Urban Legends и простотията им!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH

замислете се малко с тя кратуни утре от маитап някои ще развие болтовете на гумата на някои от вас или ще среже маркучите на спирачките а?еи така за маитап
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
MGM написа:Иване .. не ми ли надраскаха и на мен капака .
тва Gay Lord ти го написа охо, и държа и той да потвърди защото вече веднъж надрасках един капак на кола от форума и държа да е ясно че съм си взел поука и изобщо вече чужди коли не пипам

Иначе благодаря на всички за подкрепата, но пак казвам че не съм пунал темата за да предизвиквам състрадателност и тн, по други причини я пуснах и трябваше да ви накара да се замислите в съвсем друга посока че сравнение между "нашия" ( БМВ ) клуб и други клубове не може да има

Последна промяна Ivan Petrov на 12 Мар 2007, 17:58, променена общо 1 път
Ivan Petrov написа:тва Gay Lord ти го написа охо, и държа и той да потвърди защото вече веднъж надрасках един капак на кола от форума и държа да е ясно че съм си взел поука и изобщо вече чужди коли не пипам
Иначе благодаря на всички за подкрепата, но пак казвам че не съм пунал темата за да предизвиквам състрадателност и тн, по други причини я пуснах и трябваше да ви накара да се замислите в съвсем друга посока че сравнение между "нашия" ( БМВ ) клуб и други клубове не може да има
Няма значение кой е !!! Аз ненаправих проблем от това, а и ти си правил простотии сам си го казваш !!! Не трябваше да се стига до тук ! Много добре знаеш кой какъв е и колко струва, вместо да си запазиш мнението за себе си трябва всички да го научат ... " нашия " клуб, това че Ви обединява една марка, BMW ... не означава че сте някои чужди и с Вас не може да се говори и с Вас не може да се прави шеги ... то излиза така ... ако ние ти кажем че ти си жена ще се оплачиш в БМВ клуба и те ще те приберат под своята " перка " и ... какво сега ?! Поредната интрига на поредния 16-7 годишен ентосиаст !?
1,79/190/11,52
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
MGM написа:Ivan Petrov написа:тва Gay Lord ти го написа охо, и държа и той да потвърди защото вече веднъж надрасках един капак на кола от форума и държа да е ясно че съм си взел поука и изобщо вече чужди коли не пипам
Няма значение кой е !!! Аз ненаправих проблем от това, а и ти си правил простотии сам си го казваш !!! Не трябваше да се стига до тук ! Много добре знаеш кой какъв е и колко струва, вместо да си запазиш мнението за себе си трябва всички да го научат ... " нашия " клуб, това че Ви обединява една марка, BMW ... не означава че сте някои чужди и с Вас не може да се говори и с Вас не може да се прави шеги ... то излиза така ... ако ние ти кажем че ти си жена ще се оплачиш в БМВ клуба и те ще те приберат под своята " перка " и ... какво сега ?! Поредната интрига на поредния 16-7 годишен ентосиаст !?
Ти не си седял два часа след като всички са си тръгнали да помпиш некви гуми, да дигаш колата на крик, да търсиш ключ за болтовете на джантата и да ти се смее неква група дет се мислат за богове нали? Всичко което направи ти беше да лиснеш вода върху капака

- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- slav40
- Потребител
-
- Кара: Лопел
- Детайли за колата: кЮмбе
А бе вие сте си е... ли мамата!
Нема такава простотия!
То всяко нещо си има граница на поносимост!
Затова Държавата ни е на такова "дередже",щот всеки се мисли за по-голям тарикат от другия!
и все другия е прост..........
Нема такава простотия!
Затова Държавата ни е на такова "дередже",щот всеки се мисли за по-голям тарикат от другия!

- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
Oyama написа: и аз не исках да се гаврят с колата ти
и за това реши да се смееш, да снимаш през това време с телефона и да ме бутат некви там докато сменям джантата и да ми викат обърни се да те снимат по добре

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
slav40 написа:А бе вие сте си е... ли мамата!
Нема такава простотия!
Затова Държавата ни е на такова "дередже",щот всеки се мисли за по-голям тарикат от другия!и все другия е прост..........

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
а бе,няма ли кой да я заключи тая простотия 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i