MINI COOPER-CHASING A DREAM..мечтата се превърна в реалност!
Модератор: Общи модератори
- Elle
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: mini cooper 91
- Детайли за колата: old mini cooper john cooper edition 1.3 limited
ХАХАХА Е то лесно да не го слушам,но нали той ще го поддържа...пък и минито е във Варна той трябва да ме закара да го взема а и да го огледа за дефекти из двигателя..даже с монтьор се ходи...
намерихте ли ми сервизче?
намерихте ли ми сервизче?

Aз ще те закарам
между другото преди 2-3 месеца една колежка си купи такова МИНИ точно 91 май беше и имаше да му се прави нещо по спирачките там дискове, накладки, нещо и по ходовата част имаше .. като си говорихме не останах с впечатление да са скъпи чарковете, даже напротив, не се сещам какви точно бяха цените 

_!_
- Elle
- кандидат ентусиаст
-
МНОГО ТЕ МОЛЯ СВЪРЖИ СЕ С НЕЯ И Я ПИТАЙ ОТКЪДЕ ГИ Е ВЗЕЛА И КАКВИ СА БИЛИ ЦЕНИТЕ!!щЕ СЪМ ТИ СТРАШНО БЛАГОДАРНА
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
виж сайтовете дето съм ти дал в първия ми пост там ги има цените ... и после си смяташ цената за доставка и ето ти крайната цена
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Оставете я да си троши главата.И без това си мисли че е много отворена и оборотна.Те в КОСМОПОЛИТАН всички за такива се имат,ама само те си вярват и се самонадъхват.Усетила е че с ОПЕЛ и то Корса 91 не е гъзарка и нокой не я забелязва.То тя и на М6 да се качи аз лична пак не бих излизал с нея,да не говорим за друго.Лада ОКА за тая. Или ЗАЗ Таврия!!!
body написа:Оставете я да си троши главата.И без това си мисли че е много отворена и оборотна.Те в КОСМОПОЛИТАН всички за такива се имат,ама само те си вярват и се самонадъхват.Усетила е че с ОПЕЛ и то Корса 91 не е гъзарка и нокой не я забелязва.То тя и на М6 да се качи аз лична пак не бих излизал с нея,да не говорим за друго.Лада ОКА за тая. Или ЗАЗ Таврия!!!
Недей така

what a helluva ride
- Elle
- кандидат ентусиаст
-
Body, не виждам защо си толкова агресивен...в крайна сметка аз просто исках съвети относно кола..ако не можеш да ми дадеш просто не пиши...опелът ми беше развален до вчера и така или иначе ми трябва нова..и искам да си взема любимия ми модел..ти нямаш ли?Ти не искаш ли да караш любимата ти кола?Това че имам такова желание прави ли ме веднага кандидат-гъзарка.Моля те погледни какви смешни неща си ми написал по-горе..И Космополитън пък няма абослютно никаква връзка с личностната ми характеристика,така че недей да ми добавяш.И не ме наричай "тая" ако може,нека се уважаваме.
Относно сайтовете,благодаря,разгледах ги,наистина ще са от полза..аз искам да намеря просто и сервиз и части в България ако има..освен ако момичето което си е купувало части наскоро не ги е поръчвало също от чужбина...
Относно сайтовете,благодаря,разгледах ги,наистина ще са от полза..аз искам да намеря просто и сервиз и части в България ако има..освен ако момичето което си е купувало части наскоро не ги е поръчвало също от чужбина...
- Elle
- кандидат ентусиаст
-
Аз искам да направя това,но съгласете се че не във всеки сервиз има авточасти за минита..ако имаше щеше да е лесно..искам да ми кажете ако случайно знаете кои може да се занимават с части на този модел мини 91год. В София съм виждала само две коли този модел...зелена с бели ленти и зелено-лилава преливаща...
- Elle
- кандидат ентусиаст
-
Аз наистина много силно я искам и се хванах на работа за да имам пари за части сама...навих тате...сега новият проблем е КОЙ ИСКА КОРСА???2500ЛВ 1.4 ПЕРФЕКТНО СЪСТОЯНИЕ
Не,сериозно..къде да пусна обява освен в mobile.bg?

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Защооооооооо няма кууууууууупър, за тееееееееееб и за меееееен!!!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- Adrenalinka
- младши ентусиаст
-
bmw maniqk ivo bmw написа:vicho написа:Защооооооооо няма кууууууууупър, за тееееееееееб и за меееееен!!!![]()
![]()
![]()
![]()
От 2-ри април всеки може да има