СПЕШНО: Въпроси за повреден климатик!!!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sin_fen » 26 Апр 2007, 19:52

t0sh написа:и кво, там правят спойки и надуват дали държи на 25 атмосефри и пак спойки и така докато хване без теч, за цената от 60 лв всичко с пълненето ли?

яко :mhihi:

п.с. вероятно са те взели за канарче, ако са ти обяснили така. и аз горнах при един нещастник до КАТ с 80 кинта, след регистрация, за welcome to Bulgaria. за катьори стават яко повечето 'майстори', за друго не особено

само за пълнене без нищо друго

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
Мечтае да кара: отново BMW

Мнение от SpLiT » 03 Май 2007, 13:09

При мен има напредък!!! Перката се въртеше постоянно на 2 скорост заради датчик който е на двигателя. Този датчик служи, ако почне да загрява колата да прекъсне компресора и да пусне перката на 2ра скорост... е при мен този датчик е изпърдял :mhihi: Изключихме буксата на датчика, доиде ток до компресора, перката се оправи, ама пак к*рец... компресора е фирясал :evil:
Та сега колата влиза в бокса в сряда пичовете да се опитат да оправят бобината на компресора ако тя е предала богу дух... а иначе ако не е бобината ще се потя и ще псувам като каруцар докато не намеря компресор на добра цена...

Абе в общи линии все го духам :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 03 Май 2007, 13:28

Хуу де, а защо моя компресор съска, като мина 2000 оборота? И други съм чувал така да правят? :roll: Тоя звук се чува в купето от към конзолата на климатроника (дигиталния е, ако има значение). Бтв, малко като турбо звучи :mhihi: , а и тогава почва да духа по-студено, в смисъл , че като работи на място не е тва студено, което като се движа, но е съвсем логично, защото като съм в обороти и компресора се върти повече ... :roll:
Бахти разсъжденията :mhihi: и все пак, ако някои има мнение по въпроса .... за мен тва си е нормално, но нали някои казвате, че не издавал шум и за това споделям ... :?:
_!_

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от SpLiT » 09 Май 2007, 17:37

Благодарение на 200 кинта съм готов!!! Ду'а студ та си е*е майката :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

ф

Мнение от tydy » 09 Май 2007, 20:43

И на мен перката на климатРо се включваше когато си искаше.Докато започна дори да си работи и при спрял двигател,забелязах че чак топеше бушона а той е 30А после намерих релето то е при бушоните и беше залепнало смених го,но и сега не знам къде е този датчик където пуска перката.Но като пусна клим.се чува едно хлоп подобно на това което затваря другото копче до клим

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dizzel » 09 Май 2007, 22:30

На мен ми го напълниха ама имам чуството че не духа много студено. Трябва да карам поне 6-7 минути тогава дасе усешта разлика в купето.
http://vbox7.com/play:dfb1170d
http://vbox7.com/play:f7941feb
Рано или късно всеки Е30 ентусиаст си купува друго BMW

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от SpLiT » 11 Май 2007, 18:28

Dizzel написа:На мен ми го напълниха ама имам чуството че не духа много студено. Трябва да карам поне 6-7 минути тогава дасе усешта разлика в купето.

Мисля че е напълно нормално колега. Като си включищ хладилника в тока не става студено веднага... ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Blue&White » 11 Май 2007, 22:15

Някой да каже къде са му пълнили климатика скоро? За Горна баня чувам противоречиви мнения. :roll: Айде, че иде лято, а нема студ :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от SpLiT » 14 Май 2007, 11:42

Blue&White написа:Някой да каже къде са му пълнили климатика скоро? За Горна баня чувам противоречиви мнения. :roll: Айде, че иде лято, а нема студ :)

Аз от Горна баня съм доволен... хората се потят, а аз настръхвам от студ благодарение на тях :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 14 Май 2007, 16:04

Blue&White написа:Някой да каже къде са му пълнили климатика скоро? За Горна баня чувам противоречиви мнения. :roll: Айде, че иде лято, а нема студ :)

Аз, намерих днеска едни пичове, които ми напълниха климатроника за 45 кинта и за 5 мин. За сефте ми е и съм доволен. Според мен си свършиха работата перфектно. 45 лева беше допълването, а 80лв. е цяло пълнене. Ако, някой се интересува да ми пише ЛС и ще му кажа къде са! Поздрави :D
_!_

Предишна

Назад към E36