Германски учени отричат Баташкото клане
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Te щото германците са много доволни от турските гастарбайтери, та затова така приказват...
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
И аз наред с всички съм потресен до краен предел
с колегите седим тук и псуваме като бесни
Тая кръгла идиотка не е ли чела записките на Захари Стоянов бееее
Ей, тази аналогична ситуация ако се беше случила в съседна Сърбия дори щеше да има заклани
Съд за извергитееее АНАТЕМАААААААААААААА
Георги Пенчев

с колегите седим тук и псуваме като бесни

Тая кръгла идиотка не е ли чела записките на Захари Стоянов бееее

Ей, тази аналогична ситуация ако се беше случила в съседна Сърбия дори щеше да има заклани

Съд за извергитееее АНАТЕМАААААААААААААА

Георги Пенчев
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Е това вече е прекалено
Да еба и малоумниците
Няма ли някъкъв начин да ги съдиме за клвета?
И за ускверняване на паметта на нашите преддци
Мръсни........ просто не се сещам за достатъчно обидна дума

Да еба и малоумниците

И за ускверняване на паметта на нашите преддци

- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Ааааааааааааааааааа това не е истина
!!!!!! Майка им да еба на тия къде ще прават такива разследвания !!!! Как могат да кажат , че това не е станало !!!! Мраза наще политици ( които биха позволили такова нещо ) , мраза турците ( бих ги клал със тъп нож )
.. Кой изобщо смее да се рови в наща история !!!! Айде като толко знаят тия немци и толко харесват турците да се размениме с тях ( да дойдат те да живеят тука при турчулята ) !!!!!!! Нашият парламент се напълни с турци ( вие какво очаквате ) малко по малко пак изпадаме под робство !!!!!!!
. Охххх ше получа удар и псувам като ненормален !!!! Прадедите са разкавали на дядо ми ( и той на мен ) такива работи ( ужасни зверства извърщвани от турците ) , че само като си представя че се опитват да ни изкарат нас лошите ми иде да си купя един пистолет и да почна да стрелям на ред по турци , германци , политици
Надявам се всички ме подкрепяте !!!!!
Това днес като го видя учителката ми по история и направо и тя издиве

Надявам се всички ме подкрепяте !!!!!

Това днес като го видя учителката ми по история и направо и тя издиве

- Гост
-
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Ето това са мейлите на въпросната авторка "българка" Мартина Балева -
marbal@zedat.fu-berlin.de
baleva@kunstagenten.de
който има въпроси, нека и ги зададе директно
baleva@kunstagenten.de

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
vld написа:
И за ускверняване на паметта на нашите преддци![]()
Е кво да ги съдиш, то и в БГ е така...

На кандидат-студентските изпити в Софийския намаляват оценката, ако пишеш "османско робство"... правилното било "османско присъствие"

А то гаврата с българската история е един доста продължителен процес..... Македонските историци направо къртят с техните заключения

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

CheGevara написа:Ето това са мейлите на въпросната авторка "българка" Мартина Балева -
baleva@kunstagenten.de
Браво, изпреварил си ме.
Изпрарих и линк към темата във форума. Бях много културен, използах "Вие", "Моля", "Приятен ден" и т.н. Дано се върже и започне да чете, да види храната

След няколко дни ще започна и да я храня по мейла

По-здрави на майка и
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Много правилно казано Vili !!!! Ако ще и Папата да ми викнат тая турска измет няма да ме накарат да я заобичам !!!!!!!!!!!
Тъпия Доган нека да си ходи при неговите резани патки !!!!!
Тия не ми требат !!!!!!!!!!!!! Тези действия няма да им се разминат !!!!!!!! 

Тъпия Доган нека да си ходи при неговите резани патки !!!!!

тия редовни ли са бе?
учени, те са по-скоро не научени.
Как тогава ще обяснят факта точно след Баташкото клане, Д-р Илаяс Ригс, Д-р Лонг(който по това време е знаел 12 езика, и е участвал в превода през 1800 и некоя си на Библията на Български) и Лейди Странфорт, Христодул Сичан Николов ужасени от гледката и миризмата на кръв, обгорели тела и разлагащи се тела, която се стелела на км-ри от Батак.
Напълнили няколко чанти с отрязани детски глави и предприели пътуване до Цариград, за да покажат на Великите Сили, които точно мислили, че нещата са много преувеличени. Те искали да покажат истината и среща със Султана и членове на Великите Сили.
На тази среща на думите на Великите че това са преувеличени факти и не е имало такива зверства, Нашите извадили няколко детски полуразложени главички и ги попитали как ще коментирате това?
учени, те са по-скоро не научени.
Как тогава ще обяснят факта точно след Баташкото клане, Д-р Илаяс Ригс, Д-р Лонг(който по това време е знаел 12 езика, и е участвал в превода през 1800 и некоя си на Библията на Български) и Лейди Странфорт, Христодул Сичан Николов ужасени от гледката и миризмата на кръв, обгорели тела и разлагащи се тела, която се стелела на км-ри от Батак.
Напълнили няколко чанти с отрязани детски глави и предприели пътуване до Цариград, за да покажат на Великите Сили, които точно мислили, че нещата са много преувеличени. Те искали да покажат истината и среща със Султана и членове на Великите Сили.
На тази среща на думите на Великите че това са преувеличени факти и не е имало такива зверства, Нашите извадили няколко детски полуразложени главички и ги попитали как ще коментирате това?
Последна промяна ian190 на 25 Апр 2007, 10:09, променена общо 1 път
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- Kocil
- младши ентусиаст
-
Тая е бах ти тъпата овца просто...ама неслучайно го пише от немско...ако беше тука,досега да са и подпалили къщата...
то всеки иска да стане известен по някакъв начин,ама точно това не начина - за Баташкото клане и въобще за Априлското въстание има купища доказателства и от чужди и безпристрастни личности...а сега,повече от 130 години след това,някаква овца седнала и решила,че такова нещо нямало...на тая трябва да и отнемат гражданството,та поне като говори глупости да не излиза така,че си серем сами в устата...то заради такива като тая си затворихме и Козлодуй,заради такива си имаме и ДПС и какви ли не боклуци...

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
И за пореден път циганското ни правителство не смята дори да си мръдне пръста и да я даде тая тъпа овца на съд .Да я съдят от клевета и злепоставяне на държавата та чак до това ,че е дишала въздуха на българите и още 10000 неща за които се сетят ,че може да я осъдят.Тая трябва да гние в затвор доживотно и БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3