Случка! Или как трябваше да реагирам?
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Развръзкатааа....
След като ми се изплю даде газ с идеята че ще избяга... Уви... 6-те цилиндъра които имам под капака и почти 3 пъти повече мощност я настигнах от старт за около 50-70 метра... В първия момент опитах да и обясня че не права и е извършила явно нарушение... за съжаление се убедих 100% че Тя не мисли така и аз съм този който си е заслужил това отношение. Последва остра размяна на реплики (меко казано) Спряха пред едно заведение в което явно отиваха и извикаха помощ. Уви собствениците ме познават и може би това предотврати сбиване между мен и "защитниците" на пишман шофьорката. След 5 минутно надвикване прибрах жена ми и детето и се върнах до крастовището за да снимам знака и маркировката която Тя е нарушила. После си прибрах колата и пътьом минах през заведението и лично се извиних за непристойното ми (то си беше направо селяндурско) поведение (чак мен ме хвана срам че съм го допуснал). На всички участници представих снимковия материал току що направен и обясних нейното нарушение (идеята ми беше Тя да разбере и осъзнае грешката си за да не я повтаря). След като се извиних и на майка и (момичето го нямаше... извинявам се само за неприличните думи по техен адрес и за нищо друго)... тая реши че аз съм осъзнал грешката си и в заключение взе да ме поучава как трябвало да направя път на дъщеряи, и да не я засичам ?!!!!!! Не и останах длъжен естествено, като и казах че за нейния 20-годишен опит като шофьор е жалко на не научи правилата за движение. Въпросните неини "защитници" от преди малко също и се нахвърлиха за да спре да говори глупости. Върнах и въпроса който на някои от Вас зададох.
Мацката беше с VolksWagen Polo черно с номер СА ХХХ8КА. (ще спестя останалите цифри)
Единственото за което съжалявам е че не успях да обясня грешката на самата шофьорка (майка и съдейки по поведението и може и да има книйка но нито кара нито е карала някога)
И така...
1. Опит да Ви избутат от платното в което си карате...
2. меко казано Обида на обществено място...
3. да се изплюят в лицето на жена ми и детето...
Не съм сигурен дали следващият път ще реагирам само с овикване.
Това е една от причините да спра да карам в София. За мен разстояния от Красно село до пл. Македония или до Герена, Константин Величков (за живеещите в София) са станали ежедневие.
След като ми се изплю даде газ с идеята че ще избяга... Уви... 6-те цилиндъра които имам под капака и почти 3 пъти повече мощност я настигнах от старт за около 50-70 метра... В първия момент опитах да и обясня че не права и е извършила явно нарушение... за съжаление се убедих 100% че Тя не мисли така и аз съм този който си е заслужил това отношение. Последва остра размяна на реплики (меко казано) Спряха пред едно заведение в което явно отиваха и извикаха помощ. Уви собствениците ме познават и може би това предотврати сбиване между мен и "защитниците" на пишман шофьорката. След 5 минутно надвикване прибрах жена ми и детето и се върнах до крастовището за да снимам знака и маркировката която Тя е нарушила. После си прибрах колата и пътьом минах през заведението и лично се извиних за непристойното ми (то си беше направо селяндурско) поведение (чак мен ме хвана срам че съм го допуснал). На всички участници представих снимковия материал току що направен и обясних нейното нарушение (идеята ми беше Тя да разбере и осъзнае грешката си за да не я повтаря). След като се извиних и на майка и (момичето го нямаше... извинявам се само за неприличните думи по техен адрес и за нищо друго)... тая реши че аз съм осъзнал грешката си и в заключение взе да ме поучава как трябвало да направя път на дъщеряи, и да не я засичам ?!!!!!! Не и останах длъжен естествено, като и казах че за нейния 20-годишен опит като шофьор е жалко на не научи правилата за движение. Въпросните неини "защитници" от преди малко също и се нахвърлиха за да спре да говори глупости. Върнах и въпроса който на някои от Вас зададох.
Мацката беше с VolksWagen Polo черно с номер СА ХХХ8КА. (ще спестя останалите цифри)
Единственото за което съжалявам е че не успях да обясня грешката на самата шофьорка (майка и съдейки по поведението и може и да има книйка но нито кара нито е карала някога)
И така...
1. Опит да Ви избутат от платното в което си карате...
2. меко казано Обида на обществено място...
3. да се изплюят в лицето на жена ми и детето...
Не съм сигурен дали следващият път ще реагирам само с овикване.
Това е една от причините да спра да карам в София. За мен разстояния от Красно село до пл. Македония или до Герена, Константин Величков (за живеещите в София) са станали ежедневие.
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Фил написа:Батко, направо ти се възхищавам на търпението. Ако някой се беше изплюл така на мойто стъкло с дъщеря ми вътре, най-малкото, което щеше да му се случи би било пълно ОБЛИЗВАНЕ на плютото, заедно с всички останали стъкла, включително халогените
A бре ако беше мъж щеше да му е по-кофти да го накарам... ма за тая това щеше да си е екстра да оближе БМВ

