Откраднаха ми колата
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Казвал съм казвам го отново - всички застрахователни компании са пълни с чиновници - (бивши автоджамбази)! Всичко се следи стриктно и както ти си пропуснал да направиш това със застраховката е нормално да я гепят. Срещу сумата ще ти я върнат, но моя съвет е да не се съгласяш на тази сума! Кажи, че нямаш от къде да ги вземеш тия пари и да се спасяват! ТЕ ЩЕ ТЕ ПОТЪРСЯТ ОТНОВО! Тогава им предложи наполовина и ако не този път то след няколко дни ще се съгласят а относно дали ще е всичко наред - почти съм сигурен, че ще е без навигация 

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Колега качвай се на Е36-цата и обикаляй да я търсиш
Големите паркинги на всички блокове около вас и в близките квартали.
Ако имаш познати бакшиши кажи им да я пуснат по станциите.
Обещаи им пари.
Дано да я намериш.
Знам как се чувстваш много е неприятно.
От опита който имам бих казал,че ако им платиш ще си я получиш без повреди поне при мен нямаше щети освен разбита ключалка и превъртян патрон на стартера с лапа.
Каско му е майката
Деба и мафиотската държава сме

Големите паркинги на всички блокове около вас и в близките квартали.
Ако имаш познати бакшиши кажи им да я пуснат по станциите.
Обещаи им пари.
Дано да я намериш.
Знам как се чувстваш много е неприятно.
От опита който имам бих казал,че ако им платиш ще си я получиш без повреди поне при мен нямаше щети освен разбита ключалка и превъртян патрон на стартера с лапа.
Каско му е майката

Деба и мафиотската държава сме

- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Кво да кажа... днес са разбили 3 апартамента във входа посред бял ден, преди 1 месец 4 апартамента в другия вход... цял ден с куки се разправям и само цъкат с език и се чудят де да се почешат....
Съжалявам за загубата колега, крадливо племе сме и хора няма да станем... ако имам възможност се изнасям от тая държава без да ми е жал!

---
- texudo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: усмихнат
- Мечтае да кара: совалка
не искам да обидя колегата PGV ,но този съвет е без коментар и те съветвам да не го правиш само главоболия ще си навлечеш,да не е правилно,но такава ни е държавата,
"Наслаждавай се на малките неща,осбено на половия си орган.Големите проблеми тръгват от малките работи..."
Знам, но може да се обмисли като възможност. А как може човек по принцип да бъде сигурен, че ще му върнат колата? Айде да не е сега в момента, ама мисля че извършителите и организаторите трябва да го си отнесат рано или късно. Ясно е, че колегата ще постъпи както реши, и както позволява ситуацията. Но с полицията не е толкова лоша идея - хващат ги такива крадци ако решат.
А такава ни е държавата и ще е такава до голяма степен ако продължим да се примиряваме и да не правим нищо, а да им играем по свирката на рекетьорите.
А такава ни е държавата и ще е такава до голяма степен ако продължим да се примиряваме и да не правим нищо, а да им играем по свирката на рекетьорите.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
защо на никой не му хрумва да се обади човека на куките ? сега влизаме в съюза ,такива неща не се толерират вече .. според мен ще ги спипат ,аз бих се обадил веднага ,имам и познати ченгета вкл. съседа ми гледа се сериозно на такива неща и смея да кажа че тука в Шумен коли оранизирано не се крадат ,моята 320ка стоя 3 години без каско пред къщи без дори една лайсничка да изчезне ... нищо не пречи и в СФ да е така !
на един приятел му откраднаха джипа ВРАНГЛЕР от Горубляне от тях.2-3 дни обикаляхме всяка една уличка паркинг абе кадето се сетите иэ цяла СФ. и накрая след ................. сештате се?колата беше на Плиска эад ресторант CAPRI...
идваше ми неэнам кво да направя ама кво...... Така че колега тарси тарси тарси ............

vld даде хубави съседи а на наши познати също им откраднаха колата ама пежо 306
нит звънене нит нищо
и един ден звани там полиция ли нзн и казват че пазач на някф паркинг забелязал кола която ден и нощ не помръдвала
отиват хората и в колата сичко както си е била имало яке и чанта сичко до стотинка вътре тка че и моя съвет е да я търсиш по паркинги абе навсякъде
пожелавам ти да си я намериш само не се отчайвай напълно

и един ден звани там полиция ли нзн и казват че пазач на някф паркинг забелязал кола която ден и нощ не помръдвала
отиват хората и в колата сичко както си е била имало яке и чанта сичко до стотинка вътре тка че и моя съвет е да я търсиш по паркинги абе навсякъде
пожелавам ти да си я намериш само не се отчайвай напълно

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
zvezdo88 написа:ОТКАЗАХ Я. Парите не са ми по възможностите и им казах че немога да им ги платя засега, а те ми отговориха еми господине решението си е вашо.![]()
![]()
Колега, жалба в полицията незабавно, не забравяй че ако убият някой с твоята кола теб ще те търсят после шапкарите!!!!!!!!!!!! В кой район на София е откраднат автомобила????
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4