ПОМОЩ

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

ПОМОЩ

Мнение от Коцето » 15 Май 2007, 8:32

Колеги вчера ми се случи нещо много странно и изобщо не мога да си обясня от какво е ако на някой му се е случвало или знае от какво може да е нека каже че се бях опулил като :shock: :shock: :shock: Та да преминем към въпросния проблем излизам вчера от вкъщи качвам се в колата пускам си климата че беше доста жега и забелязвам как всички лампички по таблото омаляват (почват да светят осезаемо по слабо) но колата си върви и както си карах решавам да си пусна фаровете че беше вече към 20:30 и фарове почти няма :shock: :shock: тръгвам да пускам дълги СД-то ми изгасва фарове пак няма :shock: :shock: :shock: спирам сд-то пускам пак дълги и почна да ми мига лампата на АБС-а и аз съм още по :shock: :shock: отбивам на една отбивка гася колата и като се опитах да я запаля все едно нямаше никакъв акумолатор :shock: :shock: :shock: добре че я оставих малко по надолнище бутнах я и запали на четвърт лампите си светеха нормално и всичко беше наред :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: кажете от какво може да се получи това само да кажа че след като бутнах бях спрял климата
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от КУНИ » 15 Май 2007, 8:40

Аз мисля че може да ти се е скапал акумулатора.Може да не ти зарежда достатъчно.Или имаш слаба връзка някъде и от там да ти идват всичките проблеми.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Коцето » 15 Май 2007, 9:23

а може ли да е от генератора да не зарежда както трябва ?? а колкото до акумуолатора смятам до 2-3 дни да го изхвърля .........
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от ENKI » 15 Май 2007, 9:30

Генераторът не ти зарежда колега.

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 15 Май 2007, 9:36

при запален мотор не се черпи ток от акомулатора,генератора гледай ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Коцето » 15 Май 2007, 9:37

Или по точно зарежда когато си иска :roll: :?: :roll: :?:

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Коцето » 15 Май 2007, 9:37

неговото мами да ...... :evil: :evil: :evil:

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от КУНИ » 15 Май 2007, 9:50

Точно това имах предвид.Генератора колега.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Коцето » 15 Май 2007, 9:52

добре де как да разбера точно какво му е при положение че сега си работи нормално а не искам да ме остави някаде на пътя :(

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от КУНИ » 15 Май 2007, 10:03

Просто трябва да замерите дали зарежда достатъчно.Всеки един жичкажия може да го замери.Не бързаи да изхвърляш акумулатора защото като не зарежда достатъчно просто няма от къде да се зарежда.

ботокс ефект 
Аватар
Кара: черна сянка
Мечтае да кара: още по-черна сянка

Мнение от Dido_stz » 15 Май 2007, 10:51

замери го с един мултицед докато работи колата, мисля че трябваше да показва към 13,8-14 V.Ама е странно.Защо само веднъж е станало, ако генератора е скапан няма ли да продължава това нещо?Не може ли да е просто някоя жичка или някоя връзка.Огледай ги и тях, не бързай да хвърляш акумулатора, надали ще е от него ;)
the project is ready....
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Коцето » 15 Май 2007, 11:20

не бе бате той акумолатора е нарочен още като я взех да го хвърлям че е малък :mhihi: :mhihi: :mhihi: а другото ще го замеря ;) а нещото което най много ме озъдачи е че се появи като си опраих климата :shock:

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от КУНИ » 15 Май 2007, 11:27

Това е станало защото, климата ти дърпа доста ток, и от там респективно изненада. :kuku:

ботокс ефект 
Аватар
Кара: черна сянка
Мечтае да кара: още по-черна сянка

Мнение от Dido_stz » 15 Май 2007, 11:41

според мене трябва да видиш жичките, мисля че е от тях.Не ми се струва логично да е от генератора,мисля че ако беше от него щеше да останеш на пътя, нямаше да се оправи
the project is ready....
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 15 Май 2007, 12:28

JackRock написа:не бе бате той акумолатора е нарочен още като я взех да го хвърлям че е малък :mhihi: :mhihi: :mhihi: а другото ще го замеря ;) а нещото което най много ме озъдачи е че се появи като си опраих климата :shock:

Аз пък като си напълних климата, започна много повече да се усеща как товари маторя, като я пусна. :D
_!_

Следваща

Назад към E36