Случка! Или как трябваше да реагирам?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 14 Май 2007, 11:32

бе и аз знам ....как да я ползвам за "чистачка" на плютото,ма бех толко шастисан ,че не можах да включа....!
имам позната-50 кила ,която кара тировете на баща си-много добра шоферка,та има и жени читави шофери,ма не са много!

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Мнение от turboto » 14 Май 2007, 12:16

Развръзкатааа....

След като ми се изплю даде газ с идеята че ще избяга... Уви... 6-те цилиндъра които имам под капака и почти 3 пъти повече мощност я настигнах от старт за около 50-70 метра... В първия момент опитах да и обясня че не права и е извършила явно нарушение... за съжаление се убедих 100% че Тя не мисли така и аз съм този който си е заслужил това отношение. Последва остра размяна на реплики (меко казано) Спряха пред едно заведение в което явно отиваха и извикаха помощ. Уви собствениците ме познават и може би това предотврати сбиване между мен и "защитниците" на пишман шофьорката. След 5 минутно надвикване прибрах жена ми и детето и се върнах до крастовището за да снимам знака и маркировката която Тя е нарушила. После си прибрах колата и пътьом минах през заведението и лично се извиних за непристойното ми (то си беше направо селяндурско) поведение (чак мен ме хвана срам че съм го допуснал). На всички участници представих снимковия материал току що направен и обясних нейното нарушение (идеята ми беше Тя да разбере и осъзнае грешката си за да не я повтаря). След като се извиних и на майка и (момичето го нямаше... извинявам се само за неприличните думи по техен адрес и за нищо друго)... тая реши че аз съм осъзнал грешката си и в заключение взе да ме поучава как трябвало да направя път на дъщеряи, и да не я засичам ?!!!!!! Не и останах длъжен естествено, като и казах че за нейния 20-годишен опит като шофьор е жалко на не научи правилата за движение. Въпросните неини "защитници" от преди малко също и се нахвърлиха за да спре да говори глупости. Върнах и въпроса който на някои от Вас зададох.

Мацката беше с VolksWagen Polo черно с номер СА ХХХ8КА. (ще спестя останалите цифри)

Единственото за което съжалявам е че не успях да обясня грешката на самата шофьорка (майка и съдейки по поведението и може и да има книйка но нито кара нито е карала някога)

И така...
1. Опит да Ви избутат от платното в което си карате...
2. меко казано Обида на обществено място...
3. да се изплюят в лицето на жена ми и детето...

Не съм сигурен дали следващият път ще реагирам само с овикване.
Това е една от причините да спра да карам в София. За мен разстояния от Красно село до пл. Македония или до Герена, Константин Величков (за живеещите в София) са станали ежедневие.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 14 Май 2007, 12:28

Батко, направо ти се възхищавам на търпението. Ако някой се беше изплюл така на мойто стъкло с дъщеря ми вътре, най-малкото, което щеше да му се случи би било пълно ОБЛИЗВАНЕ на плютото, заедно с всички останали стъкла, включително халогените
:mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Мнение от turboto » 14 Май 2007, 13:06

Фил написа:Батко, направо ти се възхищавам на търпението. Ако някой се беше изплюл така на мойто стъкло с дъщеря ми вътре, най-малкото, което щеше да му се случи би било пълно ОБЛИЗВАНЕ на плютото, заедно с всички останали стъкла, включително халогените

A бре ако беше мъж щеше да му е по-кофти да го накарам... ма за тая това щеше да си е екстра да оближе БМВ :mhihi: :mhihi: :mhihi: За к'во да и правя кефа... да не съм си намерил Бааамба-то на улицата я :mhihi: :mhihi: :mhihi: Да оди да лапа косморляците и мое от Поло на МиниКупър да мине :mhihi: :mhihi: Аз добре че не бях с тролея (АУДИ-то) че с тия 2 тона нямаше да могат да я изчегъртат и с шпакла.

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 14 Май 2007, 13:13

много гаден казус, Боби...
не мога да измисля какво бих направил в такава ситуация... не си представям да бия жена, но опрелено си заслужава някакво доста сериозно наказание...
не е толкова въпрос за нарушенията, които е направила - такива бих простил, въпреки че ме дразнят... въпроса е в уважението между хората, което е едно от най-липсващите неща между хората днес...
такова поведение е недопустимо...
при по-здрави нерви, може би щях да направя като един познат, дето в такива ситуации влиза в чуждата кола, вади ключовете и ги хвърля някъде надалече... да видиш как бяга след тях...
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 14 Май 2007, 13:26

sieg написа:при по-здрави нерви, може би щях да направя като един познат, дето в такива ситуации влиза в чуждата кола, вади ключовете и ги хвърля някъде надалече... да видиш как бяга след тях...

