MINI COOPER-CHASING A DREAM..мечтата се превърна в реалност!
Модератор: Общи модератори
- Elle
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: mini cooper 91
- Детайли за колата: old mini cooper john cooper edition 1.3 limited
MINI COOPER-CHASING A DREAM..мечтата се превърна в реалност!
Имам си миниииии!!!!Това е най-красивата кола на света..ще добавя снимки утре сега бързам да се похваля...с две бели ленти с подписа на Джон Купър и бял покрив и бели огледалца...завива страхотно,върви супер,юбилеен модел няма друг в България..направоооо летя!!
С БЛАГОДАРНОСТИ НА КОЛЕГАТА STAN ОТ ФОРУМА,КОЙТО МИ Я ПОКАЗА!!!!
НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ ОТ МЕЧТИТЕ СИ..ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО СЕГА!!!
Здравейте,аз съм Reese от Космо форума,някои от вас ме познават от националната среща в Пловдив а с други може би ще се запознаем сега....hi,hi,hi
Тъй като знам че сте вещи в тези неща бих искала да ви помоля за малко помощ относно АВТОЧАСТИТЕ...видях че има тема за части и продажби,но аз все пак питам не за BMW а за MINI и реших, че може би тук е по-подходящо...
Баща ми се опитва да ме убеди че частите за мини са много скъпи и трудно откриеваеми...Искам да ви попитам доколко това е така и къде се намират..дали може да ми предложите някакъв on-line каталог където мога да видя цени или вие може направо да ми кажете такива ако случайно имате инфо...Става въпрос за части втора употреба -такива не от официалния сервиз на мини...
Трябват ми части за стари модели..искам да ми вземат едно сладурче 91г и струва толкова колкото е моята гадост (кола) -3000лв.
Единственото което спира баща ми е,че частите били 3 пъти по скъпи от тези на сегашната ми кола-опел корса 91г.
Е, ТОВА НАИСТИНА ЛИ Е ТАКА?
Предполагам че са по-скъпи но всъщност доколко?Неприемливо ли е?
Ще съм ви благодарна за всякаква информация !!
НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ ОТ МЕЧТИТЕ СИ..ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО СЕГА!!!
Здравейте,аз съм Reese от Космо форума,някои от вас ме познават от националната среща в Пловдив а с други може би ще се запознаем сега....hi,hi,hi

Тъй като знам че сте вещи в тези неща бих искала да ви помоля за малко помощ относно АВТОЧАСТИТЕ...видях че има тема за части и продажби,но аз все пак питам не за BMW а за MINI и реших, че може би тук е по-подходящо...
Баща ми се опитва да ме убеди че частите за мини са много скъпи и трудно откриеваеми...Искам да ви попитам доколко това е така и къде се намират..дали може да ми предложите някакъв on-line каталог където мога да видя цени или вие може направо да ми кажете такива ако случайно имате инфо...Става въпрос за части втора употреба -такива не от официалния сервиз на мини...
Трябват ми части за стари модели..искам да ми вземат едно сладурче 91г и струва толкова колкото е моята гадост (кола) -3000лв.
Единственото което спира баща ми е,че частите били 3 пъти по скъпи от тези на сегашната ми кола-опел корса 91г.
Е, ТОВА НАИСТИНА ЛИ Е ТАКА?
Предполагам че са по-скъпи но всъщност доколко?Неприемливо ли е?
Ще съм ви благодарна за всякаква информация !!

lowdriver
Последна промяна Elle на 25 Май 2007, 11:57, променена общо 1 път
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
МИНИ от 91 год. няма нищо общо с БМВ. Частите за него ще ги сънуваш, както и комфорта
За БМВ-МИНИ има части колкото искаш

За БМВ-МИНИ има части колкото искаш

- Elle
- кандидат ентусиаст
-
Аз разбира се зная, че мини от 91 не е най-луксозната кола,нито е комфортна..но поне като е стара да е мини,това е любимият ми модел а и е по хубава от корсата ми 91... Все пак ти благодаря за мнението.
Наистина се интересувам за тези части..

Наистина се интересувам за тези части..

