Спешно съвет
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Спешно съвет
значи на кратко, снощи се поднесох на един завой и се нацепих зверски в един бордюр със задницата. на пръв поглед джантата не става за нищо и е хлътнала яко на вътре, носачите са скъсани и някакви топчета от лагер изпадаха...
та въпроса ми е дали от такъв удар може да се размести купето, защото в долния си ъгъл задната врата е леко излязла и багажника е с леко различен луфт от двете страни.
и най важното защо не пали...? има токове но като завъртя прищраква нещо и не върти?
ясно че на събор няма да се ходи
абе направо....
ако някой може да помогне ще съм много благодарен!
пс мой приятел който караше зад мен каза че задницата се е отлепила с около един метър от асфалта
та въпроса ми е дали от такъв удар може да се размести купето, защото в долния си ъгъл задната врата е леко излязла и багажника е с леко различен луфт от двете страни.
и най важното защо не пали...? има токове но като завъртя прищраква нещо и не върти?
ясно че на събор няма да се ходи

ако някой може да помогне ще съм много благодарен!
пс мой приятел който караше зад мен каза че задницата се е отлепила с около един метър от асфалта

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
казва се crash-sensor и един път задействан НЕ може да се ресетне. Трябва да се смени и да се изтрие паметта иначе при всяко прочитане ще има написано, че колата е претърпяла катастрофа и е вечно твоя 

И аз имах подобно преживяване с миналото ми БМВ, но не чак толкова тежко. Всичко отзад беше за смяна освен дисковете с накдладките обаче също въобще не движеше въобще и се оказа, че датчика за накладките се е бил прерязал. Купето обаче не беше усукано тъй като аз се ударих в бордюр, а те са нисичк. Като цяло много кофти работа.. ама то така се учи човек. Важното е само да няма счупени кости па ламарините ще се оправят
There is no replacement for displacement
- kronos
- ентусиаст
-
днес я закарах в сервиз и се оказа че всичко отзад в ляво е за смяна.
а този сензор какво представлява, и заради него ли не иска да запали. и също коя памет трябва да се затрие, на сензора или на компа, щото аз и без това мислих да я чипосвам.
най ми е зор джантата, че е една такава странна, за Z8 ги водят по принцип, но там ми излизат само 18" а моите са 17" 8J.
а този сензор какво представлява, и заради него ли не иска да запали. и също коя памет трябва да се затрие, на сензора или на компа, щото аз и без това мислих да я чипосвам.
най ми е зор джантата, че е една такава странна, за Z8 ги водят по принцип, но там ми излизат само 18" а моите са 17" 8J.
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
kronos написа:най ми е зор джантата, че е една такава странна, за Z8 ги водят по принцип, но там ми излизат само 18" а моите са 17" 8J.
Значи джантата ти е реплика!

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
да сензора блокира запалването като имобилайзер. Незнам къде точно има сензор на твойта, но има задължително един отпред а може и отзад. Питай в Камор не мога да не знаят. Чисти се паметта навсякъде на всички упр. устройства чрез DIS!
- kronos
- ентусиаст
-
направо ми е черно пред очите. оказа се че наистина е реплика джантата, и нз от къде ще търся сега такава. тя е абсолютно същата като на z8-цата но е 17". ако някой се сети да свирка,ще черпя 

kronos написа:направо ми е черно пред очите. оказа се че наистина е реплика джантата, и нз от къде ще търся сега такава. тя е абсолютно същата като на z8-цата но е 17". ако някой се сети да свирка,ще черпя
Това ли е джантата? Защото ако е тя днес мога да питам така или иначе имам работа през Маргел

http://www.margel.info/index_main.html
There is no replacement for displacement
- kronos
- ентусиаст
-
Няма нужда колега, снощи порових из риалоем и се оказа че същия дизайн джанти ги има и за е46 във вариант 17", и може да се поръча от БМВ.
падна ми камък...
все пак благодаря!
падна ми камък...
все пак благодаря!
- kronos
- ентусиаст
-
някой знае ли каде се намира този краш-сензор при е46 (и колко струва). и дали може да се изолира някакси че да може да запали колата. изобщо идея си нямам какво да правя а трябва да я местя в друг сервиз след като и оправят окачването.
И нещо много важно, някой знае ли дали окачването(по специално задното) на 330д е същото като на 320д?
И нещо много важно, някой знае ли дали окачването(по специално задното) на 330д е същото като на 320д?
12 мнения
• Страница 1 от 1