СПЕШНО: Въпроси за повреден климатик!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
t0sh написа:и кво, там правят спойки и надуват дали държи на 25 атмосефри и пак спойки и така докато хване без теч, за цената от 60 лв всичко с пълненето ли?
яко![]()
п.с. вероятно са те взели за канарче, ако са ти обяснили така. и аз горнах при един нещастник до КАТ с 80 кинта, след регистрация, за welcome to Bulgaria. за катьори стават яко повечето 'майстори', за друго не особено
само за пълнене без нищо друго
- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
При мен има напредък!!! Перката се въртеше постоянно на 2 скорост заради датчик който е на двигателя. Този датчик служи, ако почне да загрява колата да прекъсне компресора и да пусне перката на 2ра скорост... е при мен този датчик е изпърдял
Изключихме буксата на датчика, доиде ток до компресора, перката се оправи, ама пак к*рец... компресора е фирясал
Та сега колата влиза в бокса в сряда пичовете да се опитат да оправят бобината на компресора ако тя е предала богу дух... а иначе ако не е бобината ще се потя и ще псувам като каруцар докато не намеря компресор на добра цена...
Абе в общи линии все го духам

Та сега колата влиза в бокса в сряда пичовете да се опитат да оправят бобината на компресора ако тя е предала богу дух... а иначе ако не е бобината ще се потя и ще псувам като каруцар докато не намеря компресор на добра цена...
Абе в общи линии все го духам

Хуу де, а защо моя компресор съска, като мина 2000 оборота? И други съм чувал така да правят?
Тоя звук се чува в купето от към конзолата на климатроника (дигиталния е, ако има значение). Бтв, малко като турбо звучи
, а и тогава почва да духа по-студено, в смисъл , че като работи на място не е тва студено, което като се движа, но е съвсем логично, защото като съм в обороти и компресора се върти повече ...
Бахти разсъжденията
и все пак, ако някои има мнение по въпроса .... за мен тва си е нормално, но нали някои казвате, че не издавал шум и за това споделям ... 

Бахти разсъжденията

_!_
- SpLiT
- младши ентусиаст
-
ф
И на мен перката на климатРо се включваше когато си искаше.Докато започна дори да си работи и при спрял двигател,забелязах че чак топеше бушона а той е 30А после намерих релето то е при бушоните и беше залепнало смених го,но и сега не знам къде е този датчик където пуска перката.Но като пусна клим.се чува едно хлоп подобно на това което затваря другото копче до клим
На мен ми го напълниха ама имам чуството че не духа много студено. Трябва да карам поне 6-7 минути тогава дасе усешта разлика в купето.
http://vbox7.com/play:dfb1170d
http://vbox7.com/play:f7941feb
Рано или късно всеки Е30 ентусиаст си купува друго BMW
http://vbox7.com/play:f7941feb
Рано или късно всеки Е30 ентусиаст си купува друго BMW
- SpLiT
- младши ентусиаст
-
Dizzel написа:На мен ми го напълниха ама имам чуството че не духа много студено. Трябва да карам поне 6-7 минути тогава дасе усешта разлика в купето.
Мисля че е напълно нормално колега. Като си включищ хладилника в тока не става студено веднага...

- Blue&White
- кандидат ентусиаст
-
Някой да каже къде са му пълнили климатика скоро? За Горна баня чувам противоречиви мнения.
Айде, че иде лято, а нема студ 

- SpLiT
- младши ентусиаст
-
Blue&White написа:Някой да каже къде са му пълнили климатика скоро? За Горна баня чувам противоречиви мнения.Айде, че иде лято, а нема студ
Аз от Горна баня съм доволен... хората се потят, а аз настръхвам от студ благодарение на тях

Blue&White написа:Някой да каже къде са му пълнили климатика скоро? За Горна баня чувам противоречиви мнения.Айде, че иде лято, а нема студ
Аз, намерих днеска едни пичове, които ми напълниха климатроника за 45 кинта и за 5 мин. За сефте ми е и съм доволен. Според мен си свършиха работата перфектно. 45 лева беше допълването, а 80лв. е цяло пълнене. Ако, някой се интересува да ми пише ЛС и ще му кажа къде са! Поздрави

_!_
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3