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Ako си Вземеш от по новите Мini Cooper , мога да ти помогна за нови части
Аааа .... и едно съветче, ако все пак ще е от новите , гледай да има и едно символче "S" в червенко , непосредствено след логото
Както и да е - УСПЕХ

Аааа .... и едно съветче, ако все пак ще е от новите , гледай да има и едно символче "S" в червенко , непосредствено след логото

Както и да е - УСПЕХ

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Старите мините са един вид антики вече чените на частите им ги оценяват едва ли не като уникални ... (оригиналните говоря) на старото подръжката ще ти е много по скъпо от на новото мини ...
дори и тук в Англия тия минита са си скъпа работа ...
малко е неоправдано ако питаш мен
но пък ако си чак толко запалена на тия минита няма лошо .. няма невъзможни неща
пък и ако вземеш някой читав екземпляр няма да ти трябват толко много части ..
разгледай този сайт .. цък
и този също цък
успех
дори и тук в Англия тия минита са си скъпа работа ...
малко е неоправдано ако питаш мен
но пък ако си чак толко запалена на тия минита няма лошо .. няма невъзможни неща
пък и ако вземеш някой читав екземпляр няма да ти трябват толко много части ..
разгледай този сайт .. цък
и този също цък
успех
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
един приятел антиквар има мини, но за части не е ставало дума.
Предполагам че не са кой знае колко по скъпи или неоткриваеми.
Все пак по интернет можеш да си поръчаш каквото искаш.
Важното е бензин в кръвта.
Наистина старите мини-та са кола с душа.
Както беше казал някой, общото между хубавата кола и хубавата жена е това, че много от тях имат красиви лица, но много малко от тях си струва да притежаваш
зимай го
Предполагам че не са кой знае колко по скъпи или неоткриваеми.
Все пак по интернет можеш да си поръчаш каквото искаш.
Важното е бензин в кръвта.
Наистина старите мини-та са кола с душа.
Както беше казал някой, общото между хубавата кола и хубавата жена е това, че много от тях имат красиви лица, но много малко от тях си струва да притежаваш

зимай го
здравей,
понеже един приятел реставрира ( а не "реставрира" ) едно мини,година не я знам каква е..взел го за без пари от вуйчото на един авер но колата била дворна около 7 години...след две години търсене на части предимно от нет колата външно и вътрешно станала чисто нова..
1) изкъртване на всякакъв вид материя от купето с цел цялостно боядисване... първо минаване на всичките повърхности с пясъкоструйка и боя ..жалко че нямам снимки да ви покажа как изглежда в момента с бял таван отстрани червен и две бели ленти на предния капак...
2)кожен салон + музика
досега около 6000 евро за купе и интериор
3) окачването...имаш няколко евтини варианти:
а)от дайхацу шараде 1.0 турбо обаче маха се всичко от пред заедно с предницата и се слагат 13" джанти нещо което не ни хареса като вариант
б) двигател от суифт 1.0 и се запазват 11" главини и джанти
4)ауспух от алуминий
5) и накрая на пича не му останаха пари да направи двигателя който от застой всяка гарнитура се обажда и буквално всяка разходка ни трябва една бутилка масло
но както разбрах ще прави основен ремонт на сегашния...
резултатът е че тази количка завива по добре от всякакво бмв и т.н.
и двигателя "фърчи" найстина не очаквах да върви толкова хубаво..да не кажа как го гледат всичките
пича го издокара с бая пари почти в перфектно състояние...ако не е бил мотора...който мотор ще се прави това лято...моя съвет е взимай! по спортна количка от това в смисъл поведение на пътя и т.н. едва ли ще намериш друга
по късно този месец ще кача снимки с висока резолюция за да видите че наистина колата е без нито един кусур
понеже един приятел реставрира ( а не "реставрира" ) едно мини,година не я знам каква е..взел го за без пари от вуйчото на един авер но колата била дворна около 7 години...след две години търсене на части предимно от нет колата външно и вътрешно станала чисто нова..
1) изкъртване на всякакъв вид материя от купето с цел цялостно боядисване... първо минаване на всичките повърхности с пясъкоструйка и боя ..жалко че нямам снимки да ви покажа как изглежда в момента с бял таван отстрани червен и две бели ленти на предния капак...
2)кожен салон + музика
досега около 6000 евро за купе и интериор
3) окачването...имаш няколко евтини варианти:
а)от дайхацу шараде 1.0 турбо обаче маха се всичко от пред заедно с предницата и се слагат 13" джанти нещо което не ни хареса като вариант
б) двигател от суифт 1.0 и се запазват 11" главини и джанти
4)ауспух от алуминий
5) и накрая на пича не му останаха пари да направи двигателя който от застой всяка гарнитура се обажда и буквално всяка разходка ни трябва една бутилка масло

резултатът е че тази количка завива по добре от всякакво бмв и т.н.

пича го издокара с бая пари почти в перфектно състояние...ако не е бил мотора...който мотор ще се прави това лято...моя съвет е взимай! по спортна количка от това в смисъл поведение на пътя и т.н. едва ли ще намериш друга

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Сигурна ли си, че искаш МИНИ, а не Е36 318ti компакт (или Е36 318Ci) за тези пари? Защото действително за толков рядка и сравнително стара кола ще трябват значителни средства и труд за да се подържа добре.
BMW only!
- Elle
- кандидат ентусиаст
-
Просто аз съм МИНИ маниачка, искам тази кола и то точно стария модел от 91 а не новото..обичам ретро колите и минитата и просто ретро мини купър ми е сбъдната мечта...Баща ми твърди че един камък на пътя и съм го изпочупила,но не ми се вярва да е толкова крехко,дори старото...
Казва че нямало и части на пазара много много осбено за тези старите и че щяло да се чупи наистина през ден..
Незнам но аз досега ПТП нямам,карам внимателно и колата никога не съм я повреждала по някакъв начин...казва че ако мине ТИР ще ме издуха със струята въздух и ако някой ме блъсне ще ме смаже в "малката кола с малките гуми"
Само частите са ми проблем..къде в софия би могло да има сервизи които могат да доставят втора употреба...
Казва че нямало и части на пазара много много осбено за тези старите и че щяло да се чупи наистина през ден..
Незнам но аз досега ПТП нямам,карам внимателно и колата никога не съм я повреждала по някакъв начин...казва че ако мине ТИР ще ме издуха със струята въздух и ако някой ме блъсне ще ме смаже в "малката кола с малките гуми"
Само частите са ми проблем..къде в софия би могло да има сервизи които могат да доставят втора употреба...
точно тази малка количка с малките гуми съм карал завива по-добре от всяко бмв и го изпитах скоро как с 80-100 км в час влизах в завои и ако нямах колана щях да изхвърча от другия прозорец...тези малки гуми с ниското окачване му помагат...това за ТИРа и камъните извинявай но с 5тицата и чисто ново окачване ми се струваше че ще излетя така че
части се намират но не тук

Някой да е гледал The Italian Job
Няма толкова секси нещо като секси мацка с Мини .. особено със старото ако е поддържано
По темата неслучайно миниту има някви победи в някво си там рали ..
аз също много им се радвам
Elle (как се казваш
) ако имаш възможността, вземи си 2..едното да те развозва, другото - за части 

Няма толкова секси нещо като секси мацка с Мини .. особено със старото ако е поддържано

По темата неслучайно миниту има някви победи в някво си там рали ..
аз също много им се радвам

Elle (как се казваш

what a helluva ride
- Elle
- кандидат ентусиаст
-
Мммм много хубави неща ми казвате аз не се съмнявам в качествата на моята любов ,само части къде мога да си намирам в София- употребявани за мини '91.. някакви ориентировъчни цени за амортисьори например ако знаете ..
Искам да покарам и аз мини...

Искам да покарам и аз мини...

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
bmw maniqk ivo bmw написа:Взимай го щом те кефи не го слушай баща ти кви ти ги говори.![]()
И аз съм на тва мнение. А и сигурно повечето от нас са минали през негативното мнение на приятели и роднини, като са чули, че искаме да си вземем БМВта

_!_