ПОМОЩ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
ПОМОЩ
Колеги вчера ми се случи нещо много странно и изобщо не мога да си обясня от какво е ако на някой му се е случвало или знае от какво може да е нека каже че се бях опулил като
Та да преминем към въпросния проблем излизам вчера от вкъщи качвам се в колата пускам си климата че беше доста жега и забелязвам как всички лампички по таблото омаляват (почват да светят осезаемо по слабо) но колата си върви и както си карах решавам да си пусна фаровете че беше вече към 20:30 и фарове почти няма
тръгвам да пускам дълги СД-то ми изгасва фарове пак няма
спирам сд-то пускам пак дълги и почна да ми мига лампата на АБС-а и аз съм още по
отбивам на една отбивка гася колата и като се опитах да я запаля все едно нямаше никакъв акумолатор
добре че я оставих малко по надолнище бутнах я и запали на четвърт лампите си светеха нормално и всичко беше наред
кажете от какво може да се получи това само да кажа че след като бутнах бях спрял климата

Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.

- КУНИ
- младши ентусиаст
-
Аз мисля че може да ти се е скапал акумулатора.Може да не ти зарежда достатъчно.Или имаш слаба връзка някъде и от там да ти идват всичките проблеми.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- КУНИ
- младши ентусиаст
-
Просто трябва да замерите дали зарежда достатъчно.Всеки един жичкажия може да го замери.Не бързаи да изхвърляш акумулатора защото като не зарежда достатъчно просто няма от къде да се зарежда.
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
замери го с един мултицед докато работи колата, мисля че трябваше да показва към 13,8-14 V.Ама е странно.Защо само веднъж е станало, ако генератора е скапан няма ли да продължава това нещо?Не може ли да е просто някоя жичка или някоя връзка.Огледай ги и тях, не бързай да хвърляш акумулатора, надали ще е от него 

the project is ready....

- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
според мене трябва да видиш жичките, мисля че е от тях.Не ми се струва логично да е от генератора,мисля че ако беше от него щеше да останеш на пътя, нямаше да се оправи
the project is ready....

24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2