Авариино ключе за отключване на централното.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
и е хубаво да обясниш за какво ти е ключе за отключване на централното, като може просто да си мушнеш ключа и да отключиш?
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
я обесни по подробно че колегата Antibioti има същия бъг 

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
Ами тръгнал си с приятели на някаде и отключваш с дистанционното но не става и какво правиш, връткаш ключа във вратата и какво, отваряш само твоята врата. И после се качваш и отваряш всяка врата една по една и голяма излагация. А с това копче е само половин излагация защото като се качиш натискаш и отключваш всички врати с него. Значи може да сикупиш нов Модул за 622лв. но до тогава това копче спестява 50% неудобство. А скоро смятам да измисля схема която да прави пълен баипас и да работи като нормално за около 20лв.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
офф
пич само да попитам .. понеже гледам разбираш и си правиш туй унуй .. та и колата сам ли си я направи или това е някакъв нов модел 320д от 91ва
питам щот ако може и моита да стане ама искам 330д че това дизелче сега ми е слабичко
офф
пич само да попитам .. понеже гледам разбираш и си правиш туй унуй .. та и колата сам ли си я направи или това е някакъв нов модел 320д от 91ва

питам щот ако може и моита да стане ама искам 330д че това дизелче сега ми е слабичко
офф

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
И какво казват в сервиза , повреден е модула за еид си какво,триябва да се смени струва еди си колко. Колеги , имам сервиз (не за коли) и знам как стоят нещата, по лесно е да се смени модула от колкото да смениш дефектния чип. Чипа струва 25лв. а модула 621,34лв но за да откриеш дефектния чип ще ти отнеме 5 часа, а за да смениш модила 20 мин. Ще спечелиш повече пари за по малко време, е ощитения е клиента, но нали сме пичов и щом се повреди нещо ходм в сервиз за да оправят всичко, а другите са за доктор.
JSB написа:И какво казват в сервиза , повреден е модула за еид си какво,триябва да се смени струва еди си колко. Колеги , имам сервиз (не за коли) и знам как стоят нещата, по лесно е да се смени модула от колкото да смениш дефектния чип. Чипа струва 25лв. а модула 621,34лв но за да откриеш дефектния чип ще ти отнеме 5 часа, а за да смениш модила 20 мин. Ще спечелиш повече пари за по малко време, е ощитения е клиента...
прав си.
аз нямам тоя проблем, но мерси за постинга.. сигурно ще помогне на някой.
- hackon
- Потребител
-
- Кара: e90 330d вече не кара що я гепиха
- Мечтае да кара: е21
Пичове аз имам много странен проблем. Смених предна дясна врата и прехвърлих машинката за централното, инсталацията на вратата и централното са от старата врата, и сега когато заключа вратите тази врата се отклчва и обратното когато отключа вратата се заключва машинката работи на обратно???
Човек се учи докато е жив...????
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2