Предстои покупка Е32
Модератор: Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
ivan1979g написа:Частите за тоя модел са по-скъпи и се намират по-трудно втора употреба. Разходите няма да са малки, въпреки че пишеш че подръжката не те притеснява. Разхода даже и на метан ще е бая висок. Тази кола е по-скоро за маниаци, а не за вършене на работа. Лично мнение. Успех с покупката.

Може би Е39 с подходящия двигател за твоите възможности е по добрия избор за теб

E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
Chakya написа:Точно тва е 7-ка е уникален, яко возило е ,и цената е добра ще го взема за 4000 лв, само тенекия има за правене.
Провери я хубаво колата, щото може да излезне много над тези 4000. Едно момче от форума има Е32 http://www.bmwpower-bg.net/forums/profi ... ile&u=1490
Той май разбира доста (не го познавам, но така съм чувал), разберете се да я погледне. Не му казвай обаче, че ти си тоя дето ще слага метан на 750i, защото няколко мнения понапред повръща при тази идея

Сериозно, едва ли някой има опит от метан на такава кола. Технологично този V12 е два събрани редови шестака. Търси някои с метан с двигател с два клапана на цилиндър (м20 му е името на шестака с два клапана). Но "събиране" е условно, V12 двигателя си е по-особен. Има доста Мерцедеси S500 и S600 W140, но на пропан-бутан. Хората си ги карат и твърдят, че нямат проблеми. Те обаче и да имат няма да кажат, за да не развалят имиджа си на газари. При газта/метана и БМВ-тата работата е малко кисела. Едни казват, че нямат проблеми, други, че същата кола и газ са несъвместими. Т.нар. майстори-газаджий не са много наясно, от 5 човека 5 различни мнения. Няма как да разбереш преди сам да сложиш.
Един съвет като за накрая--не се хвърляй на колата, защото си се впечатлил от нея. Това е БМВ, много ясно че е супер. Мисли колко струва да оправиш мърлящината на предишните собственици.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
и аз не мисля че е срамно
все пак е и по екологично гориво
аз лично съм привърженик на LPG-то
все пак се отделят около 80% водни пари
а когато колата е с огромен двигател това е мн добре
освен това в европа дават сертификат евро 2 ако имаш газ
все пак е и по екологично гориво
аз лично съм привърженик на LPG-то
все пак се отделят около 80% водни пари
а когато колата е с огромен двигател това е мн добре
освен това в европа дават сертификат евро 2 ако имаш газ

- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
Chakya написа:Точно тва е 7-ка е уникален, яко возило е ,и цената е добра ще го взема за 4000 лв, само тенекия има за правене.
НЕ СЕ ЛЪЖИ, и аз взех за 4000лв мойта и уж нищо и нямаше, стъпи ми на 6.500 до де тръгне като 3.5 Разгледай ч детайлно преди да я купиш се пак собствениците на 7мици са по големи тарикати от тия с 3ките и знаят как да те врътнат доста по добре

И тва с метана, не се излагай

- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
начи аз съм същия случай
взех я за за 4500 и досега съм налял 1600лв.
ако ти се занимава давай
сега имам да наливам още за изправяне на ламарините и цялостно пребоядисване, както и нови лайсни от едната страна
а бе какво ли не
но не е евтино никак
за сравнение само задните амортисьори са 600-700лв
взех я за за 4500 и досега съм налял 1600лв.
ако ти се занимава давай
сега имам да наливам още за изправяне на ламарините и цялостно пребоядисване, както и нови лайсни от едната страна
а бе какво ли не
но не е евтино никак
за сравнение само задните амортисьори са 600-700лв

Колега, имам впечатления от V12, че се моташе тука един из гаража
Моята е32ка, (тая от аватара) я взех с газ, беше карана преди мене на това нещо, наречено гориво. В момента в който я купих, изхвърлих и бутилката и плочките, все още обаче си ми седят превключвача и изпарителя, щото не ми остава време да ги изхвърля. Само ще ти кажа, че колата се кара от повече от година само на бензин, и все още бера ядове отвреме наверме щото има грешки по комповете и не ми остава врме еда ида да ми ги порваят. В същия момент, еин приятел взе на Станчев е34ката, която си е с газ ама слагана в Италия, ми няма проблеми, кара си я и на газ и на бензин безгрижно. Съвмет от мен, неслагай никакви други алтернативни горима, щото съм убеден, че тук в БГ няма човек дето да каже, да аз съм слагал на такъмв мотор газ или метан се тая, и знам какво и как да направя и да върви ида ти дам гаранция. Вярно е, че има и Гкласи и АМГта и Скласи и други такива на газ, ама къде и как са правени никой незнае, как вървят също никой незнае. Още повече кто туриш метан, тая кола ще клекне, ако е без нивомат, а ако има то той не е първа младост и ще се скапе по-бързо, след туй, секънд хенд, амортесьори идваш при мене ама оставяш 500лв, нови са над 3 бона. А ако сложиш обикновенни, питай Допестара, ка му е изсулена колата без газ, без метан. Имам един клиент с е34 туринг, с две бутилки метан е, колата е с нивомат и с червени пружини, и пак седи изсулена отзад. Това ми е коментара, ти си прави сметка. Моята кола е с 2.8 двг в момента, по магистралата си върви с 200 безгрижно, при диапазон 140-170 дава 10 разход, в града ми дава 15-19 с доста настъпване, с 16ките даваше твърди 15ки, сега е с 255ци. Щом пътуваш, не ти трябва 300коня мотор и 200 стигат. А за 4 бона, това не е 750, гарантирам ти, или ако случайно е читав екземпляр, не е читав на документи, няма филм 750 на такава цена и то читаво. Че аз на мойто му искам 8000. Взех го миналата година авуст и ми се върза тогава 5500, с всичко правено в момента по него, ми е над 8, ама го давам и по-малко щото е ясно, че от кола пари не се избиват 

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2