Мъжът и жената интимно

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

Re: :)

Мнение от Is. » 18 Апр 2007, 17:43

Angel eyes написа:Това за жените и хората не съм много съгласна да ви кажа! :roll: Ама то е разбираемо,защото съм жена! :mhihi: .....Четох темата и си задавам въпроса,какво да правят жените,ако на тях им бъде отказано!? :P :roll: На мен това ми се случва,какво да направя в тази ситуация,имате ли идеи?Това за пазара не става да се прилага! :mhihi: Не че ще се правя цял цирк за едната физиономия,но ми е интересно какво ще кажете!...Така,че виждате ли всяко правило си има изключения,когато ще се гушкате,ще се гушкате,но когато правите секс - ще се прави както трябва! 8)
Тези истории не ги прилагайте у дома си,ще стане още по-зле! :P :mhihi: ....Видях,че и любовницата се споменава,ама и тя е жена може да прави същото,като жена ви,нямате гаранция!Затова внимавайте кой си избирате да Ви придружава,както се казва,за да няма хър мър после! :mhihi: 8)

....Интересна гледна точка... :kuku: :kuku: :kuku:
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 19 Апр 2007, 8:54

Angel eyes написа:Това за жените и хората не съм много съгласна да ви кажа! :roll: Ама то е разбираемо,защото съм жена! ...

аз по-надолу не четох...
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

кандидат ентусиаст
Аватар

:)

Мнение от Angel eyes » 19 Апр 2007, 13:18

Ама така си е бре хора,както Ви казвам! :mhihi:
Прочети останалата част от поста ми и ще разбереш,че първото ми изречение е просто формална шегичка! :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gottlos » 19 Апр 2007, 15:18

Angel eyes написа:Ама така си е бре хора,както Ви казвам! :mhihi:
Прочети останалата част от поста ми и ще разбереш,че първото ми изречение е просто формална шегичка! :lol:

Значи признаваш(без бой!),че жените не са хора? :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 19 Апр 2007, 15:26

Жените са съвсем друг клон на еволюцията

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше e34 520
Мечтае да кара: E34 535

Мнение от TheBlame » 19 Апр 2007, 16:18

Фил написа:Жените са съвсем друг клон на еволюцията

:mhihi: :mhihi: :mhihi: има нещо верно

като един път седя с един познат и по едно време нещо го закачам що все влачи с него някви тъпи пу*** със себе си не може ли нормална жена да си намери и той ми вика "кажи каде бе да се оженя за нея" :mhihi: :mhihi: :mhihi:
За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ

Алчността убива всички !

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Angel eyes » 19 Апр 2007, 18:53

Gottlos значи да ти кажа честно има жени,дето и аз си викам,че не са хора,че са много глупави,прости и ограничени....с една дума тъпи п**ки! :confused: ,ама тук говоря в частност за мен :mhihi: :P и тези,които имат нещо под косата и под големия бюст! 8) :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gottlos » 19 Апр 2007, 21:46

Аиде-е-е! Винаги така става!Знам си аз! Стане ли въпрос за големия бюст и клякам! :banghead: Разбра се,че има изключения и съм сигурен даже,че ти си едно от тях.Кажи сега за бюста-колко е голям :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

..

Мнение от Is. » 20 Апр 2007, 8:21

Gottlos написа:Аиде-е-е! Винаги така става!Знам си аз! Стане ли въпрос за големия бюст и клякам! :banghead: Разбра се,че има изключения и съм сигурен даже,че ти си едно от тях.Кажи сега за бюста-колко е голям :lol:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Еей,любопиткооо :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:yes: :yes: :yes:
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 20 Апр 2007, 9:02

Не е само той, ша знайш :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Angel eyes » 20 Апр 2007, 13:28

Хехехехе Gottlos съгласи се с мен,че съм от изключенията, само заради единия голям бюст! :mhihi:....Даже само заради самото предположение,че е така! :mhihi: :angel:
Естествено,в един форум с предимно мъжко присъствие,всяка девойка ще предизвика любопитство! 8) :lol: ....Пълна излагация :P :winky: виждали сте ме по сбирки 100%,как не се сещате! :shock: :D ...шегувам се разбира се,на челото ми не е изписан ника ми! :mhihi:
П.С В аватара ми е "скрита" моя снимка,малко е бледичка,но който ме познава ще се сети коя съм и ще си отговори на възникналите въпроси! :P ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gottlos » 20 Апр 2007, 14:23

Сега започвам да преглеждам обстоино всички снимки от сбирките на Еко и ще те открия коя си,да знаеш! :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bobolink » 20 Апр 2007, 15:20

Ми то....понякога става и обратното! Тя иска да правиме секс, аз нещо не съм на кеф....уж почваме там...и де да знам бре! Не знам що става така...много е сложно за обясняване, ама понякога се получава "скука в секса", от липса на активност от нейна страна и приятелчето.....умира!!! :confused: Съответно имаме доза сръдня и всички последствия от това!
Та исках да каж, че понякога на човек наистина не му се прави секс и правенето "по принуда" не води до особени подвизи!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Angel eyes » 20 Апр 2007, 15:27

Е да то зависи от много фактори комплексно и в никакъв случай не трябва да говорим за задължение,на сила хубост не става,както се вика! :!: Ама мъжете са по-активни от жените за това,все едно да "каниш" куче с луканка и то да не иска да я яде! :lol: :mhihi:
П.С Шегата настрана,винаги има някаква причина за отказа било то на мъжа или на жената!Някакви свади,напрежение в ежедневието и т.н.т!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bobolink » 20 Апр 2007, 15:30

Абе зависи от "луканката" :D :D :D :D :D :D
и от кучето!? Може да е вегетарианец? :D

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории