М3 или "Ако нямаше акциз"
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
М3 или "Ако нямаше акциз"
Видях обявата и понеже не пишеше, че е нов внос, отидах да видя колата. Е36 купе от края на 1992. 286к.с. (въпреки че автоджамбазите бяха написали 290
), черна, черен кожен салон, ел. седалки, няма airbag, някой беше изкурубил радиото
. Колата е много запазена, с много дребни забележки по интриора, и никакви отвън (напълно оригинален вид). Даже и гумите бяха прилични.
На място работеше добре.
Искат и 10 000лв и отделно купувача плаща акциза (12 700лв). Колко реално струва тази кола, след като с разходите и печалбата и искат 10бона? Може ли да струва 3-4хил. евро, защото в немското мобиле започват от 7хил. евро, а читавите са по 9хил?

На място работеше добре.
Искат и 10 000лв и отделно купувача плаща акциза (12 700лв). Колко реално струва тази кола, след като с разходите и печалбата и искат 10бона? Може ли да струва 3-4хил. евро, защото в немското мобиле започват от 7хил. евро, а читавите са по 9хил?
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Някой май се е разхождал на Горубляне под моста
С Милко ходихме да я гледаме тази кола защото той имаше мераци към нея. От общи познати разбрахме, че е докарана по поръчка за някой си обаче в последният момент въпросният човек се е отказал и не я е платил.

С Милко ходихме да я гледаме тази кола защото той имаше мераци към нея. От общи познати разбрахме, че е докарана по поръчка за някой си обаче в последният момент въпросният човек се е отказал и не я е платил.

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Има и момент при който човека за да я е поръчал е оставил капаро и не знаеш с колко пари е изгорял, а тая кола за да се продаде трябва да е в цена, иначе няма кой да даде пари за нея
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
А има ли вариант в който да си се метна на тая кола и да ида да си я рег-на в Германия и държавата да ме фане за ХХХХХХХХХХХХ ? Съответно и там да и се плащат данъците и т. на т.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
turboto написа:А има ли вариант в който да си се метна на тая кола и да ида да си я рег-на в Германия и държавата да ме фане за ХХХХХХХХХХХХ ? Съответно и там да и се плащат данъците и т. на т.
Всичко може ,ма не мисля че ти се ще да и плащаш данъците в германия,просто защото за две години ще им дадеш колкото за акциза тука

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
vld написа:...
При 400 ЕУР годишен данък и 550 за TUV не мисля,че точно за 2 години се избиват парите от акциза..

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
///MapTo написа:vld написа:...
При 400 ЕУР годишен данък и 550 за TUV не мисля,че точно за 2 години се избиват парите от акциза..
я, как го сметна точно за тези коне и тази година? да не си объркал само с МЕСЕЧЕН данък

а TUV-а го правят турците за по 70 евро ако не караш из Германия, споко

за колата - вероятно е фрашкана с проблеми на тази цена от която имат и печалба освен разходите по докарване
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
///MapTo написа:vld написа:...
На тази кола само гражданската за една година ще е на 1000Е

И нема да може да я регистрираш там па да я караш с нашенска застраховка

Ако много държиш ше звънна да питам с точност какви са разходите на година

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Значи принципно завиви смного на кой на името се води в германия, смиъсл , ако е дългогодишен шофьор и не е имал ПТП та цената на ГО то ще му е с до 40% по ниска от таз на начинаещ или с малък .. опит 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
t0sh написа:...
за колата - вероятно е фрашкана с проблеми на тази цена от която имат и печалба освен разходите по докарване
Изглеждаше запазена. Не че е някаква гаранция, но е по-вероятно да е читава ако изглежда добре, отколкото да прилича на курник и да се окаже без проблеми.
А цената не е ясно точно колко е (виж горните постове за капарото).
Лошото е че и да е читава, с тоя акциз става 22-23 бона и май само ще събира зяпачи.
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Ще бъде регистрирана на жена с 22 годишен опит зад волана немска книжка и никакви провинения в град Нюрнберг... колко ще струва?
Питам чисто за спорта... а за да могат останалите да си направят някои сметки за ориентация
Питам чисто за спорта... а за да могат останалите да си направят някои сметки за ориентация
12 мнения
• Страница 1 от 1