малко полезно инфо в Избора на нитро система

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 28 Мар 2007, 9:34

_KELE6A_ написа:Хах а колко горе долу струва тази екстричка в България?Защото тук гледам смешни цени от малко над 1000лв. :shock: Аз си мислех и бях чул някъде за доста по височки цени.Ако е така,че то излиза по евитино от метана Нитро системата :)

То мой да излиза по ефтино ама далий по икономично е въпроса :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Преди време КОБРА продаваше една система за 1000лв ако не се лъжа.Май не беше нова ама според мене по ефтинка едва ли ще намериш. :winky:

Потребител
Аватар

Мнение от _KELE6A_ » 28 Мар 2007, 11:18

Така е,хубавите неща са скъпи.Всъшност кво се оказа не е скъпа уредбата ама като я сложиш идат мъките :mhihi: :mhihi:
A btw не съм чувал до сега метан на баварец,нещо по въпроса?Голяма гавра ли е тфа за някой Е36 да кажем 192к.с.?!И колко по икономично би било?Поне за дълъг път да не се бъркаме дълбоко..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 28 Мар 2007, 11:30

1Не мисля че ако караш 325 ше си сложиш метан ;)
2После метана е с толкова тежки бутилки че ше требе и окачването да подсилваш
3Майни тая гавра

Потребител
Аватар

Мнение от _KELE6A_ » 28 Мар 2007, 12:29

Хехе ми просто ми беше интересно..а тфа за теглото го знам аз.Един познат си сложи на голфа и ся едва се влачи по баира хахах като са има предвид и "мощния" му мотор от 1.4ми хахахах
А не на баварец наистина ше е тъпо да се слага метан.Аз като видя някой газ да сложи..лошо ми стаа.Метана верно евтин и поече вари от газта ама тъпо е.То като ше е така да караме всички голчета и хлопели.хахах поне с горивото нп :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330i, 750i

Мнение от NITRO DRIVER » 28 Мар 2007, 15:03

_KELE6A_ написа:A btw не съм чувал до сега метан на баварец,нещо по въпроса?Голяма гавра ли е тфа за някой Е36 да кажем 192к.с.?!И колко по икономично би било?Поне за дълъг път да не се бъркаме дълбоко..

Аз лично съм виждал поне 20 БМВ-та на метан (само в София).
Сред тях имаше и такива с доста големи двигатели - 535i и 740i.
За тежките бутилки също има решение - скоро ще има внос на карбонови бутилки, които са 2 пъти по-леки от стоманените.
А по въпроса за икономичността - 3 пъти по-евтино е от бензина :!:
Gasoline is for washing parts, alcohol is for drinking аnd nitro is for racing.

Потребител
Аватар

Мнение от _KELE6A_ » 28 Мар 2007, 23:38

NITRO DRIVER написа:
_KELE6A_ написа:A btw не съм чувал до сега метан на баварец,нещо по въпроса?Голяма гавра ли е тфа за някой Е36 да кажем 192к.с.?!И колко по икономично би било?Поне за дълъг път да не се бъркаме дълбоко..

За тежките бутилки също има решение - скоро ще има внос на карбонови бутилки, които са 2 пъти по-леки от стоманените.

Е такива мнения ме радват!! 8) Обаче..аз не съм запознат много с тия метановите уредби.Чувал съм,че доста по добре се държи двигателя и е доста по пъргав от пропана,едва ли не като бензина..незнам,само съм чувал от приятели.Интересува ме има ли проблем да си се кара бмв-то на метан постоянно,а само за гонки да предизвикваме водовъртеж в резервоара :twisted: Гъзари сме ама живеем в БГ все пак ;)

Потребител
Аватар

Мнение от _KELE6A_ » 28 Мар 2007, 23:42

А щом казваш 740i на метан..интересно хм..
Как ли ще изглежда комбинацията от метан,нитро,турбо и шлайфане..не ми се мисли :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 28 Мар 2007, 23:42

_KELE6A_ написа:
NITRO DRIVER написа:

Е такива мнения ме радват!! 8) Обаче..аз не съм запознат много с тия метановите уредби.Чувал съм,че доста по добре се държи двигателя и е доста по пъргав от пропана,едва ли не като бензина..незнам,само съм чувал от приятели.Интересува ме има ли проблем да си се кара бмв-то на метан постоянно,а само за гонки да предизвикваме водовъртеж в резервоара :twisted: Гъзари сме ама живеем в БГ все пак ;)

Може всичко може ;) И кво ти ше си сложиш метановата уредба дето тежи да не кажа 200кг и като я напълниш и бензин като сипеш и ходи се гони после :mhihi: Голфчета,астри на секи светофар ще ти се гаврят ;)
Тъй че караш си БМВ-то на бензин или си зимаш икономична кола и не се праиш на кисел с БМВ :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от _KELE6A_ » 28 Мар 2007, 23:50

Хахаха човек ае ти не спиш ли баси образа си..честно тая заран пиша и ти веднага след мен хехех и ся пак.Ей ше стана в 5ч сутринта и ако пак си тука са фърлям от 7-я етаж :mhihi:
По темата си прав до някъде щото ше тежи (колегата NITRO DRIVER даде добро до някъде решение..)обаче едно е да се возиш евтино на хлопел корса примерно,а друго е на некой дзвер нале ;)
А тфа,че ше ми гори пак км 10 кинта на 100..нищо не е
Е верно корсата ше гори 3-4лв ама..слез на земята аз и хлопел хахах

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M3CSL » 29 Мар 2007, 12:28

Много рано са разпуснали детската градина ми се струва...
Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt :mrgreen:

Потребител
Аватар

Мнение от _KELE6A_ » 29 Мар 2007, 12:42

Ахам те в Свищов са така.По брачед ми знам :D

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

....

Мнение от Is. » 26 Апр 2007, 12:49

:kuku: :kuku: :kuku:
...тая тема от къде тръгна....па каде отиде
:ahah: :ahah: :ahah:
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

Предишна

Назад към Tuning