MINI COOPER-CHASING A DREAM..мечтата се превърна в реалност!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: mini cooper 91
Детайли за колата: old mini cooper john cooper edition 1.3 limited

Мнение от Elle » 30 Мар 2007, 14:56

ХАХАХА Е то лесно да не го слушам,но нали той ще го поддържа...пък и минито е във Варна той трябва да ме закара да го взема а и да го огледа за дефекти из двигателя..даже с монтьор се ходи...
намерихте ли ми сервизче? :help:
ИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 30 Мар 2007, 15:06

Aз ще те закарам :mhihi: между другото преди 2-3 месеца една колежка си купи такова МИНИ точно 91 май беше и имаше да му се прави нещо по спирачките там дискове, накладки, нещо и по ходовата част имаше .. като си говорихме не останах с впечатление да са скъпи чарковете, даже напротив, не се сещам какви точно бяха цените :roll:
_!_

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Elle » 30 Мар 2007, 16:37

МНОГО ТЕ МОЛЯ СВЪРЖИ СЕ С НЕЯ И Я ПИТАЙ ОТКЪДЕ ГИ Е ВЗЕЛА И КАКВИ СА БИЛИ ЦЕНИТЕ!!щЕ СЪМ ТИ СТРАШНО БЛАГОДАРНА

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 30 Мар 2007, 21:27

виж сайтовете дето съм ти дал в първия ми пост там ги има цените ... и после си смяташ цената за доставка и ето ти крайната цена
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 30 Мар 2007, 23:07

Оставете я да си троши главата.И без това си мисли че е много отворена и оборотна.Те в КОСМОПОЛИТАН всички за такива се имат,ама само те си вярват и се самонадъхват.Усетила е че с ОПЕЛ и то Корса 91 не е гъзарка и нокой не я забелязва.То тя и на М6 да се качи аз лична пак не бих излизал с нея,да не говорим за друго.Лада ОКА за тая. Или ЗАЗ Таврия!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 31 Мар 2007, 2:07

body написа:Оставете я да си троши главата.И без това си мисли че е много отворена и оборотна.Те в КОСМОПОЛИТАН всички за такива се имат,ама само те си вярват и се самонадъхват.Усетила е че с ОПЕЛ и то Корса 91 не е гъзарка и нокой не я забелязва.То тя и на М6 да се качи аз лична пак не бих излизал с нея,да не говорим за друго.Лада ОКА за тая. Или ЗАЗ Таврия!!!

Недей така ;)
what a helluva ride

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Elle » 31 Мар 2007, 10:24

Body, не виждам защо си толкова агресивен...в крайна сметка аз просто исках съвети относно кола..ако не можеш да ми дадеш просто не пиши...опелът ми беше развален до вчера и така или иначе ми трябва нова..и искам да си взема любимия ми модел..ти нямаш ли?Ти не искаш ли да караш любимата ти кола?Това че имам такова желание прави ли ме веднага кандидат-гъзарка.Моля те погледни какви смешни неща си ми написал по-горе..И Космополитън пък няма абослютно никаква връзка с личностната ми характеристика,така че недей да ми добавяш.И не ме наричай "тая" ако може,нека се уважаваме.

Относно сайтовете,благодаря,разгледах ги,наистина ще са от полза..аз искам да намеря просто и сервиз и части в България ако има..освен ако момичето което си е купувало части наскоро не ги е поръчвало също от чужбина...

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 31 Мар 2007, 11:46

по темата ,
аз доколкото знам минита стари са пред и зад с барабани :confused: кои са тези с дискове?

най-лесно за тебе е да обиколиш магазини за авточасти и да питаш рутинни въпроси от рода на: "колко струват накладки/амортисьори/фарове и т.н." така ще придобиеш представа

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Elle » 02 Апр 2007, 12:58

Аз искам да направя това,но съгласете се че не във всеки сервиз има авточасти за минита..ако имаше щеше да е лесно..искам да ми кажете ако случайно знаете кои може да се занимават с части на този модел мини 91год. В София съм виждала само две коли този модел...зелена с бели ленти и зелено-лилава преливаща...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exy » 02 Апр 2007, 19:28

Щом ти е на сърце взимай го, после ще се справиш някак си с частите и поддръжката. Човек съжалява повече за нещата, които не е направил. Аз вече повече от година оправям мойта кола, но не съжалявам, че я взех, сбъднах си детската мечта.
We love you Ronnie!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Elle » 02 Апр 2007, 21:22

Аз наистина много силно я искам и се хванах на работа за да имам пари за части сама...навих тате...сега новият проблем е КОЙ ИСКА КОРСА???2500ЛВ 1.4 ПЕРФЕКТНО СЪСТОЯНИЕ :help: :help: :help: ;) ;) :!: :!: Не,сериозно..къде да пусна обява освен в mobile.bg?

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 02 Апр 2007, 21:31

what a helluva ride

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 02 Апр 2007, 21:37

Защооооооооо няма кууууууууупър, за тееееееееееб и за меееееен!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 03 Апр 2007, 13:15

vicho написа:Защооооооооо няма кууууууууупър, за тееееееееееб и за меееееен!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Adrenalinka » 03 Апр 2007, 13:19

bmw maniqk ivo bmw написа:
vicho написа:Защооооооооо няма кууууууууупър, за тееееееееееб и за меееееен!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

От 2-ри април всеки може да има ;).... само ако е абонат на b-с****t
Изображение
Жена в колата е като звезда в небето, ти нея виждаш, тя тебе НЕ!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата