май 2007, 20:55

kiko написа:защо не се върна дая направиш за 5стотинки?ако не друго поне да си го искараш на правилния човек

Нямах път на връщане през тази бензиностанция, иначе това беше първото което ми дойде на ум. :mhihi:
Б - Бързо
М - Мощно
В - Возило

младши ентусиаст
Аватар

Re: На разклона за Своге!

Мнение от Фидел Кастро » 14 Май 2007, 21:34

Kiceto написа: Моля ви се никога не давайте да ви сипват гориво казвам го от ли4ен опит :mhihi:
:yes: :yes: От казармата съм свикнал сам да си сипвам бензин(на Урал-а) и дизел(на агрегатните генератори). Не позволявам на други да вършат това. Да не говоря ако объркат дизел с бензин или обратното. :bcry: :bcry:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 14 Май 2007, 22:15

и другото им любимо нещо е да сложат капачката за горивото не на поставката а на задния капак и да го одерат, или да дръпнат капачето по-силно (и при е32 и е34 то просто пада щото е с пластмасова щипка)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Kiceto » 15 Май 2007, 18:34

sonny написа:и другото им любимо нещо е да сложат капачката за горивото не на поставката а на задния капак и да го одерат, или да дръпнат капачето по-силно (и при е32 и е34 то просто пада щото е с пластмасова щипка)

Ооо тогава със сигурност ще има :dummy: :mhihi:
Б - Бързо
М - Мощно
В - Возило

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 15 Май 2007, 20:47

сори за капачката и горивото и еваларката на колегата със сивото БМВ.
Чудно ми е само наистина ли горивото изтича ? При мен (Бензин) има обратна клапа която се затваря и не може да изтече гориво... Другият момент е, че тръбата след дупката е изкривена ...
Странно ми е, може би защото не ми се е случвало :roll:

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 15 Май 2007, 20:50

аз поради тая причина отдавна вече не зареждам от Лукойл :ranting:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 15 Май 2007, 21:02

Turbo_Ted написа:аз поради тая причина отдавна вече не зареждам от Лукойл :ranting:

Глешиш колега. На ЛукОйл зареждаш истинско горово, но не и качествено обслужване. Все пак отиваш на бензиностанция заради горивото, а не за обслужването.

Има един друг момент. След скандала с некачествени горива, доста бензиностанции влезнаха в рамките на нормалното.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kluves » 15 Май 2007, 23:11

като подминеш тази на лукоил има още една друга.откакто е построена и минавам оттам зареждам на нея.не съм имал никакви произшествия или лошо обслужване.смени бензиностанцията.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 16 Май 2007, 0:25

вие па .. аз 1 път спирам на лукоила с мотора оставям го до колонката и отивам търся компресора ...
и обръщам се към мотора и гледам онзи фанал черния маркуч и се приготвя да сипва ... е такъв вик не бях надавал никога ...
как па му дойде на акъла, че мотора моеже да е дизел ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 16 Май 2007, 2:06

хахаххах
мотор на дизел :)
звучи супер смешно :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 16 Май 2007, 10:05

Sharo написа:вие па .. аз 1 път спирам на лукоила с мотора оставям го до колонката и отивам търся компресора ...
и обръщам се към мотора и гледам онзи фанал черния маркуч и се приготвя да сипва ... е такъв вик не бях надавал никога ...
как па му дойде на акъла, че мотора моеже да е дизел ...

Това щото не е видял газовата бутилка :mhihi:
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 16 Май 2007, 11:04

_65536_kb_sec_ написа:хахаххах
мотор на дизел :)
звучи супер смешно :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
че и с подгр.свещи :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Kiceto » 16 Май 2007, 12:03

Pin2 написа:
Turbo_Ted написа:аз поради тая причина отдавна вече не зареждам от Лукойл :ranting:

Глешиш колега. На ЛукОйл зареждаш истинско горово, но не и качествено обслужване. Все пак отиваш на бензиностанция заради горивото, а не за обслужването.

Има един друг момент. След скандала с некачествени горива, доста бензиностанции влезнаха в рамките на нормалното.

Аз от гориво не мога да се оплача нито от ЛукОйл, нито от OMW, нито от Shell, нито от тубата :mhihi:
Аз разлика виждам само в обслужването.
Б - Бързо
М - Мощно
В - Возило

Следваща

Назад към Извън Темата