малко полезно инфо в Избора на нитро система
Модератор: bum_bum
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
_KELE6A_ написа:Хах а колко горе долу струва тази екстричка в България?Защото тук гледам смешни цени от малко над 1000лв.Аз си мислех и бях чул някъде за доста по височки цени.Ако е така,че то излиза по евитино от метана Нитро системата
То мой да излиза по ефтино ама далий по икономично е въпроса

Преди време КОБРА продаваше една система за 1000лв ако не се лъжа.Май не беше нова ама според мене по ефтинка едва ли ще намериш.

Хехе ми просто ми беше интересно..а тфа за теглото го знам аз.Един познат си сложи на голфа и ся едва се влачи по баира хахах като са има предвид и "мощния" му мотор от 1.4ми хахахах
А не на баварец наистина ше е тъпо да се слага метан.Аз като видя някой газ да сложи..лошо ми стаа.Метана верно евтин и поече вари от газта ама тъпо е.То като ше е така да караме всички голчета и хлопели.хахах поне с горивото нп
А не на баварец наистина ше е тъпо да се слага метан.Аз като видя някой газ да сложи..лошо ми стаа.Метана верно евтин и поече вари от газта ама тъпо е.То като ше е така да караме всички голчета и хлопели.хахах поне с горивото нп

- NITRO DRIVER
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330i, 750i
_KELE6A_ написа:A btw не съм чувал до сега метан на баварец,нещо по въпроса?Голяма гавра ли е тфа за някой Е36 да кажем 192к.с.?!И колко по икономично би било?Поне за дълъг път да не се бъркаме дълбоко..
Аз лично съм виждал поне 20 БМВ-та на метан (само в София).
Сред тях имаше и такива с доста големи двигатели - 535i и 740i.
За тежките бутилки също има решение - скоро ще има внос на карбонови бутилки, които са 2 пъти по-леки от стоманените.
А по въпроса за икономичността - 3 пъти по-евтино е от бензина

Gasoline is for washing parts, alcohol is for drinking аnd nitro is for racing.
NITRO DRIVER написа:_KELE6A_ написа:A btw не съм чувал до сега метан на баварец,нещо по въпроса?Голяма гавра ли е тфа за някой Е36 да кажем 192к.с.?!И колко по икономично би било?Поне за дълъг път да не се бъркаме дълбоко..
За тежките бутилки също има решение - скоро ще има внос на карбонови бутилки, които са 2 пъти по-леки от стоманените.
Е такива мнения ме радват!!

_KELE6A_ написа:NITRO DRIVER написа:_KELE6A_ написа:A btw не съм чувал до сега метан на баварец,нещо по въпроса?Голяма гавра ли е тфа за някой Е36 да кажем 192к.с.?!И колко по икономично би било?Поне за дълъг път да не се бъркаме дълбоко..
Е такива мнения ме радват!!Обаче..аз не съм запознат много с тия метановите уредби.Чувал съм,че доста по добре се държи двигателя и е доста по пъргав от пропана,едва ли не като бензина..незнам,само съм чувал от приятели.Интересува ме има ли проблем да си се кара бмв-то на метан постоянно,а само за гонки да предизвикваме водовъртеж в резервоара
Гъзари сме ама живеем в БГ все пак
Може всичко може

Тъй че караш си БМВ-то на бензин или си зимаш икономична кола и не се праиш на кисел с БМВ

Хахаха човек ае ти не спиш ли баси образа си..честно тая заран пиша и ти веднага след мен хехех и ся пак.Ей ше стана в 5ч сутринта и ако пак си тука са фърлям от 7-я етаж
По темата си прав до някъде щото ше тежи (колегата NITRO DRIVER даде добро до някъде решение..)обаче едно е да се возиш евтино на хлопел корса примерно,а друго е на некой дзвер нале
А тфа,че ше ми гори пак км 10 кинта на 100..нищо не е
Е верно корсата ше гори 3-4лв ама..слез на земята аз и хлопел хахах

По темата си прав до някъде щото ше тежи (колегата NITRO DRIVER даде добро до някъде решение..)обаче едно е да се возиш евтино на хлопел корса примерно,а друго е на некой дзвер нале

А тфа,че ше ми гори пак км 10 кинта на 100..нищо не е
Е верно корсата ше гори 3-4лв ама..слез на земята аз и хлопел хахах
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
....

...тая тема от къде тръгна....па каде отиде

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3