Трябва ми отрова за плъхове
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Само не бетонирай някоя от тея гадини, че ше се размирише зверски. По добре мини няколко пъти през него с колата да помни га е ял 

---
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Space написа:Мда, тая червената не прощава! И аз на вилата я ползвам нея. Бтв, къде я продават, че свърши?
Ползвах стари запаси от бащата

Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- karaibrahim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: f31
Бонбонките на BASF са специално разработени - карат плъховете да се задушават и да бягат навън и така не умират вътре и нямаш да чистиш трупове! Имахме голям проблем на вилата с нашествие на плъхове миналата пролет и с такава отрова ги уморихме. Имаше само един умрял вътре, а бяха цяло стадо.
Купувай такава смело и слагай. Работи само с ръкавици, че иначе не ги ядат. Успех!

земи си отрова за плъхове и мишки Рат Билен
Купи си отрова за плъхове и мишки Рат Билен, мнооооооооооооооого съм доволен. На вилата бяха, толкова много, че ако не бях взел мерки щяха да съборят къщата.
Имат и други видове Рат-Битекс, Рат ....., ...........(некви други) има ги в аптеките, но ако искаш влез на www.farmavit.net
Имат и други видове Рат-Битекс, Рат ....., ...........(некви други) има ги в аптеките, но ако искаш влез на www.farmavit.net
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Joro_Paveto написа:Преди малко слязох и се промъкнах тихо в гаража, отворих предния капак и видях два плъха...все едно се готвеха да се ебът...
БМВ е това ,те там ако не го направят за спомен ,къде..

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2