Мъжът и жената интимно
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
Re: :)
Angel eyes написа:Това за жените и хората не съм много съгласна да ви кажа!Ама то е разбираемо,защото съм жена!
.....Четох темата и си задавам въпроса,какво да правят жените,ако на тях им бъде отказано!?
![]()
На мен това ми се случва,какво да направя в тази ситуация,имате ли идеи?Това за пазара не става да се прилага!
Не че ще се правя цял цирк за едната физиономия,но ми е интересно какво ще кажете!...Така,че виждате ли всяко правило си има изключения,когато ще се гушкате,ще се гушкате,но когато правите секс - ще се прави както трябва!
![]()
Тези истории не ги прилагайте у дома си,ще стане още по-зле!![]()
....Видях,че и любовницата се споменава,ама и тя е жена може да прави същото,като жена ви,нямате гаранция!Затова внимавайте кой си избирате да Ви придружава,както се казва,за да няма хър мър после!
![]()
....Интересна гледна точка...

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- Andronoff
- триногата
-
Angel eyes написа:Това за жените и хората не съм много съгласна да ви кажа!Ама то е разбираемо,защото съм жена! ...
аз по-надолу не четох...
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- Angel eyes
- кандидат ентусиаст
-
:)
Ама така си е бре хора,както Ви казвам!
Прочети останалата част от поста ми и ще разбереш,че първото ми изречение е просто формална шегичка!

Прочети останалата част от поста ми и ще разбереш,че първото ми изречение е просто формална шегичка!

- Gottlos
- младши ентусиаст
-
Angel eyes написа:Ама така си е бре хора,както Ви казвам!![]()
Значи признаваш(без бой!),че жените не са хора?

- TheBlame
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше e34 520
- Мечтае да кара: E34 535
Фил написа:Жените са съвсем друг клон на еволюцията

като един път седя с един познат и по едно време нещо го закачам що все влачи с него някви тъпи пу*** със себе си не може ли нормална жена да си намери и той ми вика "кажи каде бе да се оженя за нея"

За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
- Angel eyes
- кандидат ентусиаст
-
Gottlos значи да ти кажа честно има жени,дето и аз си викам,че не са хора,че са много глупави,прости и ограничени....с една дума тъпи п**ки!
,ама тук говоря в частност за мен
и тези,които имат нещо под косата и под големия бюст!

- Gottlos
- младши ентусиаст
-
Аиде-е-е! Винаги така става!Знам си аз! Стане ли въпрос за големия бюст и клякам!
Разбра се,че има изключения и съм сигурен даже,че ти си едно от тях.Кажи сега за бюста-колко е голям 

- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
..
Gottlos написа:Аиде-е-е! Винаги така става!Знам си аз! Стане ли въпрос за големия бюст и клякам!Разбра се,че има изключения и съм сигурен даже,че ти си едно от тях.Кажи сега за бюста-колко е голям

Еей,любопиткооо

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- Angel eyes
- кандидат ентусиаст
-
Хехехехе Gottlos съгласи се с мен,че съм от изключенията, само заради единия голям бюст!
....Даже само заради самото предположение,че е така!
Естествено,в един форум с предимно мъжко присъствие,всяка девойка ще предизвика любопитство!
....Пълна излагация
виждали сте ме по сбирки 100%,как не се сещате!
...шегувам се разбира се,на челото ми не е изписан ника ми!
П.С В аватара ми е "скрита" моя снимка,малко е бледичка,но който ме познава ще се сети коя съм и ще си отговори на възникналите въпроси!

Естествено,в един форум с предимно мъжко присъствие,всяка девойка ще предизвика любопитство!

П.С В аватара ми е "скрита" моя снимка,малко е бледичка,но който ме познава ще се сети коя съм и ще си отговори на възникналите въпроси!

- Gottlos
- младши ентусиаст
-
Сега започвам да преглеждам обстоино всички снимки от сбирките на Еко и ще те открия коя си,да знаеш! 

Ми то....понякога става и обратното! Тя иска да правиме секс, аз нещо не съм на кеф....уж почваме там...и де да знам бре! Не знам що става така...много е сложно за обясняване, ама понякога се получава "скука в секса", от липса на активност от нейна страна и приятелчето.....умира!!!
Съответно имаме доза сръдня и всички последствия от това!
Та исках да каж, че понякога на човек наистина не му се прави секс и правенето "по принуда" не води до особени подвизи!

Та исках да каж, че понякога на човек наистина не му се прави секс и правенето "по принуда" не води до особени подвизи!
- Angel eyes
- кандидат ентусиаст
-
Е да то зависи от много фактори комплексно и в никакъв случай не трябва да говорим за задължение,на сила хубост не става,както се вика!
Ама мъжете са по-активни от жените за това,все едно да "каниш" куче с луканка и то да не иска да я яде!
П.С Шегата настрана,винаги има някаква причина за отказа било то на мъжа или на жената!Някакви свади,напрежение в ежедневието и т.н.т!

П.С Шегата настрана,винаги има някаква причина за отказа било то на мъжа или на жената!Някакви свади,напрежение в ежедневието и т.н.т!