особен проблем...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
особен проблем...
Понеже от няколко дена не ми работи централното (сигурно вече ви е писнало от тоя ми проблем писах 100 пъти тука) но тоя път е наистина сериозно
понеже нямам много време да я оставя някъде да я правят и си карам така без централно но днес ми се наложи да сипя бензин и съвсем бях забравил че централното отваря капачката
сещате се какво искам да кажа
отивам на бензиностанцията без капка бензин вече и няма как да налея при коеот падна голям смях и сега хич не ми е до смях
Ако някой знае как се отваря да ако може да ми помогне щото в книжката е обеснено но тя е на гаден италянски и не мога да разбера нищо
ако беше на английски, немски, френски щях да се оправя но тя е на Инталиянски
Ако пък някой знае италянски да каже ще го напиша тук да ми го преведе
имам остра нужда от бензин за да се движи автомобила

Ако някой знае как се отваря да ако може да ми помогне щото в книжката е обеснено но тя е на гаден италянски и не мога да разбера нищо

Ако пък някой знае италянски да каже ще го напиша тук да ми го преведе

- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Извади маркуча от хъм резервъара и го птопи в туба с бензин.
Малко смешна работа но поне няма да се налоги да теглиш колат ак оогаснеш за бензин.

- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
Отваряш багажника и махаш дясната кора.Намира6 машинката за заключването на резервоара и просто издьрпваш щифта назад.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Breyton написа:Отваряш багажника и махаш дясната кора.Намира6 машинката за заключването на резервоара и просто издьрпваш щифта назад.
Така става ,а също и на самата кора трябва да има една кръгла пластмаска която се издърпва и чрез нея можеш ръчно да дръпнеш механизма за заключване на резервоара..моя скоро го ремонтирах ,при Е30 надали ще е много по различно

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Мерси много
Слезнах и отворих кората отдясно където е капачката и там има ниша за разни неща
там аз си държа гаечни ключове, масло, антифриз и сякви такива неща и тая ниша има пластмасова кора която я отделя от калника от вътрешната му страна
свалих кората и видях машинката и с опипване намерих едно като лостче и си го отворих
отидох на бензостанцията и сипах бензин от който съм напрао изумен но ще напиша отделна тема в основния форум май
сега ще видя
просто искам всички да го прочетат 

6 мнения
• Страница 1 от 1