Германски учени отричат Баташкото клане

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 24 Апр 2007, 11:43

Te щото германците са много доволни от турските гастарбайтери, та затова така приказват...
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 24 Апр 2007, 11:44

И аз наред с всички съм потресен до краен предел :shock:
с колегите седим тук и псуваме като бесни :banghead: :maad: :bang:
Тая кръгла идиотка не е ли чела записките на Захари Стоянов бееее :evil: :evil: :evil:
Ей, тази аналогична ситуация ако се беше случила в съседна Сърбия дори щеше да има заклани :!:
Съд за извергитееее АНАТЕМАААААААААААААА :evil: :evil: :maad:

Георги Пенчев
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 24 Апр 2007, 12:09

Е това вече е прекалено :evil:
Да еба и малоумниците :ranting: :maad:
Няма ли някъкъв начин да ги съдиме за клвета?
И за ускверняване на паметта на нашите преддци :bowdown:
Мръсни........ просто не се сещам за достатъчно обидна дума :evil:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 24 Апр 2007, 13:51

Ааааааааааааааааааа това не е истина :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: !!!!!! Майка им да еба на тия къде ще прават такива разследвания !!!! Как могат да кажат , че това не е станало !!!! Мраза наще политици ( които биха позволили такова нещо ) , мраза турците ( бих ги клал със тъп нож ) :twisted: :twisted: :twisted: .. Кой изобщо смее да се рови в наща история !!!! Айде като толко знаят тия немци и толко харесват турците да се размениме с тях ( да дойдат те да живеят тука при турчулята ) !!!!!!! Нашият парламент се напълни с турци ( вие какво очаквате ) малко по малко пак изпадаме под робство !!!!!!! :evil: :evil: . Охххх ше получа удар и псувам като ненормален !!!! Прадедите са разкавали на дядо ми ( и той на мен ) такива работи ( ужасни зверства извърщвани от турците ) , че само като си представя че се опитват да ни изкарат нас лошите ми иде да си купя един пистолет и да почна да стрелям на ред по турци , германци , политици :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Надявам се всички ме подкрепяте !!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Това днес като го видя учителката ми по история и направо и тя издиве :mhihi: :mhihi:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 24 Апр 2007, 14:36

Утре може да слушате радио Витоша-темата на сутрешният блок ще е точно : Учените кланета!!!!

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 24 Апр 2007, 16:57

Ето това са мейлите на въпросната авторка "българка" Мартина Балева -
marbal@zedat.fu-berlin.de
baleva@kunstagenten.de

който има въпроси, нека и ги зададе директно :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 24 Апр 2007, 17:11

vld написа:
Няма ли някъкъв начин да ги съдиме за клвета?
И за ускверняване на паметта на нашите преддци :bowdown:
Мръсни........ просто не се сещам за достатъчно обидна дума :evil:

Е кво да ги съдиш, то и в БГ е така... :(
На кандидат-студентските изпити в Софийския намаляват оценката, ако пишеш "османско робство"... правилното било "османско присъствие" :evil: :maad:
А то гаврата с българската история е един доста продължителен процес..... Македонските историци направо къртят с техните заключения :kuku: ... Може да прочетеш някъде, направо моеш да припаднеш :shock:
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 24 Апр 2007, 19:05

CheGevara написа:Ето това са мейлите на въпросната авторка "българка" Мартина Балева -
marbal@zedat.fu-berlin.de
baleva@kunstagenten.de

който има въпроси, нека и ги зададе директно :mhihi:

Браво, изпреварил си ме.
Изпрарих и линк към темата във форума. Бях много културен, използах "Вие", "Моля", "Приятен ден" и т.н. Дано се върже и започне да чете, да види храната :D
След няколко дни ще започна и да я храня по мейла :D
По-здрави на майка и

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vili » 24 Апр 2007, 20:19

абе МАМИЦАТА ИМ МРЪСНА ТУРСКА АЗ НЕ РАЗБИРАМ ДО КОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ ТЕЯ БОКЛУЦИ ДОГАН И КОМПАНИЯ.гледах новините по канал 1 явно ще има големи протести и е време да излезнем пак по улиците

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 24 Апр 2007, 21:04

Много правилно казано Vili !!!! Ако ще и Папата да ми викнат тая турска измет няма да ме накарат да я заобичам !!!!!!!!!!! :twisted:
Тъпия Доган нека да си ходи при неговите резани патки !!!!! :twisted: :twisted: Тия не ми требат !!!!!!!!!!!!! Тези действия няма да им се разминат !!!!!!!! :twisted:

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 24 Апр 2007, 22:46

даа... сигурно и под турско робство не сме били 500 години, а 50. А унгарците вместо 200, 20г.
Ай не така. Кротни се.

ентусиаст
Аватар

Мнение от ian190 » 25 Апр 2007, 10:09

тия редовни ли са бе?
учени, те са по-скоро не научени.
Как тогава ще обяснят факта точно след Баташкото клане, Д-р Илаяс Ригс, Д-р Лонг(който по това време е знаел 12 езика, и е участвал в превода през 1800 и некоя си на Библията на Български) и Лейди Странфорт, Христодул Сичан Николов ужасени от гледката и миризмата на кръв, обгорели тела и разлагащи се тела, която се стелела на км-ри от Батак.
Напълнили няколко чанти с отрязани детски глави и предприели пътуване до Цариград, за да покажат на Великите Сили, които точно мислили, че нещата са много преувеличени. Те искали да покажат истината и среща със Султана и членове на Великите Сили.
На тази среща на думите на Великите че това са преувеличени факти и не е имало такива зверства, Нашите извадили няколко детски полуразложени главички и ги попитали как ще коментирате това?
Последна промяна ian190 на 25 Апр 2007, 10:09, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 25 Апр 2007, 10:09

той и Божидар Димитров добре ги нахрани снощи в ефир по К1 :mhihi: :clap:

:bang:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kocil » 25 Апр 2007, 17:23

Тая е бах ти тъпата овца просто...ама неслучайно го пише от немско...ако беше тука,досега да са и подпалили къщата... :evil: то всеки иска да стане известен по някакъв начин,ама точно това не начина - за Баташкото клане и въобще за Априлското въстание има купища доказателства и от чужди и безпристрастни личности...а сега,повече от 130 години след това,някаква овца седнала и решила,че такова нещо нямало...на тая трябва да и отнемат гражданството,та поне като говори глупости да не излиза така,че си серем сами в устата...то заради такива като тая си затворихме и Козлодуй,заради такива си имаме и ДПС и какви ли не боклуци... :evil: :evil: :evil: :ranting: :ranting: :bang:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 25 Апр 2007, 17:44

И за пореден път циганското ни правителство не смята дори да си мръдне пръста и да я даде тая тъпа овца на съд .Да я съдят от клевета и злепоставяне на държавата та чак до това ,че е дишала въздуха на българите и още 10000 неща за които се сетят ,че може да я осъдят.Тая трябва да гние в затвор доживотно и БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата