лека гонка с Нисан
Модератори: mitaka7, Общи модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Май има голяма вероятност да е бил този Нисан, не го познавам, но май си пада по дрифта.
Всъщност няма много значение коя е била колата, но все пак.
http://vbox7.com/play:3460ad79
Всъщност няма много значение коя е била колата, но все пак.
http://vbox7.com/play:3460ad79
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
ха ,като гледам тоя пич как кара и какво може колата му не е бил той .. дрифт с такава висока скорост на асфалт сякаш иска доста повече от 160 коня ,а и този изглежда доста по запазен
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- Alexi
- старши ентусиаст
-
какво значение има на колко години е? има хора които на 20 карат и Ф1 ,други вече ги няма .. дона се разиграва както е раздаден
- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
Питам защото в Шумен има 3 нисана 200SuX,единия е на тоо 20 годишния келеш
,който нещо много се разбега и с/у него никакъв шанс нито по завои нито по нищо.Другия е пак червен,но е по-запазен на Калин Кулев и той доста понавървява,за третия няма да говорим - той е син,а ти явно си се пробвал с някой от червените.

Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
текааааааааааа.
току що се консултирах с истинския sx пилот... той е до мен и ми диктува:
"Карам си из града и едно бмв взе че ми засече пътят и му се издразних мн. Започнах да карам след него и настъпах колата (въпреки че тогава беше с изгорели гарнитури,пукнат колектор и пърдеше като издухано 525tds). На едни легнали полицаи го настигнах и долових ентусиазмът му за битка м/у двете коли. Последва един обратен ляв завой на нагорнище, бумера изчака трафика и изпържи първа, позавъртя гуми и зави. Последва една права на която той ми дръпна следвана от един полуобратен завой(десен). бавареца мина спортно завоя(бързо но без никакъв дрифт). Аз се пробвах да го плъзна но не сполучих и се забавих. след около 200 метра го застигнах (бях плътно за него но там няма видимост и не можех да го изпреваря). държах колата във високи обороти и последва един мн дълъг завой на който ми писна да се влачи пред мен и се изравних с него. изпреварването беше доста продължително с висока скорост. най-накрая минах пред него но колата се поднесе леко и скочих на спирачките защото следващия завой се затваряше. той спря на чешмата а аз продължих. малко по нагоре обърнах и се спуснах при него. Поздравихме се! Наистина преживяването напълни вените ми с адреналин и гащите ми с други неща (хехе) но си струваше. Задрасках поредния ред от списъка ми в джобното ми черно тефтерче.
п.п. - имам още редчета в тевтерчето
п.п.2 - издирват се: 325+
п.п.3 - въобще не очаквах, че тази случка ще ме качи в някои форум!!!"
от машинописеца:
"Съжелявам че трябва да откажа още едно баварско чедо от Дядо Мраз, но това е суровата японска истина"
Из мемоарите на един.

"Карам си из града и едно бмв взе че ми засече пътят и му се издразних мн. Започнах да карам след него и настъпах колата (въпреки че тогава беше с изгорели гарнитури,пукнат колектор и пърдеше като издухано 525tds). На едни легнали полицаи го настигнах и долових ентусиазмът му за битка м/у двете коли. Последва един обратен ляв завой на нагорнище, бумера изчака трафика и изпържи първа, позавъртя гуми и зави. Последва една права на която той ми дръпна следвана от един полуобратен завой(десен). бавареца мина спортно завоя(бързо но без никакъв дрифт). Аз се пробвах да го плъзна но не сполучих и се забавих. след около 200 метра го застигнах (бях плътно за него но там няма видимост и не можех да го изпреваря). държах колата във високи обороти и последва един мн дълъг завой на който ми писна да се влачи пред мен и се изравних с него. изпреварването беше доста продължително с висока скорост. най-накрая минах пред него но колата се поднесе леко и скочих на спирачките защото следващия завой се затваряше. той спря на чешмата а аз продължих. малко по нагоре обърнах и се спуснах при него. Поздравихме се! Наистина преживяването напълни вените ми с адреналин и гащите ми с други неща (хехе) но си струваше. Задрасках поредния ред от списъка ми в джобното ми черно тефтерче.
п.п. - имам още редчета в тевтерчето

п.п.2 - издирват се: 325+
п.п.3 - въобще не очаквах, че тази случка ще ме качи в някои форум!!!"
от машинописеца:
"Съжелявам че трябва да откажа още едно баварско чедо от Дядо Мраз, но това е суровата японска истина"
Из мемоарите на един.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- Alexi
- старши ентусиаст
-
хехе ,кажи му на твоя авер че много често гледа Бързи и Яростни,а колата му е доста занемарена на външен вид което не подхожда на истински ентузиаст
не съм приемал гонката насериозно ,просто малко фън из града ,а кой се "влачеше" предимно зад мене е отделен въпрос
кажи му още да не ме зачерква за сега от тефтерчето си ,пак ще се срещнем:mhihi:

- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
Без да подценявам японците в областта на възбудата по завоите
, тва за 325+ са си силни думи баце
!
Като напазарувам моята 325 ще те поканя на София-Самоков да видиш тогава как и на двамата ще са ни пълни и вени с адреналин и всичко като стигнеме
п.с. само си стегни нисана да не ти избухне че с 325-тицата намя да има прошка

Като напазарувам моята 325 ще те поканя на София-Самоков да видиш тогава как и на двамата ще са ни пълни и вени с адреналин и всичко като стигнеме

п.с. само си стегни нисана да не ти избухне че с 325-тицата намя да има прошка

- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
Май статуквото на постоянна заблуда във форума се разклати... 

Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
Момчета, аре стига глупости. Колкото и да не ми се иска, трябва да призная, че нисана е по-добър за дрифт и може да се каже и за драг, говориме за сток коли. Черрвения нисан на BGone, го п равя отвреме навреме и съм го карал. Само ще ви кажа, че когато седнах за пръв път в него, без шпер, го контролирах по-добре отколкото наточената ми е30ка със шпер. По-лек е по-добре е балансиран, по-мощен е. Ако искате, като ходиме на плана, звънкаме на Асенчо и няма грижи идва веднага, той си е тука в София, през повечето време. Нисана неприлича на нищо, като воинишка манерка е, ама ще ни направми луди нагоре. И колата е добра и шофьора няма акъл и я кара.
Ха-Ха-Ха
Забавна тема без съмнение
.
90процента е задкормилния психар а 10 машината,в трафик ме е изпреварвало и Пежо 306 дизел
По принцип така се прави до към 3 то ПТП!

90процента е задкормилния психар а 10 машината,в трафик ме е изпреварвало и Пежо 306 дизел

По принцип така се прави до към 3 то ПТП!
Ами първо като карахме нагоре (извън града) там няма кой знае колко трафик
и все пак "предимно" аз бях отзад. . .
Ами долкоко съм действал психарски си личи, че съм търсил удобен момент за изпреварване.
И мога да твърдя, че съотношението въобще не е такова. Иска се разум за да можеш да караш добре и точно толкова трябва да си и "психар".
Alexi караше достатъчно добре за да има значение, това че "японския самурай" е по-добрър.
П.С. Гонката беше доста приятно изживяване.
П.С.С. Би куул

Ами долкоко съм действал психарски си личи, че съм търсил удобен момент за изпреварване.

Alexi караше достатъчно добре за да има значение, това че "японския самурай" е по-добрър.

П.С. Гонката беше доста приятно изживяване.
П.С.С. Би куул

41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3