особен проблем...

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

особен проблем...

Мнение от Penchev » 16 Яну 2004, 19:43

Понеже от няколко дена не ми работи централното (сигурно вече ви е писнало от тоя ми проблем писах 100 пъти тука) но тоя път е наистина сериозно :arrow: понеже нямам много време да я оставя някъде да я правят и си карам така без централно но днес ми се наложи да сипя бензин и съвсем бях забравил че централното отваря капачката :lol: сещате се какво искам да кажа :wink: отивам на бензиностанцията без капка бензин вече и няма как да налея при коеот падна голям смях и сега хич не ми е до смях :evil:
Ако някой знае как се отваря да ако може да ми помогне щото в книжката е обеснено но тя е на гаден италянски и не мога да разбера нищо :evil: ако беше на английски, немски, френски щях да се оправя но тя е на Инталиянски :lol:
Ако пък някой знае италянски да каже ще го напиша тук да ми го преведе :arrow: имам остра нужда от бензин за да се движи автомобила :lol: :D
Изображение

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 16 Яну 2004, 20:18

http://babelfish.altavista.com/

Въведи текста и си избери италиански -> англииски ;)

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 16 Яну 2004, 20:27

Извади маркуча от хъм резервъара и го птопи в туба с бензин. :) Малко смешна работа но поне няма да се налоги да теглиш колат ак оогаснеш за бензин.

ентусиаст
Аватар
Кара: E34

Мнение от Breyton » 16 Яну 2004, 20:32

Отваряш багажника и махаш дясната кора.Намира6 машинката за заключването на резервоара и просто издьрпваш щифта назад.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 16 Яну 2004, 22:04

Breyton написа:Отваряш багажника и махаш дясната кора.Намира6 машинката за заключването на резервоара и просто издьрпваш щифта назад.

Така става ,а също и на самата кора трябва да има една кръгла пластмаска която се издърпва и чрез нея можеш ръчно да дръпнеш механизма за заключване на резервоара..моя скоро го ремонтирах ,при Е30 надали ще е много по различно :wink:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 16 Яну 2004, 22:41

Мерси много :idea: Слезнах и отворих кората отдясно където е капачката и там има ниша за разни неща :arrow: там аз си държа гаечни ключове, масло, антифриз и сякви такива неща и тая ниша има пластмасова кора която я отделя от калника от вътрешната му страна :arrow: свалих кората и видях машинката и с опипване намерих едно като лостче и си го отворих :wink: отидох на бензостанцията и сипах бензин от който съм напрао изумен но ще напиша отделна тема в основния форум май :arrow: сега ще видя :arrow: просто искам всички да го прочетат :idea:
Изображение

Назад към E30