Какичките и чесане на езика

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Какичките и чесане на езика

Мнение от Eratosten » 20 Мар 2007, 15:25

Не знам за вас, но аз като се засека с някоя Бима по пътя и ми става драго. Усещам ги (Бимата и водача) някак си близки, като от един отбор и не се гонкам с тях, давам им път и тем подобни. А като видя някоя по-нова красавица съвсем й се радвам и казвам на мойта "Гледай сега една кака ще мине покрай нас, намигни й" :D :mhihi: :uups:

Шегувам се, още не съм на етап говорене на неодушевени предмети :mhihi:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 20 Мар 2007, 15:26

:kuku: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 20 Мар 2007, 15:27

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Между другото не се чустваш само ти така, аз съм по същия начин и давам път само на наши хора:)

старши ентусиаст
Аватар

Re: Какичките и чесане на езика

Мнение от Le Transporteur » 20 Мар 2007, 15:33

Eratosten написа:Не знам за вас, но аз като се засека с някоя Бима по пътя и ми става драго. Усещам ги (Бимата и водача) някак си близки, като от един отбор и не се гонкам с тях, давам им път и тем подобни. А като видя някоя по-нова красавица съвсем й се радвам и казвам на мойта "Гледай сега една кака ще мине покрай нас, намигни й" :D :mhihi: :uups:

Шегувам се, още не съм на етап говорене на неодушевени предмети :mhihi:

Марто не се е замислял :mhihi: :mhihi: :mhihi: :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DJJonny » 20 Мар 2007, 15:38

И аз съм така.
Дори наскоро се заглеждам повече по бимите от колкото по жени... кво да говоря тва си е манията...
Да не говорим че скоро видях една блъсната Е34 и веднага отидох да помагам. А закъснявах за работа а колата беше в другото платно. Все едно сме едно семейство.
Последна промяна DJJonny на 20 Мар 2007, 15:43, променена общо 2 пъти
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 20 Мар 2007, 15:41

DJJonny написа:Да не говорим че скоро видях една блъсната 5-ца и веднага отидох да помагам. А закъснявах за работа а колата беше в другото платно. Все едно сме едно семейство.

Това и на мен ми се е случвало..като скочих в едни дупки в Бистрица в 12 през ноща навръх Бъдни вечер всички коли минаваха и подминаваха,мина един пич с е36-та и спря да попита дали всичко е наред и имам ли нужда от помощ...незная дали беше съфорумец,но определено беше отзивчив..колата беше винено червена е36 седан..ако го прочете това,да драсне на лс да почерпя ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 20 Мар 2007, 15:46

Така трябва да сме като едно семейство. И аз бях тръгнал за една вила и един пич с Е36 беше влезнал в една канавка на околовръсното и нямаше начин да не спра. Издърпах го и после пихме по една бира и си говорихме за марката. Страшен пич. :) :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 20 Мар 2007, 15:52

Сега съвсем наскоро имаше един сблъсък между Бояна и киноцентъра, на завоя за към ханчето. Бяха се натресли някакъв джип и бмв тройка май беше. Горе-долу около 19-20 часа. Аз си се прибирах от киноцентъра, но веднага спрях да питам колегата дали имат нужда от помощ. Хора сме все пак

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 20 Мар 2007, 15:56

Хубава тема става,за следобедна отмора... :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 20 Мар 2007, 15:58

Колко пъти са ме били в началото по главата за "глей я тая кукла..." или "лелеее виж я тая красавица" После се уточнихме, че за коли става дума и са няма проблеми!
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 20 Мар 2007, 17:14

И аз съм така...ма аз и двата пъти като се фраснах с колата, никой с БМВ не спря да ми ме пита дали имам нужда от помощ, което говори за това че това е рядка болест от която страдаме само ние...

А иначе при мен се е задълбочила до там, че между мен и жена ми се проведе следния разговор - "Ще ме закараш ли до шоуруума на Тойота" - "Абе ти добре ли си, да ми снима някой колата как влиза там?!"...е закарах я де... :))) И сега вечер разрешавам сам със себе си морални дилеми за новата тойота в семейството...

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 20 Мар 2007, 17:16

най красивата гледка която може да съществува е БМВ с някоя сгодна женица вътре :mhihi:
пълни ми душата
Вчера сутринта една кака с една петичка като се лепна зад мен и си чакаме на здрастването и тя си пусна си....ъъъ....сеник ли му се вика на онуй дет пази от слънце :uups: , и като почна да си прави сутрешният грим, направо да ти напълни душата :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 20 Мар 2007, 17:17

Joro_Paveto написа:Колко пъти са ме били в началото по главата за "глей я тая кукла..." или "лелеее виж я тая красавица" После се уточнихме, че за коли става дума и са няма проблеми!

:mhihi: :mhihi: и на мен :mhihi:
Изображение

Кукуригуууу
Аватар
Кара: Луда Баба Яга
Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга

Мнение от Alexbmw » 20 Мар 2007, 17:26

Това явно са някакви симптоми на болеста наречена "БМВ", защото и при мен е същото :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Човечеството е оцеляло не защото се е смяло, а защото късно е изобретило презерватива!

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 20 Мар 2007, 17:34

А има и друга страна на нещата не само да си помагаме когато сме закъсали или да се пускаме в задръствания, ами на мен ми се случи следното. На един светофар на сливница един пич с Е30 комби червена (да си признава кой е веднага да го черпя)(аз бях с черна е 36 'СА2592ВС') си седи пред мене и си чакаме за обратен завой, светва зелено и той дава газ, понася зверски и аз просто усетих как трябва и аз след него. Беше като две танцуващи бмв-та по сливница. Хората гледаха и се кефеха, а пича си пусна аварийните, изкара си ръката и ме поздрави. После цял ден ми беше адски готино на душицата.

Следваща

Назад към Извън Темата