Трябва ми отрова за плъхове

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 08 Май 2007, 13:22

Само не бетонирай някоя от тея гадини, че ше се размирише зверски. По добре мини няколко пъти през него с колата да помни га е ял :mhihi:
---

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 08 Май 2007, 14:08

Space написа:Мда, тая червената не прощава! И аз на вилата я ползвам нея. Бтв, къде я продават, че свърши? :mhihi:

Ползвах стари запаси от бащата :mhihi:
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 08 Май 2007, 15:09

Joro_Paveto написа:
Space написа:Мда, тая червената не прощава! И аз на вилата я ползвам нея. Бтв, къде я продават, че свърши? :mhihi:

Ползвах стари запаси от бащата :mhihi:

Пу! Мамка му :mhihi: Някой друг не знае ли? :lol:

П.С. Баси от тая тема такъв смях ме напушва, че не е истина :lol:
_!_

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: f31

Мнение от karaibrahim » 08 Май 2007, 16:00

Бонбонките на BASF са специално разработени - карат плъховете да се задушават и да бягат навън и така не умират вътре и нямаш да чистиш трупове! Имахме голям проблем на вилата с нашествие на плъхове миналата пролет и с такава отрова ги уморихме. Имаше само един умрял вътре, а бяха цяло стадо. ;) Купувай такава смело и слагай. Работи само с ръкавици, че иначе не ги ядат. Успех!

Потребител
Аватар

земи си отрова за плъхове и мишки Рат Билен

Мнение от niko_FV » 20 Юни 2007, 12:25

Купи си отрова за плъхове и мишки Рат Билен, мнооооооооооооооого съм доволен. На вилата бяха, толкова много, че ако не бях взел мерки щяха да съборят къщата.
Имат и други видове Рат-Битекс, Рат ....., ...........(некви други) има ги в аптеките, но ако искаш влез на www.farmavit.net

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 20 Юни 2007, 13:27

Joro_Paveto написа:Преди малко слязох и се промъкнах тихо в гаража, отворих предния капак и видях два плъха...все едно се готвеха да се ебът... :shock:

БМВ е това ,те там ако не го направят за спомен ,къде.. :mhihi: :mhihi: :mhihi:....,топли колектори все едно са си на Хаваите :lol:
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

Предишна

Назад към Извън Темата