Urban Legends и простотията им!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 12 Мар 2007, 17:51

:mhihi: абе вие сте някви ърбън мазохисти тва да си драскате по капаците,спаднали гуми,кабели и тнт ако го смятате за нормално :kuku: още маи пубертета ви тресе за да си правите такива дебелашки маитапи
замислете се малко с тя кратуни утре от маитап някои ще развие болтовете на гумата на някои от вас или ще среже маркучите на спирачките а?еи така за маитап

Скрапчо
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Ivan Petrov » 12 Мар 2007, 17:55

MGM написа:Иване .. не ми ли надраскаха и на мен капака .

тва Gay Lord ти го написа охо, и държа и той да потвърди защото вече веднъж надрасках един капак на кола от форума и държа да е ясно че съм си взел поука и изобщо вече чужди коли не пипам :idea:
Иначе благодаря на всички за подкрепата, но пак казвам че не съм пунал темата за да предизвиквам състрадателност и тн, по други причини я пуснах и трябваше да ви накара да се замислите в съвсем друга посока че сравнение между "нашия" ( БМВ ) клуб и други клубове не може да има ;)
Последна промяна Ivan Petrov на 12 Мар 2007, 17:58, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Vendetta » 12 Мар 2007, 17:57

гот :mhihi: :mhihi: :mhihi: ся вече има интрига и то ЯКА :mhihi: :mhihi: :mhihi:
пс - да си изключите телефоните и "на колинйее"
Изображение

МОЕ ЛИ ТИ ГО НАБИЕМ У БЕЛАТА РИЗКА?!

Потребител
Аватар

Мнение от MGM » 12 Мар 2007, 18:14

Ivan Petrov написа:тва Gay Lord ти го написа охо, и държа и той да потвърди защото вече веднъж надрасках един капак на кола от форума и държа да е ясно че съм си взел поука и изобщо вече чужди коли не пипам :idea:
Иначе благодаря на всички за подкрепата, но пак казвам че не съм пунал темата за да предизвиквам състрадателност и тн, по други причини я пуснах и трябваше да ви накара да се замислите в съвсем друга посока че сравнение между "нашия" ( БМВ ) клуб и други клубове не може да има ;)

Няма значение кой е !!! Аз ненаправих проблем от това, а и ти си правил простотии сам си го казваш !!! Не трябваше да се стига до тук ! Много добре знаеш кой какъв е и колко струва, вместо да си запазиш мнението за себе си трябва всички да го научат ... " нашия " клуб, това че Ви обединява една марка, BMW ... не означава че сте някои чужди и с Вас не може да се говори и с Вас не може да се прави шеги ... то излиза така ... ако ние ти кажем че ти си жена ще се оплачиш в БМВ клуба и те ще те приберат под своята " перка " и ... какво сега ?! Поредната интрига на поредния 16-7 годишен ентосиаст !?
1,79/190/11,52

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 12 Мар 2007, 18:15

защо изобщо ходиш при тия дебили?аз не ходя и нямам проблеми :lol:

Скрапчо
Аватар

Мнение от Ivan Petrov » 12 Мар 2007, 18:33

MGM написа:
Ivan Petrov написа:тва Gay Lord ти го написа охо, и държа и той да потвърди защото вече веднъж надрасках един капак на кола от форума и държа да е ясно че съм си взел поука и изобщо вече чужди коли не пипам :idea:

Няма значение кой е !!! Аз ненаправих проблем от това, а и ти си правил простотии сам си го казваш !!! Не трябваше да се стига до тук ! Много добре знаеш кой какъв е и колко струва, вместо да си запазиш мнението за себе си трябва всички да го научат ... " нашия " клуб, това че Ви обединява една марка, BMW ... не означава че сте някои чужди и с Вас не може да се говори и с Вас не може да се прави шеги ... то излиза така ... ако ние ти кажем че ти си жена ще се оплачиш в БМВ клуба и те ще те приберат под своята " перка " и ... какво сега ?! Поредната интрига на поредния 16-7 годишен ентосиаст !?

Ти не си седял два часа след като всички са си тръгнали да помпиш некви гуми, да дигаш колата на крик, да търсиш ключ за болтовете на джантата и да ти се смее неква група дет се мислат за богове нали? Всичко което направи ти беше да лиснеш вода върху капака :idea: Мисля че на такива простотии трябва да им се дава гласност, аз не виждам кво лошо съм направил като съм написал 2 реда за една напълно реална случка :idea: Разсмивал съм доста хора но като се присмивам сам на себе си а не на другите :idea: А ти за да не се изказваш неподготвен отвори основния форум и виж там една важна темичка дет се казва Клуба и вярата ни в него, и след тва ще помоля да ми кажеш колко още клуба могат да се похвалят с подобно постижение? Лесно е да сложите членски внос 60 лв на година ама земи разгледай колко намаления има БМВ клуба ( макар че искам да членувам за идеята в клуба а не за намаления който сигурно никога няма да ползвам ) :idea:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от MGM » 12 Мар 2007, 18:39

Пак го обърна на кой го вади по - голям !!!
1,79/190/11,52

Скрапчо
Аватар

Мнение от Ivan Petrov » 12 Мар 2007, 18:43

не си бил, не си видял
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Vendetta » 12 Мар 2007, 18:45

яката раота :mhihi: :mhihi:
Изображение

МОЕ ЛИ ТИ ГО НАБИЕМ У БЕЛАТА РИЗКА?!

Потребител
Аватар
Кара: Лопел
Детайли за колата: кЮмбе

Мнение от slav40 » 12 Мар 2007, 19:50

А бе вие сте си е... ли мамата!

Нема такава простотия!

То всяко нещо си има граница на поносимост!

Затова Държавата ни е на такова "дередже",щот всеки се мисли за по-голям тарикат от другия! :evil: и все другия е прост..........

Скрапчо
Аватар

Мнение от Ivan Petrov » 12 Мар 2007, 19:53

Oyama написа: и аз не исках да се гаврят с колата ти

и за това реши да се смееш, да снимаш през това време с телефона и да ме бутат некви там докато сменям джантата и да ми викат обърни се да те снимат по добре :idea:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 12 Мар 2007, 19:54

slav40 написа:А бе вие сте си е... ли мамата!

Нема такава простотия!

То всяко нещо си има граница на поносимост!

Затова Държавата ни е на такова "дередже",щот всеки се мисли за по-голям тарикат от другия! :evil: и все другия е прост..........

:kuku:
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 12 Мар 2007, 20:04

а бе,няма ли кой да я заключи тая простотия :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 12 Мар 2007, 20:07

И аз тва се чудя

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 12 Мар 2007, 20:12