Откраднаха ми колата
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Казвал съм казвам го отново - всички застрахователни компании са пълни с чиновници - (бивши автоджамбази)! Всичко се следи стриктно и както ти си пропуснал да направиш това със застраховката е нормално да я гепят. Срещу сумата ще ти я върнат, но моя съвет е да не се съгласяш на тази сума! Кажи, че нямаш от къде да ги вземеш тия пари и да се спасяват! ТЕ ЩЕ ТЕ ПОТЪРСЯТ ОТНОВО! Тогава им предложи наполовина и ако не този път то след няколко дни ще се съгласят а относно дали ще е всичко наред - почти съм сигурен, че ще е без навигация 

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Колега качвай се на Е36-цата и обикаляй да я търсиш
Големите паркинги на всички блокове около вас и в близките квартали.
Ако имаш познати бакшиши кажи им да я пуснат по станциите.
Обещаи им пари.
Дано да я намериш.
Знам как се чувстваш много е неприятно.
От опита който имам бих казал,че ако им платиш ще си я получиш без повреди поне при мен нямаше щети освен разбита ключалка и превъртян патрон на стартера с лапа.
Каско му е майката
Деба и мафиотската държава сме
Големите паркинги на всички блокове около вас и в близките квартали.
Ако имаш познати бакшиши кажи им да я пуснат по станциите.
Обещаи им пари.
Дано да я намериш.
Знам как се чувстваш много е неприятно.
От опита който имам бих казал,че ако им платиш ще си я получиш без повреди поне при мен нямаше щети освен разбита ключалка и превъртян патрон на стартера с лапа.
Каско му е майката
Деба и мафиотската държава сме

- theraven_nz
- младши ентусиаст

-
- Кара: G05 / E92 M3
Кво да кажа... днес са разбили 3 апартамента във входа посред бял ден, преди 1 месец 4 апартамента в другия вход... цял ден с куки се разправям и само цъкат с език и се чудят де да се почешат....
Съжалявам за загубата колега, крадливо племе сме и хора няма да станем... ако имам възможност се изнасям от тая държава без да ми е жал!
---
- texudo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: усмихнат
- Мечтае да кара: совалка
не искам да обидя колегата PGV ,но този съвет е без коментар и те съветвам да не го правиш само главоболия ще си навлечеш,да не е правилно,но такава ни е държавата,
"Наслаждавай се на малките неща,осбено на половия си орган.Големите проблеми тръгват от малките работи..."
Знам, но може да се обмисли като възможност. А как може човек по принцип да бъде сигурен, че ще му върнат колата? Айде да не е сега в момента, ама мисля че извършителите и организаторите трябва да го си отнесат рано или късно. Ясно е, че колегата ще постъпи както реши, и както позволява ситуацията. Но с полицията не е толкова лоша идея - хващат ги такива крадци ако решат.
А такава ни е държавата и ще е такава до голяма степен ако продължим да се примиряваме и да не правим нищо, а да им играем по свирката на рекетьорите.
А такава ни е държавата и ще е такава до голяма степен ако продължим да се примиряваме и да не правим нищо, а да им играем по свирката на рекетьорите.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
защо на никой не му хрумва да се обади човека на куките ? сега влизаме в съюза ,такива неща не се толерират вече .. според мен ще ги спипат ,аз бих се обадил веднага ,имам и познати ченгета вкл. съседа ми гледа се сериозно на такива неща и смея да кажа че тука в Шумен коли оранизирано не се крадат ,моята 320ка стоя 3 години без каско пред къщи без дори една лайсничка да изчезне ... нищо не пречи и в СФ да е така !
на един приятел му откраднаха джипа ВРАНГЛЕР от Горубляне от тях.2-3 дни обикаляхме всяка една уличка паркинг абе кадето се сетите иэ цяла СФ. и накрая след ................. сештате се?колата беше на Плиска эад ресторант CAPRI...
идваше ми неэнам кво да направя ама кво...... Така че колега тарси тарси тарси ............
идваше ми неэнам кво да направя ама кво...... Така че колега тарси тарси тарси ............vld даде хубави съседи а на наши познати също им откраднаха колата ама пежо 306
нит звънене нит нищо
и един ден звани там полиция ли нзн и казват че пазач на някф паркинг забелязал кола която ден и нощ не помръдвала
отиват хората и в колата сичко както си е била имало яке и чанта сичко до стотинка вътре тка че и моя съвет е да я търсиш по паркинги абе навсякъде
пожелавам ти да си я намериш само не се отчайвай напълно
и един ден звани там полиция ли нзн и казват че пазач на някф паркинг забелязал кола която ден и нощ не помръдвала
отиват хората и в колата сичко както си е била имало яке и чанта сичко до стотинка вътре тка че и моя съвет е да я търсиш по паркинги абе навсякъде
пожелавам ти да си я намериш само не се отчайвай напълно
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
zvezdo88 написа:ОТКАЗАХ Я. Парите не са ми по възможностите и им казах че немога да им ги платя засега, а те ми отговориха еми господине решението си е вашо.![]()
![]()
Колега, жалба в полицията незабавно, не забравяй че ако убият някой с твоята кола теб ще те търсят после шапкарите!!!!!!!!!!!! В кой район на София е откраднат автомобила????
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4