много гаден казус, Боби...
не мога да измисля какво бих направил в такава ситуация... не си представям да бия жена, но опрелено си заслужава някакво доста сериозно наказание...
не е толкова въпрос за нарушенията, които е направила - такива бих простил, въпреки че ме дразнят... въпроса е в уважението между хората, което е едно от най-липсващите неща между хората днес...
такова поведение е недопустимо...
при по-здрави нерви, може би щях да направя като един познат, дето в такива ситуации влиза в чуждата кола, вади ключовете и ги хвърля някъде надалече... да видиш как бяга след тях...
не мога да измисля какво бих направил в такава ситуация... не си представям да бия жена, но опрелено си заслужава някакво доста сериозно наказание...
не е толкова въпрос за нарушенията, които е направила - такива бих простил, въпреки че ме дразнят... въпроса е в уважението между хората, което е едно от най-липсващите неща между хората днес...
такова поведение е недопустимо...
при по-здрави нерви, може би щях да направя като един познат, дето в такива ситуации влиза в чуждата кола, вади ключовете и ги хвърля някъде надалече... да видиш как бяга след тях...
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
sieg написа:при по-здрави нерви, може би щях да направя като един познат, дето в такива ситуации влиза в чуждата кола, вади ключовете и ги хвърля някъде надалече... да видиш как бяга след тях...
Взимаш ги с теб, качваш се в колата и тръгваш спокойно. Като ти се извини човешки ги връщаш, дотогава каквото и да прави - игнор. Само да не и щукне да ми направи нещо на колата, че тогава вече не гарантирам за себе си. То бива наглост, ама чак толкова...

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Както някои хора знаят, аз живея на един леко селски остров с МНОГО некаъдрни шофьори (предимно жълти), и ако моя опит тука ме е научил едно нещо, това е че галфоните и галфонките НИКОГА няма да си разберат грешката, и е глупаво ние да си хабиме времето да се опитваме да им натикаме акъл в главата.
Свиркай си, тя ще си намери майстора.
Свиркай си, тя ще си намери майстора.

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Аз лично такива ги бия, защитници, халфове, нападатели майки бащи деца, шофьори навигатори, Ивана, сто патрона, чалги малги, ятагани ножове, саби - СВЕ! Бой по манерката, щото в София всички станаха борци шофьори
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
не им се връзвай, на мен вчера на орлов мост една ми се разсвири
седя си в лява лента завой за на ляво ша си права и нали са 2 лентите за ляв завой посока евлоги георгиев и тая решила че ша е направо и свири ли свири.
викам си да я бия не става, жена е, да я пусна и да я настигна и да я засека селската няколко пъти пак не става, все пак е жена и ша вземе да не спре и да ме натресе и верно ша я бия тогава, та просто я пуснах да мине покрай мен след завоя и после и теглих една дълга роднинска по майчина линия
за такива няма какво да им се ядосваш, аз на твое място ще я настигна и ще и кажа научи правилата за движение и също ще и се изплюя на колата!
седя си в лява лента завой за на ляво ша си права и нали са 2 лентите за ляв завой посока евлоги георгиев и тая решила че ша е направо и свири ли свири.
викам си да я бия не става, жена е, да я пусна и да я настигна и да я засека селската няколко пъти пак не става, все пак е жена и ша вземе да не спре и да ме натресе и верно ша я бия тогава, та просто я пуснах да мине покрай мен след завоя и после и теглих една дълга роднинска по майчина линия

за такива няма какво да им се ядосваш, аз на твое място ще я настигна и ще и кажа научи правилата за движение и също ще и се изплюя на колата!

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Nasti написа:Аз лично такива ги бия, защитници, халфове, нападатели майки бащи деца, шофьори навигатори, Ивана, сто патрона, чалги малги, ятагани ножове, саби - СВЕ! Бой по манерката, щото в София всички станаха борци шофьори
ан те така им кажи ... само с бой и ебане ше се опраи тая държава

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Dimo написа:седя си в лява лента завой за на ляво ша си права и нали са 2 лентите за ляв завой посока евлоги георгиев и тая решила че ша е направо и свири ли свири.
Кратко ръководство за подобни случаи:
1. Отворете прозореца на колата.
2. Протегнете лявата си ръка през отворения прозорец.
3. Изпънете нагоре ръката си, като същевременно свиете пръстите на същата, с изключение на средния.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
Бе и тва със пръста не е зле, ама това го разбират по друг начин - "седя си аз, мило, на светофара, некъв дришльо с бмв пред мене не мърда, запушил ме, а на мен си ми е зеленичко... Свирнах му лекичко веднъж, а той ми показа среден пръст, виж къв е глупак, мило, кво да направя..." - и чиста вода ненапита, света Геновева и майка Тереза накуп, тя - мъченицата на мъжете шофьори...
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Фил написа:Бе и тва със пръста не е зле, ама това го разбират по друг начин - "седя си аз, мило, на светофара, некъв дришльо с бмв пред мене не мърда, запушил ме, а на мен си ми е зеленичко... Свирнах му лекичко веднъж, а той ми показа среден пръст, виж къв е глупак, мило, кво да направя..." - и чиста вода ненапита, света Геновева и майка Тереза накуп, тя - мъченицата на мъжете шофьори...
Зат'ва не давайте на жените си да карат, докато не ги научите как се прави ! На мен брат ми не ми даде да пипна колата докато не прекарах с него 1234567890 часа на един полигон и не научих де що е маневра, тръгване, спиране, естакади, и прочее "тънкости" ! А пък за Закона за движение и до ден днешен ми задава подвеждащи въпроси и а съм се изложила, а ми е набил канчето

Ама резултата е че ме гони един пич с Ауди от светофар на светофар, стига ме сваля джама и вика : "Абе мацка тебе кой те е учил да караш? "

Така че научете си жените да карат и тогава ги пускайте на бу-буто, че да няма после строшени нерви и изкривени пръсти

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
58 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4