Взимаш ги с теб, качваш се в колата и тръгваш спокойно. Като ти се извини човешки ги връщаш, дотогава каквото и да прави - игнор. Само да не и щукне да ми направи нещо на колата, че тогава вече не гарантирам за себе си. То бива наглост, ама чак толкова... :evil:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 14 Май 2007, 14:16

Както някои хора знаят, аз живея на един леко селски остров с МНОГО некаъдрни шофьори (предимно жълти), и ако моя опит тука ме е научил едно нещо, това е че галфоните и галфонките НИКОГА няма да си разберат грешката, и е глупаво ние да си хабиме времето да се опитваме да им натикаме акъл в главата.

Свиркай си, тя ще си намери майстора. ;)
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 14 Май 2007, 14:22

Аз лично такива ги бия, защитници, халфове, нападатели майки бащи деца, шофьори навигатори, Ивана, сто патрона, чалги малги, ятагани ножове, саби - СВЕ! Бой по манерката, щото в София всички станаха борци шофьори
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boost » 14 Май 2007, 14:35

Nasti написа:Аз лично такива ги бия, защитници, халфове, нападатели майки бащи деца, шофьори навигатори, Ивана, сто патрона, чалги малги, ятагани ножове, саби - СВЕ! Бой по манерката, щото в София всички станаха борци шофьори

:yes: :yes:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 14 Май 2007, 14:49

не им се връзвай, на мен вчера на орлов мост една ми се разсвири
седя си в лява лента завой за на ляво ша си права и нали са 2 лентите за ляв завой посока евлоги георгиев и тая решила че ша е направо и свири ли свири.
викам си да я бия не става, жена е, да я пусна и да я настигна и да я засека селската няколко пъти пак не става, все пак е жена и ша вземе да не спре и да ме натресе и верно ша я бия тогава, та просто я пуснах да мине покрай мен след завоя и после и теглих една дълга роднинска по майчина линия ;)

за такива няма какво да им се ядосваш, аз на твое място ще я настигна и ще и кажа научи правилата за движение и също ще и се изплюя на колата!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M3CSL » 14 Май 2007, 14:54

Шамар още на момента. Особено ако е в някой самотен сокак :)
Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 14 Май 2007, 14:55

Nasti написа:Аз лично такива ги бия, защитници, халфове, нападатели майки бащи деца, шофьори навигатори, Ивана, сто патрона, чалги малги, ятагани ножове, саби - СВЕ! Бой по манерката, щото в София всички станаха борци шофьори

ан те така им кажи ... само с бой и ебане ше се опраи тая държава :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 14 Май 2007, 14:55

Dimo написа:седя си в лява лента завой за на ляво ша си права и нали са 2 лентите за ляв завой посока евлоги георгиев и тая решила че ша е направо и свири ли свири.

Кратко ръководство за подобни случаи:

1. Отворете прозореца на колата.
2. Протегнете лявата си ръка през отворения прозорец.
3. Изпънете нагоре ръката си, като същевременно свиете пръстите на същата, с изключение на средния.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 14 Май 2007, 15:45

Бе и тва със пръста не е зле, ама това го разбират по друг начин - "седя си аз, мило, на светофара, некъв дришльо с бмв пред мене не мърда, запушил ме, а на мен си ми е зеленичко... Свирнах му лекичко веднъж, а той ми показа среден пръст, виж къв е глупак, мило, кво да направя..." - и чиста вода ненапита, света Геновева и майка Тереза накуп, тя - мъченицата на мъжете шофьори...

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 14 Май 2007, 15:54

Фил написа:Бе и тва със пръста не е зле, ама това го разбират по друг начин - "седя си аз, мило, на светофара, некъв дришльо с бмв пред мене не мърда, запушил ме, а на мен си ми е зеленичко... Свирнах му лекичко веднъж, а той ми показа среден пръст, виж къв е глупак, мило, кво да направя..." - и чиста вода ненапита, света Геновева и майка Тереза накуп, тя - мъченицата на мъжете шофьори...

Зат'ва не давайте на жените си да карат, докато не ги научите как се прави ! На мен брат ми не ми даде да пипна колата докато не прекарах с него 1234567890 часа на един полигон и не научих де що е маневра, тръгване, спиране, естакади, и прочее "тънкости" ! А пък за Закона за движение и до ден днешен ми задава подвеждащи въпроси и а съм се изложила, а ми е набил канчето :lol:

Ама резултата е че ме гони един пич с Ауди от светофар на светофар, стига ме сваля джама и вика : "Абе мацка тебе кой те е учил да караш? " :shock: И аз " Ъъъъъъъъъ брата, що?" :shock: И тоя вика "Еххх да го чершиш една бира от мен" :mhihi:

Така че научете си жените да карат и тогава ги пускайте на бу-буто, че да няма после строшени нерви и изкривени пръсти ;)
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата