Какичките и чесане на езика
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Какичките и чесане на езика
Не знам за вас, но аз като се засека с някоя Бима по пътя и ми става драго. Усещам ги (Бимата и водача) някак си близки, като от един отбор и не се гонкам с тях, давам им път и тем подобни. А като видя някоя по-нова красавица съвсем й се радвам и казвам на мойта "Гледай сега една кака ще мине покрай нас, намигни й"
Шегувам се, още не съм на етап говорене на неодушевени предмети

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Re: Какичките и чесане на езика
Eratosten написа:Не знам за вас, но аз като се засека с някоя Бима по пътя и ми става драго. Усещам ги (Бимата и водача) някак си близки, като от един отбор и не се гонкам с тях, давам им път и тем подобни. А като видя някоя по-нова красавица съвсем й се радвам и казвам на мойта "Гледай сега една кака ще мине покрай нас, намигни й"![]()
![]()
![]()
Марто не се е замислял

И аз съм така.
Дори наскоро се заглеждам повече по бимите от колкото по жени... кво да говоря тва си е манията...
Да не говорим че скоро видях една блъсната Е34 и веднага отидох да помагам. А закъснявах за работа а колата беше в другото платно. Все едно сме едно семейство.
Дори наскоро се заглеждам повече по бимите от колкото по жени... кво да говоря тва си е манията...
Да не говорим че скоро видях една блъсната Е34 и веднага отидох да помагам. А закъснявах за работа а колата беше в другото платно. Все едно сме едно семейство.
Последна промяна DJJonny на 20 Мар 2007, 15:43, променена общо 2 пъти
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
DJJonny написа:Да не говорим че скоро видях една блъсната 5-ца и веднага отидох да помагам. А закъснявах за работа а колата беше в другото платно. Все едно сме едно семейство.
Това и на мен ми се е случвало..като скочих в едни дупки в Бистрица в 12 през ноща навръх Бъдни вечер всички коли минаваха и подминаваха,мина един пич с е36-та и спря да попита дали всичко е наред и имам ли нужда от помощ...незная дали беше съфорумец,но определено беше отзивчив..колата беше винено червена е36 седан..ако го прочете това,да драсне на лс да почерпя

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Колко пъти са ме били в началото по главата за "глей я тая кукла..." или "лелеее виж я тая красавица" После се уточнихме, че за коли става дума и са няма проблеми!
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
И аз съм така...ма аз и двата пъти като се фраснах с колата, никой с БМВ не спря да ми ме пита дали имам нужда от помощ, което говори за това че това е рядка болест от която страдаме само ние...
А иначе при мен се е задълбочила до там, че между мен и жена ми се проведе следния разговор - "Ще ме закараш ли до шоуруума на Тойота" - "Абе ти добре ли си, да ми снима някой колата как влиза там?!"...е закарах я де...
)) И сега вечер разрешавам сам със себе си морални дилеми за новата тойота в семейството...
А иначе при мен се е задълбочила до там, че между мен и жена ми се проведе следния разговор - "Ще ме закараш ли до шоуруума на Тойота" - "Абе ти добре ли си, да ми снима някой колата как влиза там?!"...е закарах я де...

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
най красивата гледка която може да съществува е БМВ с някоя сгодна женица вътре
пълни ми душата
Вчера сутринта една кака с една петичка като се лепна зад мен и си чакаме на здрастването и тя си пусна си....ъъъ....сеник ли му се вика на онуй дет пази от слънце
, и като почна да си прави сутрешният грим, направо да ти напълни душата 

пълни ми душата
Вчера сутринта една кака с една петичка като се лепна зад мен и си чакаме на здрастването и тя си пусна си....ъъъ....сеник ли му се вика на онуй дет пази от слънце

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Joro_Paveto написа:Колко пъти са ме били в началото по главата за "глей я тая кукла..." или "лелеее виж я тая красавица" После се уточнихме, че за коли става дума и са няма проблеми!

- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
А има и друга страна на нещата не само да си помагаме когато сме закъсали или да се пускаме в задръствания, ами на мен ми се случи следното. На един светофар на сливница един пич с Е30 комби червена (да си признава кой е веднага да го черпя)(аз бях с черна е 36 'СА2592ВС') си седи пред мене и си чакаме за обратен завой, светва зелено и той дава газ, понася зверски и аз просто усетих как трябва и аз след него. Беше като две танцуващи бмв-та по сливница. Хората гледаха и се кефеха, а пича си пусна аварийните, изкара си ръката и ме поздрави. После цял ден ми беше адски готино на душицата.
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3