Това климатик или климатроник е?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Е и моят Климатроник КЛиматик или каквото е е същия ама най-добре за респект на колата е да казвам двузонов климатроник 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- Gottlos
- младши ентусиаст
-
Leon написа:Леле, какви мнения изчетох... Ето няколко ФАКТИ:
1. Като сложиш едни градуси, това чудо, дето му търсите името ги поддържа. Тоест през деня колата се е напекла - пуска студено (колкото може отвън, ако не му включиш "снежинката"), а вечер като захладнее пуска топло, за да докара пак същите градуси.
на моя пък трябва да му завъртя колелцето отгоре,щот не се сеща сам студено или топло да духа, да е.а и дигиталната и дръгня!

Gottlos написа:Leon написа:Леле, какви мнения изчетох... Ето няколко ФАКТИ:
1. Като сложиш едни градуси, това чудо, дето му търсите името ги поддържа. Тоест през деня колата се е напекла - пуска студено (колкото може отвън, ако не му включиш "снежинката"), а вечер като захладнее пуска топло, за да докара пак същите градуси.
на моя пък трябва да му завъртя колелцето отгоре,щот не се сеща сам студено или топло да духа, да е.а и дигиталната и дръгня!
Хвърляй го

_!_
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
в крайна сметка какво се оказа че е
според мен климатика е само 1 копче А/Ц като на старите кошници .. цъкаш и духа студено
има ли градуси би трябвало да е климатроник

според мен климатика е само 1 копче А/Ц като на старите кошници .. цъкаш и духа студено
има ли градуси би трябвало да е климатроник

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
Space написа:Е като не може сам да си наглася силата на духане къв ТРОНИК е?![]()
И няма нищо автоматично в него. Ти му казваш колко да духа, как да го духа и от къде да го духа (мале много духане стана) чист климатиk си е тва....
ей тва е ТРОНИК http://snimka.bg/photo.php?photo_id=2545255
Ако бъркам моля поправете ме
Един въпрос и от мен , как се изписва AUTO на дисплея????
http://img112.imageshack.us/my.php?imag ... tcqjv0.jpg
"Не става само с ядене , трябва и акъл!!!"
- Leon
- старши ентусиаст
-
Не се изписва АУТО на дисплея, само диода на копчето светва. На Е46 мисля, че се изписва на самия дисплей 

Never mistake motion for action...
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Leon написа:Не се изписва АУТО на дисплея, само диода на копчето светва. На Е46 мисля, че се изписва на самия дисплей
E да, ама на мойта като чукна на копчето "AUTO" на дисплея светва също едно "AUTO"

- Leon
- старши ентусиаст
-
Това да не е АУТО като натиснете копчето за циркулация на въздуха с автоматичното регулиране? Това е опция, за която се доплаща и не всички с дигитален климатроник го имат? На копчето под снежинката има нарисувани две кръгчета - едното празно, другото с буквата А в него.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Аз ти казах - като натисна "AUTO" копчето на снимката, показана в горния пост и според настроените градуси се променя въздушният поток (т.е. се регулират духалките) и се изменя обема на входния поток на въздуха към купето от трите по-основни въздуховода - крака, отпред и от към стъклата.... като бъзикам градусите се променят тези неща.... само когато съм натиснал и е активно "AUTO"-то и на дисплея го пише...
Honzik написа:Аз ти казах - като натисна "AUTO" копчето на снимката, показана в горния пост и според настроените градуси се променя въздушният поток (т.е. се регулират духалките) и се изменя обема на входния поток на въздуха към купето от трите по-основни въздуховода - крака, отпред и от към стъклата.... като бъзикам градусите се променят тези неща.... само когато съм натиснал и е активно "AUTO"-то и на дисплея го пише...
Honzik, благодаря ти, че най-накрая го обясни, защото мене ме мързеше

_!_
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет

Има една бъзикня, която съм виждал на дърт Пасат от къде 89 или 90-та и на нея пише TERMOTRONIC

Има един датчик на тавана до ламбата за купето

Какво прави като цяло идея си нямам. Пасаторът нямаше климатик и със сигурност го пишеше тоя Термотроник на таблото с врътките и градусите около врътката за топло студено.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- Leon
- старши ентусиаст
-
Май всички си пишем едно и също по различен начин и сме прави сами за себе си 

46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4